Προϋποθέσεις Διανομέα Από Λογισμικό Αμοιβαίων Κεφαλαίων

Δικαιολογούμε τις προϋποθέσεις ενός διανομέα με πολλούς όρους με αυτό το διαδικτυακό λογισμικό αμοιβαίων κεφαλαίων που ονομάζεται “wealth e office” που χρησιμοποιείται αποτελεσματικά από περισσότερους από 2500+ CFPs και MF Advisors σε 400+ πόλεις στην Ινδία. Το καλό λογισμικό διαχείρισης χαρτοφυλακίου κάνει αυτό που κάποτε θα ήταν δύσκολο εγχείρημα, αρκετά απλό.

Επιλέξαμε τη μεθοδολογία λογισμικού που βασίζεται στην επενδυτική ιδέα από έναν επενδυτή σε έναν διανομέα, καθώς όταν πρόκειται για μια μικρή επένδυση από έναν επενδυτή για αυτόν τον χρόνο να προχωρήσει από τη βασική επένδυση σε περισσότερες επενδύσεις, βλέποντας τα πρότυπα της αγοράς όπως έχουμε αναπτύξει. πολλά πράγματα στο λογισμικό, από μικρό λογισμικό έως ισχυρό λογισμικό αμοιβαίων κεφαλαίων για διανομείς. Το λογισμικό μας περιλαμβάνει ταξινόμηση αναφορών όπως δίνεται παρακάτω-

Διαφοροποίηση αναφορών AUM από συμβούλους – Εάν εργάζεστε με μια εταιρεία, τότε υπάρχει η απαίτηση να δείτε το AUM μεμονωμένα όπως δίνεται από τους υπομεσίτες, επειδή εκείνη τη στιγμή γίνεται ανάγκη να κρύψουμε το AUM από σύμβουλο που δεν μπορούμε να εμφανίσουμε σε όλο το AUM και εκεί είναι η επιλογή στο λογισμικό μας για να δείτε το AUM από υπομεσίτες. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για εκείνες τις εταιρείες που είναι υπεύθυνες για τη διατήρηση του απορρήτου και της ασφάλειας σύμφωνα με την επένδυση πελατών που διαχειρίζονται οι υπομεσίτες.

Ιστορικά αρχεία συναλλαγών- Το λογισμικό Wealth e Office χρησιμοποιείται από επαγγελματίες διανομείς για να παρακολουθούν τα χαρακτηριστικά κινδύνου και απόδοσης των χαρτοφυλακίων των πελατών τους σε ιστορικά δεδομένα. Ζωντανές ενημερώσεις NAV, ενημέρωση sensex για μετοχικά κεφάλαια είναι επίσης εκεί.

Κατανομή περιουσιακών στοιχείων σε επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων – υπάρχει κατανομή περιουσιακών στοιχείων για κάθε επένδυση μπορεί να είναι ίδια κεφάλαια ή χρέος, υπάρχει επίσης η υποκατηγοριοποίηση για αυτήν την κατηγορία μετοχών και χρεών, αυτές οι λεπτομέρειες δεν παρέχονται από κανέναν άλλο προμηθευτή στην ίδια σελίδα που σας παρέχουμε σε αυτό το λογισμικό αμοιβαίων κεφαλαίων για την IFA και στη συνέχεια αντικατοπτρίζεται στον πελάτη σας. Μπορεί να ελεγχθεί για όλους τους πελάτες σε ένα μόνο πλάνο, καθώς η κατηγορία μπορεί να είναι οποιουδήποτε τύπου – ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ, ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΤΟΜΕΑ, ΙΣΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑ και ΤΑΜΕΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΦΟΡΩΝ (ELSS).

Αναφέρετε για να σας πει πώς μπορείτε να εστιάσετε σε μη επενδυτικούς πελάτες – καθώς μπορεί να υπάρχουν τόσοι πολλοί πελάτες που ήταν μαζί σας αλλά όχι τώρα ή μπορεί να είναι πιθανό ορισμένοι πελάτες που έχουν επενδύσεις μαζί σας αλλά τώρα δεν έρχονται τακτικά σε επαφή μαζί σας επενδύστε περισσότερα από ό,τι και στις δύο περιπτώσεις, το λογισμικό είναι εκεί για να σας βοηθήσει καθώς σας δίνει τη λίστα με τους νεκρούς πελάτες σας 0 υπόλοιπο πελατών, μη SIP, non MIP και πελάτες ELSS. Καθώς η πιθανότητα επένδυσής τους μπορεί να αυξηθεί εάν έχετε αλληλεπίδραση σχετικά με το ίδιο και το λογισμικό θα σας δώσει το excel του με μια θετική σημείωση για την τρέχουσα κατάσταση AUM καθώς και την κατάσταση AUM μετά την επένδυση που γίνεται από τους ακόλουθους πελάτες που είναι διαθέσιμοι στο λίστα. Ο Advisor πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό και να εκτελέσει τη στρατηγική δημιουργίας χαρτοφυλακίου μπροστά σε έναν επενδυτή χρησιμοποιώντας υπάρχουσες αναφορές, έτσι ώστε να προσπαθήσει να επενδύσει περισσότερα ή τουλάχιστον θα σκεφτεί να ξεκινήσει μια άλλη επένδυση για να διατηρήσει τα χρήματα ασφαλή και ευμετάβλητα για πολλά χρόνια χωρίς καμία εξαργύρωση.

Σχολιάστε