Συμβουλές για επενδύσεις σε ακίνητα για να γίνετε πλούσιοι

Για όσους από εσάς έχετε επενδυτική ακίνητη περιουσία και έχετε ονομαστεί “Ιδιοκτήτης”, μοιράζομαι μαζί σας το απόλυτο χειρότερο σενάριο της επένδυσης σε ακίνητα Αγορά & Κρατήστε εάν έχετε αγοράσει ακίνητα με καλά περιθώρια. Σημείωση: παρόλο που ζω στο Χιούστον του Τέξας και κάνω χονδρική πώληση μεγάλων επενδυτικών ακινήτων στο Χιούστον, τα περισσότερα από τα ακίνητά μου βρίσκονται στη γενέτειρά μου, το Κολόμπους Οχάιο. Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για οποιαδήποτε τοποθεσία, μπορώ να σας βοηθήσω.

Πέρυσι άλλαξα διαχειριστές ακινήτων γιατί ο προηγούμενος διευθυντής απλώς δεν το έκοβε. Ο νέος διευθυντής μπήκε, μάζεψε κάποια καθυστερημένα ενοίκια και έδιωξε μερικούς ενοικιαστές που έπρεπε να φύγουν. Από τα 18 επενδυτικά μου ακίνητα που διατηρώ για να δημιουργήσω μακροπρόθεσμο πλούτο για τον εαυτό μου, 11 από αυτά ήταν κατειλημμένα και 2 από αυτά έχουν αργοπληρωμένους ενοικιαστές. Τους πρώτους τρεις μήνες αφότου ανέλαβαν, είχα 1.000 $ περισσότερα έξοδα από ό,τι εισόδημα λόγω όλων αυτών των κενών σπιτιών. Δεν είχα δουλειά (Just Over Broke), και μου αρέσει να τρώω κάτι άλλο εκτός από στιγμιαία noodles.

Λοιπόν, πώς επέζησα; Λοιπόν, είναι πολύ απλό. Είχα δημιουργήσει ένα αποθεματικό μετρητών από τους προηγούμενους μήνες και τα χρόνια που επένδυσα μόνο σε περίπτωση που συνέβαινε το “χειρότερο σενάριο” μιας δέσμης μονάδων να είναι κενές εντελώς αμέσως. Το απόθεμα μετρητών μου είναι αρκετό για να καλύψει όλα τα έξοδα για όλες τις μονάδες μου για 3 μήνες και τα δικά μου προσωπικά έξοδα διαβίωσης. Χωρίς αυτό, θα ήμουν ακριβώς εκεί που βρίσκονταν πολλοί άλλοι λιγότερο μορφωμένοι επενδυτές. σε αποκλεισμό.

Το να έχετε ένα καλό αποθεματικό μετρητών είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία σας στην επένδυση σε αγορά και κρατήστε ακίνητα. Χωρίς αυτό, μερικοί κακοί μήνες μπορούν να σας εξαφανίσουν…και μην περιμένετε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να εισέλθει με ένα πρόγραμμα διάσωσης 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων για εσάς. Θα είστε απλώς μια άλλη κακή ιστορία επένδυσης σε ακίνητα.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό!

-MNM

Υ.Γ. Παρόλο που η πραγματική ταμειακή ροή μου ήταν αρνητική κατά περίπου ένα γραμμάριο το μήνα για 3 μήνες, εξακολουθούσα να κερδίζω ένα μικρό κέρδος, καθώς πληρώνονταν πάνω από ένα γενικό κεφάλαιο για τις υποθήκες μου. Ο διευθυντής του ακινήτου μου βρήκε ενοικιαστές για 2 από τα σπίτια μου που μετακόμισαν την 1η του επόμενου μήνα, και γέμισε μερικά ακόμη από τα ακίνητά μου τον επόμενο μήνα. Μόλις γεμίσουν ξανά όλες οι μονάδες, η ταμειακή ροή ήταν περίπου 3.000 $ το μήνα στη θετική πλευρά μετά από όλα τα έξοδα.

PPS Όταν αγοράζεται στη σωστή τιμή με τους σωστούς όρους, ακόμη και η χειρότερη αγορά και οικονομία δεν μπορεί να σας εμποδίσει να πετύχετε ως επενδυτής ακινήτων Buy & Hold.

Σχολιάστε