Τατουάζ σε χρυσό ή πλατίνα – Λάμψτε το δέρμα σας με τη νεότερη απόλαυση

Δεν θα ήταν ωραίο να κάνετε τα τατουάζ σας σε χρυσό, ασήμι, πλατίνα ή άλλα μέταλλα ως μοναδικό κόσμημα στο δέρμα σας; Μια εταιρεία στην Ιαπωνία μπορεί να ξεκινά μια νέα τάση.

Για τους σκεπτικιστές που θα πίστευαν αμέσως ότι αυτό θα ήταν κάποιου είδους κίνδυνος για την υγεία η έγχυση μετάλλου στο δέρμα όπου θα μπορούσε εύκολα να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος — έχετε δίκιο. Δεν υπάρχουν τατουάζ με την κλασική έννοια της λέξης που περιλαμβάνει χρωματισμό με χρυσό ή άλλα μέταλλα.

Εάν έχετε ένα σχέδιο που πρέπει να φαίνεται μεταλλικό, ένας καλός καλλιτέχνης τατουάζ θα χρησιμοποιούσε άλλα χρώματα για να το κάνει να φαίνεται μεταλλικό χωρίς να χρησιμοποιεί απευθείας χρυσό ή ασημί μελάνι. Τέτοια χρώματα θα ήταν, πράγματι, τοξικά για το σώμα και όχι κάτι που θα θέλατε να έχετε στο δέρμα σας.

Το είδος των τατουάζ είναι το κάτι άλλο. Αυτά δεν εγχέονται στην επιφάνεια του δέρματος. Αντίθετα αποτελούνται από φύλλο χρυσού ή πλατίνας που εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος με μια νέα τεχνική που αναπτύχθηκε από μια ιαπωνική εταιρεία την οποία θα παρουσιάσω αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Τεχνική

Αποτελούνται από 99,99% καθαρό χρυσό ή πλατίνα που εφαρμόζεται στο δέρμα σε διάφορα καλλιτεχνικά και αισθητικά μοτίβα μαζί με άλλα στοιχεία όπως χρωματιστές πέτρες και πούδρα glitter. Έτσι δεν θα αποτελέσουν καμία αλλεργική αντίδραση. Φυσικά, εάν ανήκετε στη μειοψηφία που θα είχε οποιαδήποτε αλλεργική αντίδραση σε κανονικά κοσμήματα από χρυσό ή πλατίνα, θα πρέπει να απέχετε και από αυτή τη «θεραπεία».

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα τατουάζ δεν διαρκούν για πάντα. Η εκτίμηση είναι περίπου 2-5 ημέρες. Φαντάζομαι ότι κάποιος θα πρέπει να απέχει από ένα ωραίο χαμάμ την περίοδο που φοράει αυτό το μοναδικό και, αναμφίβολα, δαπανηρό είδος κοσμήματος. Μπορούν να αφαιρεθούν αρκετά εύκολα. Δεδομένου ότι εφαρμόζονται στην ίδια την επιφάνεια του δέρματος, βασικά θα φθαρούν μαζί με τα κύτταρα του δέρματος που ρίχνετε.

Δημιουργείται μια νέα τάση;

Σχολιάστε