Ο Erdemir γιορτάζει την 100η επέτειο της Δημοκρατίας με τη νέα του επένδυση İhlas News Agency

Η πρώτη τελετή παραγωγής πραγματοποιήθηκε στον 2ο υψικάμινο «Zübeyde», που ανακατασκευάστηκε από τον Erdemir, ο οποίος μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της 100ης επετείου της Δημοκρατίας της Τουρκίας με τη νέα του επένδυση. Η οικολογική και τεχνολογική νέα υψικάμινος, την οποία η εταιρεία κατασκεύασε με τις προσπάθειες Τούρκων μηχανικών ως αντικατάσταση του παλιού φούρνου, τέθηκε σε λειτουργία στις 29 Οκτωβρίου, ανήμερα της Δημοκρατίας.

Η Erdemir, μια από τις μεταλλουργικές εταιρείες της OYAK, αποκατέστησε τη 2η υψικάμινο “Zübeyde”, που πήρε το όνομα της μητέρας του Γκαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και την έθεσε σε λειτουργία με την ευκαιρία της 100ής επετείου της Δημοκρατίας. Μια τελετή που διοργανώθηκε από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και εκτελεστικό διευθυντή Erdemir Gürtan Damar και τον Γενικό Διευθυντή Erdemir Niyazi Aşkın Peker όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη παραγωγή του ανακαινισμένου κλιβάνου. Ο Κυβερνήτης της Ζονγκουλντάκ Osman Hacıbektaşoğlu, οι εκπρόσωποι της Zonguldak Saffet Bozkurt και Eylem Ertuğ Ertuğrul, ο περιφερειακός κυβερνήτης Karadeniz Ereğli Mehmet Yapıcı, ο περιφερειακός διοικητής της Μαύρης Θάλασσας αντιναύαρχος Niyazi Uğur, Kdz. Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ερεγλί Χαλίλ Ποσμπιγιίκ, το Πρωτόκολλο Ερεγλί, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της OYAK Süleyman Savaş Erdem, ο οποίος δημοσίευσε έκθεση με την ευκαιρία της θέσης σε λειτουργία της υψικάμινου “Zübeyde”, δήλωσε ότι το Erdemir, ένα από τα πιο πολύτιμα βιομηχανικά περιουσιακά στοιχεία της χώρας, συνεχίζει την ταχεία και ισχυρή ανάπτυξη που πέτυχε μετά την ενσωμάτωσή του στην OYAK. το 2006. Ο Erdem είπε: «Η Erdemir είναι μια από τις εταιρείες που είναι το καμάρι της χώρας μας. Αυτή την περίοδο, καθώς εστιάζουμε στην παραγωγή με υψηλή προστιθέμενη αξία αυξάνοντας την εγχώρια παραγωγική μας ικανότητα, εργαζόμαστε για να ενισχύσουμε τον ρόλο της χώρας μας ως ισχυρού παίκτη στην περιοχή. Σήμερα εγκαινιάζουμε μια άλλη πολύτιμη επένδυση όχι μόνο για τον Erdemir, αλλά και για την τουρκική χαλυβουργία. Αυτή την ιστορική ημέρα, που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της δημοκρατίας μας, παρουσιάζουμε στην τουρκική βιομηχανία τη νέα μας 2η υψικάμινο, “Zübeyde”, που πήρε το όνομά της από τη μητέρα του Γκαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και δημιουργήθηκε με τις προσπάθειες Τούρκων μηχανικών. Η νέα επένδυση της εταιρείας μας, η οποία έχει παίξει ρόλο στην ανάπτυξη του κλάδου της χώρας μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας και πάντα επικεντρώνεται στην παραγωγή προστιθέμενης αξίας, θα συμβάλει στον στόχο της μείωσης της εξάρτησης από το εξωτερικό στη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα. . και του χαλυβουργικού τομέα, που έχει θεμελιώδη σημασία για τη βιομηχανία της χώρας. Erdemir, που βρίσκεται στις 5 πρώτες θέσεις μεταξύ των 500 μεγαλύτερων βιομηχανικών επιχειρήσεων της χώρας μας. Συνεχίζει να παράγει για το μέλλον του Karadeniz Ereğli και της Τουρκίας, παρέχοντας πρώτες ύλες σε πολλούς τομείς και δίνοντας εμπιστοσύνη στο μέλλον με βήματα βιώσιμης ανάπτυξης. «Η εταιρεία μας θα φωτίσει το μέλλον της Τουρκίας κατά τα δεύτερα 100 χρόνια της δημοκρατίας μας», είπε.

