Ο Ερντεμίρ γιόρτασε την 100η επέτειο της δημοκρατίας με τη νέα του επένδυση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (AA) – Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OYAK, Süleyman Savaş Erdem, δήλωσε: «Παρουσιάζουμε τη νέα μας 2η υψικάμινο, “Zübeyde”, που πήρε το όνομά της από τη μητέρα του Gazi Mustafa Kemal Atatürk και δημιουργήθηκε με τις προσπάθειες Τούρκων μηχανικών, στην τουρκική βιομηχανία.” αυτός είπε.

Σύμφωνα με δήλωση του Erdemir, μιας από τις μεταλλουργικές εταιρείες εξόρυξης OYAK, αποκατέστησε τη δεύτερη υψικάμινο “Zübeyde”, που πήρε το όνομά της από τη μητέρα του Γκαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, και της ανέθεσε μια τελετή για τον εορτασμό της 100ης επετείου από την ίδρυση του Δημοκρατία.

Ο Κυβερνήτης της Ζονγκουλντάκ Osman Hacıbektaşoğlu, οι εκπρόσωποι της Zonguldak Saffet Bozkurt και Eylem Ertuğ Ertuğrul, ο κυβερνήτης της περιοχής Karadeniz Ereğli Mehmet Yapıcı παρευρέθηκαν στην τελετή όπου οργανώθηκε η πρώτη παραγωγή του ανακατασκευασμένου φούρνου από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και τον εκτελεστικό διευθυντή, υπό τον Έρντεμιρ Έρντεμιρ. Περιφερειάρχης Αντιναύαρχος Niyazi Uğur και ο δήμαρχος Karadeniz Ereğli Halil Posbıyık.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OYAK Süleyman Savaş Erdem, οι απόψεις του οποίου συμπεριλήφθηκαν στη δήλωση, είπε ότι ο Erdemir, ένα από τα πιο πολύτιμα βιομηχανικά περιουσιακά στοιχεία της Τουρκίας, συνέχισε να αναπτύσσεται γρήγορα και έντονα μετά την ενσωμάτωσή του στην OYAK το 2006.

Τονίζοντας ότι η Erdemir είναι μια από τις εταιρείες για τις οποίες είναι περήφανη η Τουρκία, ο Erdem είπε: «Αυτή τη στιγμή, που εστιάζουμε στην παραγωγή υψηλής προστιθέμενης αξίας αυξάνοντας την εγχώρια παραγωγική μας ικανότητα, εργαζόμαστε για να εδραιώσουμε τον ρόλο της χώρας μας ως ισχυρός παίκτης στην περιοχή. Σήμερα εγκαινιάζουμε μια άλλη πολύτιμη επένδυση όχι μόνο για τον Erdemir, αλλά και για την τουρκική χαλυβουργία. Αυτή την ιστορική ημέρα, καθώς γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της δημοκρατίας μας, παρουσιάζουμε στην τουρκική βιομηχανία τη νέα μας 2η υψικάμινο, “Zübeyde”, που πήρε το όνομά της από τη μητέρα του Γκαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και δημιουργήθηκε από τις προσπάθειες Τούρκων μηχανικών. ‘ αυτός είπε.

Ο Erdem δήλωσε ότι ο Erdemir θα συνεχίσει να παράγει για το μέλλον της Τουρκίας κατά τα δεύτερα 100 χρόνια της Δημοκρατίας:

«Η νέα επένδυση της Erdemir, η οποία έπαιξε ρόλο στην ανάπτυξη της βιομηχανίας της χώρας μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της και επικεντρωνόταν πάντα στην παραγωγή προστιθέμενης αξίας, θα συμβάλει στον στόχο της μείωσης της εξάρτησης από το σίδηρο. και του χαλυβουργικού τομέα, που έχει θεμελιώδη σημασία για τη βιομηχανία της χώρας. Η Erdemir, η οποία συγκαταλέγεται στις 5 πρώτες μεταξύ των 500 μεγαλύτερων βιομηχανικών επιχειρήσεων της χώρας μας, συνεχίζει να παράγει για το μέλλον του Karadeniz Ereğli και της Τουρκίας, παρέχοντας πρώτες ύλες σε πολλούς τομείς και δίνοντας εμπιστοσύνη στο μέλλον με βήματα βιώσιμης ανάπτυξης. Ο Ερντεμίρ θα φωτίσει το μέλλον της Τουρκίας στα δεύτερα 100 χρόνια της δημοκρατίας μας».

