Προστατέψτε την επένδυσή σας σε MP3 με μια εγκεκριμένη προστατευτική θήκη μεταφοράς MP3 Player

Οι συσκευές αναπαραγωγής MP3 είναι εξαιρετικές, εκτός από πολλά δημοφιλή στυλ που διατίθενται σε περιορισμένη ποσότητα χρωμάτων. Το iPod, για παράδειγμα, είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο ή λευκό. Εάν θέλετε το MP3 player σας να γίνεται αντιληπτό από τον όχλο, ο ευκολότερος τρόπος είναι να αποκτήσετε μια ζωντανή θήκη.

Οι θήκες δεν είναι μόνο ενισχυτικά στυλ. Οι θήκες MP3 player μπορούν να προστατεύσουν τη συσκευή αναπαραγωγής σας από θραύση, πτώσεις και χτυπήματα. Μια θήκη υψηλής ποιότητας μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του MP3 player σας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές πρώτης κατηγορίας για προσαρμοσμένες θήκες mp3 player και τυπικές θήκες που μπορείτε να αποκτήσετε. Από τη μεγάλη φήμη του iPod, η μεγάλη ποικιλία προσαρμοσμένων θηκών είναι για αυτό το είδος MP3 player, αλλά στη διάθεσή σας και επιπλέον υπάρχουν προσαρμοσμένες θήκες για το Zen Micro, τις φορητές συσκευές αναπαραγωγής Sony, το iRiver και την πλειονότητα των πρόσθετων κύριων εμπορικών σημάτων.

Οι προσαρμοσμένες θήκες είναι έτοιμες να ταιριάζουν σε ένα απαιτητικό μοντέλο MP3 player και παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη ασπίδα και χρησιμότητα. Σκοπός τους είναι να διευκολύνουν την πρόσβαση στα χειριστήρια και να μπορείτε να χειριστείτε τη συσκευή αναπαραγωγής χωρίς να την αφαιρείτε από τη θήκη.

Οι γενικές θήκες προορίζονται για μια ευρεία γκάμα συσκευών αναπαραγωγής MP3, ως αποτέλεσμα, είναι μια ανώτερη επιλογή εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε μια ειδική θήκη. Οι γενικές θήκες μπορεί επίσης να περιέχουν μεμονωμένα χαρακτηριστικά, όπως βραχίονες ή τσέπες για τα ακουστικά σας.

Το πρόβλημα με τις γενικές θήκες είναι ότι τα χειριστήρια της συσκευής αναπαραγωγής MP3 συχνά δεν είναι εύκολο να φτάσετε εκτός και αν αφαιρέσετε τη συσκευή αναπαραγωγής από τη θήκη. Είναι αυτό μια μεγάλη ανησυχία; Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή αναπαραγωγής σας ως συσκευή ρύθμισης και ξέχασης, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα με κανέναν τρόπο. Αλλά αν σας αρέσει να ασχολείστε με κάθε τραγούδι, η έλλειψη αποδοχής στα χειριστήρια μπορεί να είναι ενοχλητική.

Για ανώτερη ασφάλεια, ορισμένες θήκες είναι πλήρως καλυμμένες και στεγανές σε συγκεκριμένο βάθος νερού. Παρόλο που δεν είναι πρώτης τάξεως ιδέα να μεταφέρετε το MP3 player σας για κολύμπι, αυτός ο τύπος κοντέινερ προσφέρει άφθονη ενίσχυση έναντι των ντους. Οι σφραγισμένες θήκες παρέχουν επιπλέον ασφάλεια από άμμο και βρωμιά – απαραίτητη εάν μεταφέρετε το MP3 player σας στην ακτή.

Οι θήκες μπορεί να είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο ή πλαστικό, ή ένα μείγμα πόρων για την προστασία τους από το νερό. Οι θήκες σιλικόνης επιτρέπουν τη ρύθμιση των χειριστηρίων ενώ βρίσκονται στη θήκη, αλλά παρουσιάζουν μικρότερη προστασία έναντι κραδασμών από τις άκαμπτες θήκες.

Ενώ οι θήκες μπορεί συνήθως να είναι μάλλον πρακτικές σε κόστος, επιπλέον, διαθέτουν ένα στοιχείο στυλ και παρόμοιο με τα περισσότερα αντικείμενα που σχετίζονται με τη μόδα – υπάρχουν πολύ λίγα όρια για την τιμολόγηση. Θέλετε ένα περίβλημα καλυμμένο με διαμάντια για το iPod σας; Κανένα πρόβλημα – τώρα δώστε $5000.

Είναι καλύτερο να δοκιμάσετε ένα δοχείο με το MP3 player σας πριν το αγοράσετε. Αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια αίσθηση του τρόπου με τον οποίο ταιριάζει η θήκη και σας δείχνει εάν θα μπορείτε να διαχειριστείτε τη συσκευή αναπαραγωγής όταν είναι στη θήκη. Εάν η θήκη έχει περιβραχιόνιο ή πρόσθετη μεταβλητή ταινία, βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει σωστά.

Έχετε, κατά πάσα πιθανότητα, κυκλοφορήσει κάπου μεταξύ $100 και $300 για το MP3 player σας, επομένως θα θέλατε να αξιοποιήσετε το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης του εάν είναι εφικτό. Μια θήκη είναι ένας εγγυημένος τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του παίκτη σας, καθώς και ένα ευχάριστο μέσο για να δημιουργήσετε μια ανακοίνωση μόδας. Αυτό είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ μόδας!

Σχολιάστε