Έργο Τούρκων μηχανικών

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος Erdemir Gürtan Damar, ο οποίος διοργάνωσε την τελετή, είπε ότι το Erdemir, ένα από τα σύμβολα των πρώτων 100 χρόνων της Δημοκρατίας, άφησε σημαντικό σημάδι στην ιστορία με το άνοιγμά του την Ημέρα της Δημοκρατίας. Η Damar δήλωσε: «Η Erdemir, η πρώτη και μεγαλύτερη ολοκληρωμένη παραγωγός πλατέων χαλυβουργικών στη χώρα μας, ήταν πάντα πρωτοπόρος για την τουρκική βιομηχανία χάλυβα με τις μεγάλες επενδύσεις, τις σύγχρονες τεχνολογίες, το ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνογνωσία. Στη νέα μας υψικάμινο και τις συνεχιζόμενες μεγάλες επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα, υλοποιούμε κάθε φάση από τον σχεδιασμό του έργου έως την έναρξη λειτουργίας μαζί με τον Erdemir Mühendislik, μια από τις εταιρείες μεταλλουργίας της OYAK. Έχουμε εκτεταμένη μηχανική εμπειρία σε επενδύσεις εξοπλισμού καθώς και παραγωγή χάλυβα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν, από τους μηχανικούς μας μέχρι κάθε προσωπικό μας που υλοποίησε το έργο και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους. Βιώνουμε μια αξέχαστη μέρα στα 100 χρόνια της δημοκρατίας μας. «Μακάρι να είναι επωφελές για το Karadeniz Ereğli και τη χώρα μας», είπε.

Ο γενικός διευθυντής Erdemir Niyazi Aşkın Peker ενημέρωσε επίσης για τα χαρακτηριστικά του νέου φούρνου. Ο Peker είπε: «Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τη 2η υψικάμινο, «Zübeyde», στη βιομηχανία μας στην 100η επέτειο της δημοκρατίας μας. Η δύναμη του Ερντεμίρ θα ενισχυθεί από το νέο έργο υψικαμίνων, στο οποίο Τούρκοι μηχανικοί αναλαμβάνουν σημαντικούς ρόλους, ειδικά στον σχεδιασμό του συστήματος τροφοδοσίας και φόρτωσης πρώτων υλών. Όλες οι παράμετροι του νέου κλιβάνου, που διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία με όλα τα συστήματα και τον εξοπλισμό υποστήριξης, μπορούν να παρακολουθούνται αποτελεσματικά.Η χωρητικότητα της 2ης υψικάμινου έχει αυξηθεί από 1.625.000 τόνους σε 1.775.000 τόνους και χάρη στη χρήση νέου τεχνολογικού ελέγχου συστήματα είναι μία από τις προτεραιότητες του Erdemir. Η υγεία και η ασφάλεια και οι περιβαλλοντικές επιδόσεις αυξάνονται συνεχώς».

Θα υπηρετήσει την Τουρκία για 50 χρόνια

Η νέα υψικάμινος, η οποία κατασκευάστηκε για να αντικαταστήσει την προηγούμενη, η οποία παρήγαγε 60 εκατομμύρια τόνους υγρού χυτοσιδήρου κατά τη διάρκεια της 45ετούς περιόδου λειτουργίας της, αναμένεται να διαρκέσει 50 χρόνια ή περισσότερο.

Η Erdemir γιορτάζει την 100η επέτειο της δημοκρατίας με τη νέα της επένδυση

Source link

Σχολιάστε