Τι πρέπει να καταλάβετε για να επενδύσετε σε ακίνητα

Η επένδυση σε ακίνητα τρομάζει μερικούς ανθρώπους. Η κατανόηση του τι θα συμβεί όταν επενδύσετε, ακόμα και πώς να το κάνετε, μπορεί να αφήσει τους περισσότερους ανθρώπους σε σύγχυση. Αυτό το άρθρο έχει συγκεντρωθεί για να σας παρέχει μερικές εύκολες, αλλά αποτελεσματικές συμβουλές για την είσοδο στον συναρπαστικό τομέα των επενδύσεων σε ακίνητα.

Θυμηθείτε ότι η επένδυση σε ακίνητα έχει να κάνει με τους αριθμούς. Όταν αγοράζετε ένα σπίτι για να μείνετε, μπορεί να συγκινηθείτε με το μέρος, αλλά δεν υπάρχει χώρος για αυτό στην επένδυση. Πρέπει να παρακολουθείτε τα δεδομένα και να παίρνετε τις αποφάσεις σας με το κεφάλι σας και όχι με την καρδιά σας.

Μην φοβάστε να ξοδέψετε χρήματα για μάρκετινγκ. Είναι εύκολο να εστιάσετε μόνο στους αριθμούς και να προσηλωθείτε στο πόσο σας κοστίζει το μάρκετινγκ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε το μάρκετινγκ ως μια επένδυση από μόνη της. Αν γίνει με τον σωστό τρόπο, θα σας ωφελήσει μόνο στο τέλος.

Κρατήστε έναν λογιστή σε γρήγορη κλήση. Μπορείτε να γνωρίζετε τους φορολογικούς νόμους και την τρέχουσα φορολογία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές μεταβλητές που πρέπει να θυμάστε. Ένας καλός λογιστής, που κατανοεί και ενημερώνεται για τους φορολογικούς νόμους, μπορεί να είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα. Η επιτυχία σας στις επενδύσεις μπορεί να επιτευχθεί ή να διακοπεί από την προσέγγισή σας στους φόρους.

Κατά τη διαπραγμάτευση, θα πρέπει να περιορίσετε τον όγκο της ομιλίας που κάνετε. Θα εκπλαγείτε με το πόσο συχνά κάποιος θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς απλώς αφήνοντάς τον να μιλήσει. Επίσης, επειδή ακούτε, θα προλάβετε την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσετε για την τιμή που αναζητάτε.

Καθώς αναζητάτε επενδυτικά ακίνητα, αναζητήστε αυτά που είναι πιθανό να αυξηθούν σε αξία. Η αγορά οτιδήποτε κοντά στο νερό ή κοντά σε άλλες επιχειρήσεις θα είναι επωφελής για εσάς αργότερα. Σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα και τις πιθανότητες να αυξηθεί η αξία του.

Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να θολώνουν την κρίση σας. Η επιλογή ενός ακινήτου για επένδυση θα πρέπει να είναι μια επιχειρηματική απόφαση, όχι μια συναισθηματική. Μπορεί να είναι εύκολο να κολλήσετε σε ένα σπίτι ή να ερωτευτείτε πραγματικά μια τοποθεσία. Προσπαθήστε να βλέπετε πάντα τα πράγματα αντικειμενικά. Ψωνίστε για την καλύτερη προσφορά χωρίς να προσκολληθείτε σε ένα από τα πρώτα μέρη που κοιτάτε.

Βρείτε έναν εργολάβο για να συνεργαστείτε με τον οποίο μπορείτε να συνεννοηθείτε. Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσετε από κάποιον να σας βοηθήσει να φτιάξετε το ακίνητο στο οποίο επενδύετε, εάν δεν σας αρέσει ο τρόπος λειτουργίας του. Μπορείς να γλιτώσεις από πολλή απογοήτευση αν βρεις κάποιον που ξέρεις ότι θα συνεργαστεί καλά μαζί σου.

Μείνετε μακριά από συμφωνίες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές, ειδικά με επενδυτές που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε ή δεν έχετε καλή φήμη. Είναι σημαντικό να μείνετε με εκείνους που έχουν καλή φήμη, επειδή το να ξεγελαστείτε σε αυτήν την επιχείρηση μπορεί να σας κοστίσει πολλά χρήματα.

