Gold and Silver Home Business – Το μέλλον του δικτυακού μάρκετινγκ είναι εδώ

Ρωτήστε όποιον συναντήσετε για την οικονομία και πιθανότατα θα σας πει τουλάχιστον μια ιστορία οικονομικής καταστροφής. Οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους. Σε αυτό το γράψιμο, ένα στα 10 αυτοκίνητα που περνάτε στο διακρατικό έχει έναν άνεργο οδηγό. Μιλώντας για αυτοκίνητα, η General Motors μόλις δημοσίευσε ζημία 4,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την περίοδο Ιουλίου-Δεκεμβρίου 2009. Έτσι, όταν αναφέρετε τα χρηματοοικονομικά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι πολύ αισιόδοξοι.

Κρατήστε το ταμείο συνταξιοδότησης (ό,τι λίγο έχει απομείνει από αυτό), γιατί υπάρχει νέα ελπίδα. Μια νέα εποχή στο Δικτυακό Μάρκετινγκ έφτασε ήσυχα τον Αύγουστο του 2009. Μια νέα εταιρεία τώρα παρέχει σε οποιονδήποτε τη δυνατότητα να δημιουργήσει πλούτο, να συσσωρεύσει πλούτο και να συλλέξει πλούτο με τρόπο που σύντομα θα αποδειχθεί ότι υπερβαίνει – τις εύθραυστες και μερικές φορές ακόμη και δόλιες αξιώσεις των σύγχρονων συνταξιοδοτικών ταμείων.

Αυτή η νέα εταιρεία ονομάζεται Numis Network. Η Numis έχει συνδυάσει τις πτυχές δημιουργίας πλούτου του Δικτυακού Μάρκετινγκ με την ιστορία της Αποδεδειγμένης Δόμησης Πλούτου των Διαβαθμισμένων, Πιστοποιημένων Νομισματικών Χρυσών και Ασημένιων Νομισμάτων.

Να είμαι σαφής: Numis Network Τα νομισματικά νομίσματα ΔΕΝ είναι επενδύσεις, είναι συλλεκτικά!

Μην συγχέετε αυτά τα χρυσά και ασημένια νομίσματα με την αγορά χρυσών νομισμάτων. Η αξία των χρυσών νομισμάτων είναι πολύ ασταθής και επικίνδυνη σε σύγκριση με τα πιστοποιημένα νομισματικά νομίσματα χρυσού και αργύρου.

Ίσως ρωτάτε: γιατί κάποιος να δημιουργήσει μια εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ που εμπορεύεται νομίσματα; Γιατί ήρθε η ώρα.

Να γιατί το Numis Network είναι απλώς η καλύτερη οικιακή επιχείρηση για οποιονδήποτε:

Η νομισματική είναι μια βιομηχανία 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως παγκοσμίως. Μόνο στις ΗΠΑ, είναι μια βιομηχανία 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από τη δική μου προσωπική εμπειρία, είδα τον πατέρα μου να αγοράζει νομισματικά νομίσματα σε όλη του τη ζωή. Μετά τον θάνατό του, με έκπληξη συνειδητοποίησα ότι η τεράστια συλλογή του από νομισματικά συλλεκτικά αντικείμενα είχε αυξηθεί σε αξία. Με την πάροδο του χρόνου τα νομίσματά του έφτασαν σε μια αξία που ήταν 3-5 φορές μεγαλύτερη από αυτή που είχε πληρώσει για αυτά. Πολλά από αυτά τα νομίσματα ήταν λιγότερο από πέντε ετών.

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ συνεχίζει να παράγει πολλούς νέους εκατομμυριούχους κάθε χρόνο. Ο Warren Buffet, ο Robert Kiyosaki και ο Donald Trump έχουν ανακοινώσει όλοι την υποστήριξή τους και τους επαίνους τους για το Δικτυακό Μάρκετινγκ. Ο συνδυασμένος παγκόσμιος κλάδος του Δικτυακού Μάρκετινγκ αποτιμήθηκε πρόσφατα σε πάνω από 114 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Οι περισσότερες εταιρείες Δικτυακού Μάρκετινγκ πωλούν χυμούς ή υπηρεσίες που είναι «αναλώσιμες». Μόλις το πιείτε ή το χρησιμοποιήσετε, έχει φύγει. Δεν υπάρχει υπολειμματική αξία σε αυτά.

Ένα νομισματικό νόμισμα είναι περιουσιακό στοιχείο – δεν είναι επένδυση. Επαναλαμβάνω: ένα νομισματικό νόμισμα ΔΕΝ είναι επένδυση. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξασφάλιση για δάνειο επειδή είναι περιουσιακό στοιχείο. Αυτό είναι το μόνο «προϊόν» που θα ήθελε κάποιος να έχει ένα γκαράζ γεμάτο.

Οι ιδρυτές του Numis Network είναι έμπειροι Network Marketers. Έχουν κάνει ήδη την περιουσία τους. Γιατί λοιπόν χτίζουν μια νέα εταιρεία; Ένας από τους συνιδρυτές μου είπε πρόσφατα ότι βγήκε από τη σύνταξη για να ξεκινήσει τη Numis, ως ένας τρόπος να βοηθήσει στη διάσωση της Παγκόσμιας Οικονομίας. Επειδή το Δικτυακό Μάρκετινγκ έχει εμπλουτίσει τη ζωή του με τρόπους που δεν θα φανταζόταν ποτέ, ήθελε να δώσει πίσω στη βιομηχανία και στον κόσμο.

Με το Numis Network, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας Οικιακή Επιχείρηση, με πολύ μικρό κόστος εκκίνησης. Το “προϊόν” σας είναι ένα Διαβαθμισμένο και Πιστοποιημένο Νομισματικό Συλλεκτικό Κέρμα (τιμή κάτω από τη λιανική). Δεν είναι «επένδυση», είναι Περιουσιακό στοιχείο.

Τα περιουσιακά στοιχεία έχουν γνωστή αξία, οι επενδύσεις όχι. Υπάρχει δεν χρειάζεται εκπαίδευση, ή “επιδείξεις” και “δείγματα” προϊόντων γιατί όλοι αναγνωρίζουν την αξία του Χρήματος. Κανένα άλλο franchise ή εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ δεν μπορεί να προσφέρει μια εγχώρια επιχείρηση που δημιουργεί πλούτο και παρέχει χρυσά και ασημένια περιουσιακά στοιχεία Wealth Building ταυτόχρονα.

Σχολιάστε