Το νούμερο 1 εμπορικό σήμα της Τουρκίας είναι η Κωνσταντινούπολη

Ο Πρόεδρος της İTO Avdagiç δήλωσε ότι το νούμερο 1 σήμα της Τουρκίας είναι η Κωνσταντινούπολη και είπε, «Με την πιο αποτελεσματική προβολή της Κωνσταντινούπολης, μπορούμε να επιτύχουμε σημαντική αύξηση των εσόδων μας από τον τουρισμό».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κωνσταντινούπολης (ITO) Şekib Avdagiç δήλωσε σε δήλωσή του στο London Travel Market (World Travel Market/WTM) ότι η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει σοβαρές δραστηριότητες προώθησης και μάρκετινγκ στην έκθεση σε μια έκταση 1.500 τετραγωνικών μέτρων.

Ο Avdagiç τόνισε ότι ο τουρισμός είναι ένας πολύ στρατηγικός τομέας για την τουρκική οικονομία, είπε: «Ο τουρισμός είναι ένας από τους τομείς που κερδίζει πολύ ξένο συνάλλαγμα με πολύ λίγες εισαγωγές και συμβάλλει τα μέγιστα στο ισοζύγιο πληρωμών της χώρας. χρόνο, παρέχει εντατική απασχόληση γιατί είναι τομέας υπηρεσιών Τουρκία «Συμβάλλει στην κατανάλωση και προώθηση προϊόντων που κατασκευάζονται στην Τουρκία. τρόπο».

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ»

Ο Şekib Avdagiç είπε ότι οι προσδοκίες του βρετανικού τουρισμού είναι ελαφρώς διαφορετικές από άλλες χώρες και ότι οι βρετανοί τουρίστες προτιμούν περισσότερες μπουτίκ στις περιοχές Fethiye, Kaş και Bodrum και είναι λίγο πιο μακριά από το σύστημα ultra all inclusive. Επομένως, θα πρέπει να κατανοήσουν σωστά τις απαιτήσεις και να αναπτύξουν μια στρατηγική ανάλογα με την αγορά και είπε ότι πρέπει να βελτιωθεί.

Ο Avdagiç επεσήμανε ότι υπάρχουν πολύ υψηλές δυνατότητες στην Αγγλία, είπε: «Είναι μια χώρα όπου πραγματοποιούνται περισσότερα από 70 εκατομμύρια ταξίδια στο εξωτερικό ετησίως και απέχει 3,5 με 4 ώρες από εμάς. Μπορούμε να προσεγγίσουμε τις δυνατότητες μέσω του τουρισμού του Λονδίνου .” Δίκαιο», είπε.

Ο Avdagiç είπε ότι η Ένωση Εξαγωγέων Υπηρεσιών, της οποίας είναι συμπρόεδρος με την ITO, υποστηρίζει τις εταιρείες ιατρικού τουρισμού και είπε: «Σήμερα στην Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, οι εταιρείες ιατρικού τουρισμού μπορούν να πάρουν το 70% των εξόδων τους από το Υπουργείο μας του Εμπορίου. Το υπουργείο μας λειτουργεί σε πολλούς διαφορετικούς τομείς.» «Παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη. Στην Ένωση Εξαγωγέων Υπηρεσιών, υπάρχει υποστήριξη σε 14 διαφορετικά τμήματα. Παρέχεται υποστήριξη από προγραμματιστές λογισμικού μέχρι logistics, από ειδικούς στον τουρισμό μέχρι τον τομέα της εκπαίδευσης». αυτός είπε.

«ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

Ο Πρόεδρος του ITO Avdagiç επεσήμανε ότι υπήρξε μια πολύ ταχεία πτώση του συνεδριακού τουρισμού λόγω της διαδικασίας της πανδημίας και έκανε τις ακόλουθες εκτιμήσεις: “Ο τομέας παγκοσμίως αρχίζει σιγά-σιγά να ανακάμπτει. Ημερομηνίες και τόποι συνεδρίων που θα διεξαχθούν το 2026 – Σήμερα καθορίζει έτος 2027. Istanbul Convention and Visitors Bureau (ICVB) ) εργαζόμαστε για τη διοργάνωση περισσότερων συνεδρίων στην Κωνσταντινούπολη Εργαζόμαστε στον τομέα του τουρισμού υγείας και αθλητικού τουρισμού Χρειάζεται να αναπτύξουμε ξεχωριστές στρατηγικές για διαφορετικά τμήματα του τουρισμού Η Τουρκία έχει μεγάλες δυνατότητες σε όλους τους τομείς του τουρισμού Ως ITO συνεργαζόμαστε με όλα τα τουριστικά ιδρύματα για να αξιολογήσουμε τις δυνατότητες ζήτησης της χώρας μας. “Το νούμερο 1 σήμα της Τουρκίας είναι η Κωνσταντινούπολη. Οι δαπάνες των τουριστών που έρχονται στην Κωνσταντινούπολη είναι υψηλότερες από τις δαπάνες στην υπόλοιπη χώρα μας. Μπορούμε να επιτύχουμε σημαντική αύξηση στα έσοδα από τον τουρισμό μας, προωθώντας την Κωνσταντινούπολη πιο αποτελεσματικά».

Ο Avdagiç είπε ότι επισκέφτηκαν το παλαιστινιακό περίπτερο στην Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου, είπε: “Υπάρχουν μεγάλες ανθρώπινες τραγωδίες που συμβαίνουν στην Ιερουσαλήμ, τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα. Ελπίζω ότι η επιθετική στάση του Ισραήλ θα τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Ενώ οι κυβερνήσεις σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν μια φιλο-ισραηλινή στάση, λαοί «Είναι αλληλεγγύη με τον παλαιστινιακό λαό. Η Τουρκία, μαζί με τη διοίκηση και τον λαό της, στέκεται στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού», είπε.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Source link

Σχολιάστε