– Μειώνει τα υπολείμματα κατά τη μεταφορά και την κατανάλωση νερού στο σύστημα.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος Erdemir Gürtan Damar σημείωσε ότι ο Erdemir, ένα από τα σύμβολα των πρώτων 100 χρόνων της Δημοκρατίας, άφησε σημαντικό σημάδι στην ιστορία με την τελετή έναρξης την Ημέρα της Δημοκρατίας.

Ο Damar είπε ότι ο Erdemir, ο πρώτος και μεγαλύτερος ολοκληρωμένος παραγωγός επίπεδης χάλυβα της Τουρκίας, ήταν πάντα πρωτοπόρος για την τουρκική βιομηχανία χάλυβα με τις μεγάλες επενδύσεις, τις σύγχρονες τεχνολογίες, το ανθρώπινο δυναμικό και την εμπειρία, λέγοντας: «Στη νέα μας υψικάμινο και τις συνεχείς μεγάλες επενδύσεις σε από τον σχεδιασμό του έργου έως την έναρξη λειτουργίας. Υλοποιούμε κάθε φάση μέχρι την εξαγορά μαζί με την Erdemir Mühendislik, μια από τις εταιρείες της OYAK Mining Metalurgy. Έχουμε εκτεταμένη μηχανική εμπειρία σε επενδύσεις εξοπλισμού καθώς και παραγωγή χάλυβα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν, από τους μηχανικούς μας μέχρι κάθε προσωπικό μας που υλοποίησε το έργο και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους. Βιώνουμε μια αξέχαστη μέρα στα 100 χρόνια της δημοκρατίας μας. Ας είναι ωφέλιμο για το Karadeniz Ereğli και τη χώρα μας», είπε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Erdemir, Niyazi Aşkın Peker, δήλωσε ότι είναι περήφανοι που παρουσιάζουν τη δεύτερη υψικάμινο του Erdemir, Zübeyde, στη βιομηχανία με την ευκαιρία της 100ης επετείου της Δημοκρατίας, λέγοντας: «Το νέο έργο υψικάμινων στο οποίο οι Τούρκοι μηχανικοί έχουν αναλάβει σημαντικούς ρόλους, ειδικά σε . ο σχεδιασμός του συστήματος τροφοδοσίας και φόρτισης πρώτων υλών θα ενισχύσει τη δύναμη του Erdemir. Όλες οι παράμετροι του νέου κλιβάνου, που διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία με όλα τα συστήματα και τον υποστηρικτικό εξοπλισμό, μπορούν να παρακολουθούνται αποτελεσματικά.Η χωρητικότητα της 2ης υψικάμινου έχει αυξηθεί από 1 εκατ. 625 χιλ. τόνους σε 1 εκατ. 775 χιλ. τόνους και υγεία και ασφάλεια, που συγκαταλέγονται στις προτεραιότητες του Erdemir , χάρη στη νέα τεχνολογία του συστήματος ελέγχου που χρησιμοποιείται. έκανε την εκτίμησή του.

Η νέα υψικάμινος, η οποία κατασκευάστηκε για να αντικαταστήσει την προηγούμενη, η οποία παρήγαγε 60 εκατομμύρια τόνους υγρού χυτοσιδήρου κατά τη διάρκεια της 45χρονης περιόδου λειτουργίας της, αναμένεται να διαρκέσει 50 χρόνια ή περισσότερο.

Σε αντίθεση με τον προηγούμενο κλίβανο, ο νέος υψικάμινος, ο οποίος διαθέτει σύστημα κοκκοποίησης σκωρίας (αποστραγγισμένο), θα μειώσει την ποσότητα των απορριμμάτων κατά τη μεταφορά και θα μειώσει την κατανάλωση νερού στο σύστημα. Το Zübeyde, το οποίο διαθέτει συλλέκτη σκόνης τύπου κυκλώνα και σύστημα αφαίρεσης σκόνης, θα επιτρέψει στη λεπτή σκόνη στο φούρνο να εισέλθει σε περιβάλλον χωρίς πίεση, αποτρέποντας έτσι τη ρύπανση της σκόνης σε μεγάλο βαθμό. Η νέα υψικάμινος, όπου το σύστημα ψύξης έχει σχεδιαστεί ως «κλειστός κύκλος», θα αποτρέψει τη φθορά της δομής του κλιβάνου μειώνοντας το φαινόμενο της διάβρωσης και επίσης θα συμβάλει θετικά στην περιβαλλοντική απόδοση. Ο νέος φούρνος, ο οποίος θα εξοικονομήσει καύσιμα αυξάνοντας την απόδοση της παραγωγής, θα μειώσει επίσης την κατανάλωση άνθρακα οπτανθρακοποίησης που προμηθεύεται από το εξωτερικό και χρησιμοποιείται στην παραγωγή.
Source link

Σχολιάστε