4 Επιλογές Αγοράς Επενδυτικών Αγορών Ακίνητης Περιουσίας

Όταν κάποιος αποφασίσει ότι είναι έτοιμος και προετοιμασμένος να επενδύσει σε ακίνητα, για επενδυτικούς σκοπούς, πρέπει να κάνει την εργασία του και να γνωρίζει/να κατανοήσει τις επιλογές του, όσον αφορά την επένδυση σε αυτούς τους τύπους ακινήτων. Ενώ η επένδυση σε ακίνητα, συχνά, είναι μια εξαιρετική επένδυση, αυτό συμβαίνει μόνο όταν το ακίνητο είναι το σωστό και γίνεται μια καλά μελετημένη αξιολόγηση και κάποιος είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για να εξετάσει τον καλύτερο τρόπο χρηματοδότησης αυτές οι αγορές. Η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει με την πραγματοποίηση μιας ενδελεχούς, οικονομικής ανάλυσης και μελέτης σκοπιμότητας, για να ληφθούν υπόψη οι ροές εσόδων, τα κόστη/δαπάνες και, εάν, η αγορά έχει νόημα. Μόλις γίνει αυτό προσεκτικά και εκτελεστεί, πρέπει κανείς να σκεφτεί πώς θα χρηματοδοτήσει τη συναλλαγή. Έχοντας αυτό κατά νου, αυτό το άρθρο θα επιχειρήσει, εν συντομία, να εξετάσει, να εξετάσει, να επανεξετάσει και να συζητήσει 4 πιθανές επιλογές για τη χρηματοδότηση αγορών εμπορικών ακινήτων.

1. Συμβατικά δάνεια: Ξεκινήστε την ανάλυσή σας και αναθεωρήστε, εξετάζοντας τα συμβατικά δάνεια και εάν, με αυτόν τον τρόπο, έχει νόημα, για εσάς και τις ανάγκες/απαιτήσεις σας! Ένα συμβατικό/παραδοσιακό δάνειο, που γενικά προσφέρεται, από τράπεζα ή άλλο δανειστικό ίδρυμα, απαιτεί σημαντικές εξασφαλίσεις και άλλες διασφαλίσεις για να πληροί τις προϋποθέσεις. Απαιτεί επίσης προκαταβολή, συχνά, περίπου, 25%. Η συνολική αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας κάποιου πρέπει να είναι, σε επίπεδο που θα δημιουργήσει τις καλύτερες προσφορές κ.λπ.

2. Λάβετε χρήματα από επαφές/επενδυτές κ.λπ.: Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος είναι να αναζητήσετε συνεργάτες ή μετόχους, προκειμένου να λάβετε την απαραίτητη χρηματοδότηση. Κάνοντάς το, συχνά, μειώνει τον προσωπικό σας κίνδυνο, αλλά περιορίζει και την ανώτερη πιθανότητα! Επιπλέον, απαιτεί, συνάπτοντας, μια νόμιμα, καταρτισμένη, συμφωνία κ.λπ. Αυτό είναι συχνά, ελκυστικό, όταν κάποιος δεν έχει τα προσωπικά κεφάλαια, ή δεν μπορεί να συγκεντρώσει, την απαραίτητη, προκαταβολή.

3. Συνδυασμός: Μερικές φορές, η καλύτερη πορεία δράσης, για κάποιον, μπορεί να είναι η χρήση κάποιου είδους συνδυασμού, των δύο μεθόδων, που αναφέρονται παραπάνω. Ίσως, η χρήση μιας συμβατικής προσέγγισης, για μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης, και η προσέλκυση επενδυτών, είτε για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου είτε για τη δημιουργία της δυνατότητας να έχουν τον απαραίτητο βαθμό αποθεματικών, που σχετίζονται με τη διαχείριση αυτών των τύπων ακινήτων, να έχει νόημα για κάποιους.

4. Συνεταιρισμός; περιορισμένη συνεργασία; εταιρεία; Καταπίστευμα Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (REIT): Εάν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, μια εταιρική σχέση, μια ετερόρρυθμη εταιρεία ή μια εταιρεία, μπορεί να έχει το πιο νόημα. Ωστόσο, εάν δεν είστε προετοιμασμένοι για ποιοτική ανάλυση της επιλογής του σωστού ακινήτου ή θα προτιμούσατε να είστε πιο διαφοροποιημένοι, μια Επενδυτική Ακίνητη Περιουσία (ή, REIT), μπορεί να έχει νόημα, επειδή, εάν επιλέξετε, το σωστό, Γενικά Συνεργάτες, και έμπειροι, ειδικοί σύμβουλοι, θα μπορείτε να επενδύσετε σε ακίνητα, με παρόμοιο τρόπο με την επένδυση σε ένα Αμοιβαίο Κεφάλαιο.

Εάν θέλετε να επενδύσετε σε επενδυτικά ακίνητα, κάντε το με σύνεση και να είστε προετοιμασμένοι για να πάρετε τις πιο σοφές, δυνατές αποφάσεις! Η κατανόηση, οι επιλογές χρηματοδότησης, κ.λπ., σας τοποθετεί να πάρετε την καλύτερη απόφαση, για εσάς!

Σχολιάστε