Πρέπει να επενδύσετε σε γενικές ή επώνυμες ασημένιες ράβδους 10 Oz;

Αποφασίσατε να επενδύσετε σε ράβδους ασημιού 10 ουγκιών – καλό για εσάς! Αυτές οι ράβδοι ασημιού είναι μια εξαιρετική επένδυση για διάφορους λόγους:

Μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν σε θυρίδα ασφαλείας στο σπίτι λόγω του υπέροχου επίπεδου, ομοιόμορφου μεγέθους τους.

Εξακολουθούν να είναι πολύ προσιτά, ακόμη και με το ασήμι να διαπραγματεύεται περίπου $30 η ουγγιά αυτές τις μέρες.

Το καλύτερο από όλα, είναι εξαιρετικά εύχρηστα για σκοπούς ανταλλαγής έκτακτης ανάγκης.

Όταν ψωνίζετε για ράβδους ασημιού, θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε είτε μια επωνυμία όπως το Engelhard είτε άγνωστη μάρκα γενικής χρήσης. Ποιο να επιλέξετε;

Όπως ανέφερα προηγουμένως, μια επώνυμη ράβδος αργύρου είναι αυτή που παράγεται από γνωστές, καθιερωμένες εταιρείες όπως η Johnson-Matthey ή η Engelhard. Αυτοί είναι οι κορυφαίοι κατασκευαστές ακολουθούμενοι από παραγωγούς δεύτερης βαθμίδας, όπως η Silvertowne, η Sunshine Minting και η Wall Street Mint.

Από την άλλη πλευρά, ένα γενόσημο μπαρ είναι αυτό που παράγεται από μια εταιρεία που δεν είναι πολύ γνωστή ή δεν λειτουργεί πλέον.

Σίγουρα, υπάρχουν πλεονεκτήματα στην αγορά και των δύο. Ας ρίξουμε μια ματιά, πρώτα, στους λόγους για τους οποίους κάποιος μπορεί να επιλέξει να επενδύσει σε ράβδους ασημένιου χρυσού με επωνυμία.

Αν και μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε περισσότερα για μια μπάρα από έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς, συνήθως θα έχουν υψηλότερο premium πώλησης από τις μικρότερες ή άγνωστες μάρκες. Με απλά λόγια, όταν πλησιάζετε τον τοπικό σας έμπορο νομισμάτων για να πουλήσετε μια ράβδο Engelhard Silver, μπορείτε να περιμένετε να σας προσφερθούν περισσότερα χρήματα από αυτά που πουλούσατε μια γενική ποικιλία.

Επομένως, εάν επενδύετε σε αυτές τις ράβδους ασημιού των 10 ουγκιών για λόγους κέρδους και δημιουργίας πλούτου, θα σας πρότεινα να παραμείνετε σε μία από τις επωνυμίες.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί κάποιος μπορεί να επιλέξει να επενδύσει σε μια γενική ράβδο χρυσού αργύρου.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχουν αυτές οι μπάρες σε σχέση με τις αντίστοιχες επωνυμίες τους είναι η τιμή. Συνήθως, μπορείτε να αγοράσετε αυτές τις ράβδους ξεκινώντας από περίπου 0,69 $ επί τόπου, αυτήν τη στιγμή, σε σύγκριση με έως και 2,00 $ over spot για μια ασημένια ράβδο Johnson-Matthey.

Εάν απλώς επενδύετε σε ασήμι για να διατηρήσετε την αγοραστική δύναμη των χρημάτων σας ή για λόγους έκτακτης ανταλλαγής, χρησιμοποιήστε μια μπάρα γενικής χρήσης.

Απλώς θυμηθείτε όποια ράβδος ασημιού 10 ουγκιών κι αν επιλέξετε, το ασήμι αντιμετωπίζεται ως αποθήκη αξίας και μορφής χρήματος για περισσότερα από 4000 χρόνια. Συγκρίνετε το με την ιστορία του χαρτονομίσματος!

Σχολιάστε