Το Eti Bakır θα γίνει παγκόσμιο κέντρο εφοδιασμού

Παγκόσμια Το κέντρο θα: Ο εξοπλισμός εξόρυξης μετάλλων Eti Bakır Mazıdağı και τα ολοκληρωμένα λιπάσματα ήταν επιλέξιμα για να λάβουν πιστοποιητικό παραγωγού εγκεκριμένο από την Responsible Minerals Initiative (RMI), τον οργανισμό επιθεώρησης-ομπρέλα της αναδυόμενης βιομηχανίας. Έχοντας επιτύχει διεθνή επιτυχία τηρώντας τα κριτήρια του Οδηγού Υπεύθυνης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΟΟΣΑ, η εταιρεία έχει σημειώσει σημαντικά κέρδη στον ανταγωνισμό.

Ευρώπη πράσινος Ενώ ολόκληρη η παγκόσμια βιομηχανία, ειδικά η Consensus, συνεχίζει να εργάζεται για ένα σχέδιο δράσης για τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία, τα ορυχεία επόμενης γενιάς βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας. Ορυχεία που χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες για δεκάδες διαφορετικούς τομείς επιταχυνόμενα από προηγμένες τεχνολογίες, από υπολογιστές έως κινητά τηλέφωνα, από ηλεκτρικά αυτοκίνητα έως συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Τα ενδιαφερόμενα μέρη του κλάδου και οι διεθνείς εταιρείες παρακολουθούν στενά τις διαδικασίες.

Με βάση την αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από την Responsible Minerals Initiative (RMI), μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα και γνωστή ως ο οργανισμός ελέγχου-ομπρέλα της προηγμένης εξορυκτικής βιομηχανίας, η Eti Bakır Mazıdağı Metal Recovery and Integrated Fertilizer Facility έχει καταχωρίσει την προσέγγισή της βιώσιμη και υπεύθυνη παραγωγή με την έκθεση RMI. Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις διαδικασίες ελέγχου RMI, το οποίο εργάζεται για τα μέλη της από το 2008, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 400 από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου όπως η Mercedes, η Apple και η GE, και έχει γίνει κάτοχος του πιστοποιητικού από τον Οκτώβριο. .

«Η υπεύθυνη παραγωγή έχει καταχωρηθεί παγκοσμίως»

Eti, που υλοποιείται από την Cengiz Holding ως η μεγαλύτερη επένδυση του ιδιωτικού τομέα στην Ανατολική και Νοτιοανατολική με επένδυση 1,2 δισ. δολαρίων. Χαλκός Η εγκατάσταση ανάκτησης μετάλλων και ολοκληρωμένων λιπασμάτων Mazıdağı ανακτά πολύτιμα μέταλλα από συμπύκνωμα πυρίτη, το οποίο είναι ένα υπολειμματικό προϊόν της παραγωγής χαλκού. Η εγκατάσταση, η οποία διαθέτει το 2 τοις εκατό της παγκόσμιας αγοράς για το κοβάλτιο καθαρότητας 99,99% που παράγει, θα συνεχίσει να ενισχύει την προμήθεια πρώτων υλών σε παγκόσμιες εταιρείες με πιστοποίηση RMI. Emre Kayışoğlu, Διευθύνων Σύμβουλος της Eti Bakır Mazıdağı Metal Recovery and Integrated Fertilizer Facility, «Αυτό το έγγραφο τεκμηριώνει ότι παράγουμε κοβάλτιο, χαλκό και ψευδάργυρο σύμφωνα με τα πρότυπα του ΟΟΣΑ. «Ενώ έχουμε αποδείξει για άλλη μια φορά τις γνώσεις μας και τις προηγμένες τεχνολογίες μας στην τεχνολογία εξόρυξης στην παγκόσμια σκηνή, καταγράψαμε επίσης την υπεύθυνη πολιτική παραγωγής που έχουμε προωθήσει», είπε.

Το Cobalt έγινε μία από τις 45 εγκαταστάσεις στον κόσμο

Ο Kayışoğlu περιέγραψε τη διαδικασία σχετικά με τους ελέγχους RMI ως εξής: «Περάσαμε από έναν πολύ λεπτομερή έλεγχο που περιελάμβανε την αλυσίδα εφοδιασμού, δεδομένα παραγωγής και πωλήσεων, εσωτερικό και εξωτερικό μηχανισμό παραπόνων, σύστημα logistics, διαδικασίες παραγωγής πεδίου και μισθούς εργαζομένων. . Αυτό το έγγραφο επιβεβαιώνει ότι κατά τη διαδικασία προμήθειας των προϊόντων που κατασκευάζονται από εμάς, δεν προέρχονται πρώτες ύλες από καμία ζώνη συγκρούσεων, δεν χρησιμοποιείται παιδική εργασία, καμία εργασία δεν παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, καμία δραστηριότητα που σχετίζεται με την τρομοκρατία δεν υποστηρίζεται, δεν εμφανίζεται διαφθορά και το απαραίτητο σύστημα για τον έλεγχό τους. Γίναμε η 45η εταιρεία στον κόσμο που έλαβε πιστοποίηση RMI στην παραγωγή κοβαλτίου, το οποίο έχει γίνει πολύ σημαντικό στοιχείο με την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Είμαστε επίσης ένας από τους 7 παραγωγούς χαλκού και ένας από τους 2 παραγωγούς ψευδαργύρου στον κόσμο με αυτό το πιστοποιητικό. «Είμαστε πολύ περήφανοι που λάβαμε αυτό το πιστοποιητικό, χάρη στις μεγάλες προσπάθειες όλων των συναδέλφων μας που εργάζονται για τη βελτίωση των διαδικασιών τόσο στο πεδίο όσο και στο γραφείο από τότε που τέθηκε σε λειτουργία η εγκατάσταση».

Source link

Σχολιάστε