Το İslam Memiş αναμένει αυτόν τον αριθμό τον Νοέμβριο

Τα νομίσματα και τα πολύτιμα μέταλλα συνέχισαν να ανεβαίνουν, σπάζοντας τα υψηλά όλων των εποχών έναντι της τουρκικής λίρας την περασμένη εβδομάδα. δολάριο 28,41 TL, ευρώ 30,47 TL, λίρα 35,06 TL, γιεν Ιαπωνίας 18,78 TL, ουγγιά χρυσού 1,996 TL, γραμμάριο χρυσού 1,819 TL, τέταρτο χρυσό 3,036 TL, χρυσός της δημοκρατίας 12,463 TL κλειστό ασήμι και γραμμάριο

Ενώ αυτό το σερί ρεκόρ στις αγορές συνεχιζόταν, ο γνωστός αναλυτής αγοράς İslam Memiş, ο οποίος τράβηξε την προσοχή με τα σχόλιά του για τις τιμές συναλλάγματος και τις τιμές του χρυσού, ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον με τις εξαιρετικά ασταθείς προβλέψεις του για την Borsa Istanbul τον Νοέμβριο.

ΝΕΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ

Ο Memiş είπε: “Ποια εβδομάδα θα ξεκινήσουμε; Ποια είναι η τελευταία κατάσταση στο χρηματιστήριο, πέφτει ή ανεβαίνει; Δολάριο ή ευρώ; Θα συνεχιστεί η ανάπτυξη του χρυσού ή θα δώσει στους επενδυτές του μια τελευταία ευκαιρία; Θα προσπαθήσω να απαντήστε σε αυτές τις ερωτήσεις Η Borsa Istanbul έκλεισε την εβδομάδα με 7705 μονάδες Νοέμβριος Είχα μια προειδοποίηση. Δεν είναι μήνας που βυθίζεται, δεν είναι μήνας που βγάζει χρήματα. Έχουμε δει 7200, έχουμε δει 7800 στο χρηματιστήριο αυτή την εβδομάδα. Εξακολουθώ να σκέφτομαι να μην κάνω σταδιακές αγορές χωρίς να πάω κάτω από τις 7500. Ακόμη και μπορεί να υπάρξει πτώση κάτω από τις 7000. Θα δούμε επίσης 8000 μονάδες τον Νοέμβριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ανάπτυξη θα συνεχιστεί. Θα δούμε ότι το χρηματιστήριο ήταν κινείται σε μεγάλο εύρος μέχρι τον Δεκέμβριο», είπε.

ΝΕΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ MEMİŞ

Αναφερόμενος στη συναλλαγματική ισοτιμία του δολαρίου που σπάει ένα νέο ρεκόρ έναντι του TL κάθε μέρα, ο İslam Memiş εξήγησε τις προσδοκίες του σχετικά με το δολάριο/TL με τα ακόλουθα λόγια.

“Η ισοτιμία του δολαρίου TL είναι ισχυρή. Το σχέδιό μας τον Νοέμβριο ήταν 28 με 28,50 λίρες. Όταν ξεπεράσουμε τις 28,50, θα αντιμετωπίσουμε μια συναλλαγματική ισοτιμία που θα στοχεύει στις 29 λίρες. Η ισοτιμία του δολαρίου ήταν στα 28,58 TL. Έπεσε στις 28, 41 Όταν Η αντίσταση του 28,50 σπάει, θα ανοίξει τα μάτια του στις 29 λίρες. Ο πληθωρισμός θα αναθεωρηθεί. Σκέφτηκα ότι η κεντρική τράπεζα μπορεί να αναθεωρήσει την πρόβλεψή της προς τα πάνω. Η ισοτιμία του δολαρίου ανέβαινε και οι τιμές του πετρελαίου επίσης ανέβαιναν.

Δεν υπήρχε λόγος να μην ανέβει ο πληθωρισμός. Λένε ότι περιμένουν μονοψήφιο πληθωρισμό, αλλά δεν περιμένω πτώση.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ

Όταν είδα 1,0520 σε ισοτιμία ευρώ-δολαρίου, είπα ότι ήταν δωρεάν. Στόχος μας ήταν το 1,07. Είχα προειδοποιήσεις. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1,0728. Θα παρακολουθήσω την αντίσταση 1,08. Ο κύριος στόχος μου είναι το επίπεδο 1.12.

Πήρε μια καλή απόφαση να μετατρέψει το δολάριο του σε ευρώ σε χαμηλότερο επίπεδο. Ο δείκτης του δολαρίου ήταν επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Εξέφρασα αγορά στο 105,50 και μετά στο 104,50. Αυτή τη στιγμή πωλείται 1,5 τοις εκατό και στο 104,95. Δεν αφήσαμε τους εαυτούς μας να ντραπούμε ούτε σε αυτήν την πτυχή. «Αν το άτομο που είχε τα δολάρια στα χέρια τα μετέτρεπε σε ευρώ ισόποσα, έπαιρνε τη σωστή απόφαση».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

Ο Memiş τόνισε τα αριθμητικά εύρη σε χρυσές ουγγιές και είπε: “Η ουγγιά του χρυσού συνέχισε την ασταθή πορεία της. Πραγματοποιούσε συναλλαγές στο εύρος του δολαρίου από το 1980 έως το 2004. Ανέβηκε πάνω από 2.000 $ μετά τα στοιχεία μισθοδοσίας εκτός των αγροτικών προϊόντων των ΗΠΑ.

Happy Friday είπε κυριολεκτικά γλυκιά μου. Είχα μια προειδοποίηση αλλά δεν νομίζω ότι ο χρυσός πάνω από 2000oz θα αντέξει, αν θέλω να τον αγοράσω θα τον αγοράσω είτε μετακομίσει στο 1960 είτε στο 1930. Η γνώμη μου εξακολουθεί να ισχύει. Οι επενδυτές σε γραμμάριο χρυσού θα πρέπει να ακολουθήσουν το χρυσό της ουγγιάς. Εάν μια ουγγιά χρυσού το 1960 αντιστοιχεί σε πόσα γραμμάρια αντιστοιχεί, είναι απαραίτητη μια επανερμηνεία. Είναι δύσκολο να σχολιάσουμε το γραμμάριο χρυσό χωρίς να δούμε ουγγιά χρυσό. Προειδοποίησα επίσης τους επενδυτές χρυσού σε γραμμάρια να περιμένουν, η ιδέα ισχύει.

Τελειώνουμε την εβδομάδα με αύξηση του αργύρου της ουγγιάς και του γραμμαρίου αργύρου. Είπα ότι το επίπεδο 23,16 είναι κάτω από την ουγγιά, το 22,80 είναι υποστήριξη. Ο κύριος στόχος είναι $24, ακολουθούμενος από $26. Ισχύει η άποψή μου.

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΗΜΙ

Το Gram silver προσπαθούσε να υποστηρίξει 20,50, είπα ότι ήταν φτηνό. Το επίπεδο των 26 λιρετών είναι εντός των προσδοκιών. Ένα γραμμάριο αργύρου είναι φυσικά μεταξύ 21,50 και 21,70».

Source link

Σχολιάστε