Ποιο μενταγιόν να επιλέξετε ασημένιο, χρυσό ή τιτάνιο μενταγιόν;

Τα κοσμήματα δημιουργούνται συχνά χρησιμοποιώντας την ευρύτερη γκάμα υλικών. Αν και υπάρχουν ογδόντα έξι μέταλλα και είναι γνωστά στους ανθρώπους, υπάρχουν πολύ λίγα που είναι γνωστά στους ανθρώπους όσον αφορά τα σύγχρονα κοσμήματα. Πρέπει να έχετε ακούσει για χαλκό, πλατίνα, ορείχαλκο, ασήμι, ασήμι, επιχρυσωμένο, καθαρό χρυσό, γεμισμένο χρυσό και πολλά άλλα. Ωστόσο, ποια είναι η τελική διαφορά μεταξύ όλων αυτών και ποιο είναι το καλύτερο αν πρέπει να επιλέξετε μεταξύ των πρωτογενών μετάλλων; Θα μάθετε σύντομα στο υπόλοιπο άρθρο πού θα συζητηθούν τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και ποιο είναι το καλύτερο ανάμεσα στα τρία. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του καθενός και θα ξέρετε για το ποιοι ναύλοι είναι καλά εκτός από ότι κερδίζουν το παιχνίδι όσον αφορά τα μενταγιόν.

Ασημένιο μενταγιόν

Ακριβώς όπως το πολύτιμο μέταλλο χρυσός, το ασήμι μπορεί εύκολα να καταστραφεί καθώς είναι μαλακό. Έτσι, τα μενταγιόν που είναι κατασκευασμένα από ασήμι αναμιγνύονται συχνά με πολλά άλλα μέταλλα, έτσι ώστε να βελτιώνεται η ανθεκτικότητα, σε αντίθεση με οποιοδήποτε μενταγιόν τιτανίου που είναι ανθεκτικό από μόνο του. Μπορείτε να βρείτε το μέταλλο για ανάμιξη με Cu ή χαλκό. Κάποιος μπορεί να καθορίσει την ποιότητα αναζητώντας απλώς μια σφραγίδα που υποδεικνύει το επίπεδο καθαρότητας του μετάλλου. Οι άνθρωποι προτιμούν τα ασημένια μενταγιόν επειδή η τιμή τους είναι σημαντικά χαμηλότερη σε σύγκριση με άλλα πολύτιμα μέταλλα. Ωστόσο, όταν φοράτε ένα ασημένιο μενταγιόν, είναι πιθανό να αντιδράσει με το περιβάλλον, ειδικά τις χημικές ουσίες που υπάρχουν στον αέρα. Επίσης, αμαυρώνει αρκετά εύκολα και ως εκ τούτου το καθιστά λιγότερο δημοφιλές.

Περισσότερα στο: https://en.tatias.com/category/titanium-pendants/88/

Χρυσό μενταγιόν

Όσον αφορά τα κοσμήματα, η απαλότητα και η φυσική ομορφιά του μετάλλου κάνουν το μενταγιόν να φαίνεται ελκυστικό και ελκυστικό. Εάν αγοράσατε ποτέ ένα χρυσό μενταγιόν, τότε θα δείτε ότι δεν αμαυρώνεται ή διαβρώνεται. Ωστόσο, ο χρυσός που είναι εντελώς καθαρός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μενταγιόν. Εάν αγοράσετε ένα μενταγιόν τιτανίου, τότε θα δείτε ότι το μέταλλο είναι πολύ πιο δυνατό από τον χρυσό. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείται μαλακός χρυσός για την κατασκευή των μενταγιόν, τότε μπορεί να καταλήξετε να το καταχραστείτε, επειδή ο μαλακός χρυσός παραμορφώνεται εύκολα. Χρυσός υψηλότερου καρατίου πρέπει να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε να παραληφθεί το καλύτερο μενταγιόν εκτός από το ότι το μέταλλο είναι εξαιρετικά ακριβό και ακόμη λιγότερο ανθεκτικό σε σύγκριση με άλλα μέταλλα.

Κλειδαριές από τιτάνιο

Το πιο φυσικό στοιχείο που συναντάμε με ένα υπόλευκο ασημί χρώμα είναι αυτό το μέταλλο και θεωρείται επίσης το πιο σκληρό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θεωρείται πολύ ισχυρότερο από την πλατίνα ή τον χρυσό. Παρά τη δύναμη, κάθε μενταγιόν κατασκευασμένο από αυτό το μέταλλο αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου επειδή είναι ελαφρύ. Επίσης, μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε το μέταλλο κυρίως επειδή αυτό το μέταλλο όταν είναι καθαρό είναι υποαλλεργικό σημαίνει ότι όλοι μπορούν να φορέσουν, ακόμα και εκείνοι με ευαίσθητο δέρμα. Είναι η λάμψη, η αντοχή και η αντοχή που το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Ο νικητής

Ανάμεσα στα τρία μοναδικά μέταλλα, είναι ευκολότερο να μαντέψει κανείς ποιο κερδίζει τη μάχη του να είναι το καλύτερο για τα μενταγιόν. Είναι από τιτάνιο, επειδή το μέταλλο δεν είναι ευαίσθητο στις χημικές ουσίες και απαιτείται ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση για να διατηρηθεί ασφαλές.

Σχολιάστε