Δημιουργήστε τη λίστα αγοραστών επενδύσεων σε ακίνητα με διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδικτυακούς ιστότοπους διαφημίσεων όπως το CraigsList ή/και την τοπική εφημερίδα για να επιστήσετε την προσοχή στα ακίνητα που προσφέρετε. Φροντίστε να διατηρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας για κάθε άτομο που δείχνει και ενδιαφέρεται, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη λίστα επαφών καθώς συγκεντρώνετε νέες ιδιότητες.

Γνωρίστε την αξία του χρόνου σας. Μπορεί να απολαμβάνετε την ανακαίνιση ακινήτων, αλλά ο χρόνος που αφιερώνετε σε αυτό είναι σωστός; Σκεφτείτε αν θα μπορούσατε να περάσετε καλύτερα τον χρόνο σας αναζητώντας την επόμενη ευκαιρία. Εάν μπορείτε να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες ορισμένες θέσεις εργασίας, τότε θα πρέπει να το κάνετε. Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για τις πιο σημαντικές πτυχές της επιχείρησής σας.

Μην αγοράζετε ακίνητα σε μια κακή γειτονιά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πού βρίσκεται ένα ακίνητο που σας ενδιαφέρει. Βεβαιωθείτε ότι είστε πολύ προσεκτικοί όταν κοιτάτε την περιοχή. Τα σπίτια σε κακές γειτονιές είναι συχνά σε χαμηλές τιμές. Το ακίνητο μπορεί να κινδυνεύει να βανδαλιστεί και μπορεί να είναι δύσκολο να πουληθεί.

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ενοικιαζόμενα ακίνητα, σκεφτείτε να προσλάβετε έναν διαχειριστή ακινήτων που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τους καταρτισμένους ενοικιαστές. Επειδή οι πληρωμές ενοικίων είναι πιθανό να είναι η πηγή της πληρωμής του στεγαστικού σας δανείου, οι ενοικιαστές σας πρέπει να είναι αξιόπιστοι. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να χάσετε χρήματα.

Προτού αγοράσετε επενδυτικά ακίνητα σε μια γειτονιά, μάθετε εάν η πόλη έχει προγραμματίσει κάτι για τις περιοχές γύρω από αυτήν τη γειτονιά. Για παράδειγμα, δεν θα θέλατε να αγοράσετε σε μια περιοχή εάν η πόλη πρότεινε να μετατραπεί μια περιοχή σε χωματερή. Εάν υπάρχουν θετικές βελτιώσεις στον ορίζοντα, αυτή μπορεί να είναι μια καλή επένδυση.

Μην αφήσετε μια επένδυση σε ακίνητα να εξαντλήσει το αποθεματικό έκτακτης ανάγκης ή το ταμείο μετρητών σας. Όταν επενδύετε σε ακίνητα, συχνά δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα χρήματα για λίγο. Μην αφήσετε αυτή την κατάσταση να καταστρέψει την ικανότητά σας να ζείτε από τη μια μέρα στην άλλη.

Μάθετε τι πρέπει να ψάχνετε σε ένα ακίνητο με βάση τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να νοικιάσετε τα ακίνητα που αγοράζετε, τότε είναι καλύτερο να έχετε μονάδες που είναι για μεμονωμένα άτομα, κάτι που είναι μια τρέχουσα τάση. Ένα άλλο παράδειγμα είναι να διασφαλίσετε ότι κάθε σπίτι που αγοράζετε έχει τρία ή περισσότερα υπνοδωμάτια, επειδή θα είναι ευκολότερο για εσάς να πουλήσετε ή να νοικιάσετε σε οικογένειες.

Όπως βλέπετε, υπάρχουν πολλές πληροφορίες για να μάθετε σχετικά με τις επενδύσεις σε ακίνητα. Αυτό το άρθρο σάς παρέχει τη σωστή βάση σχετικά με την επένδυση σε ακίνητα. Λοιπόν, θυμηθείτε τι έχετε μάθει, συνεχίστε να μαθαίνετε και ξεκινήστε τις επενδύσεις σε ακίνητα σήμερα.

Σχολιάστε