Οι απόψεις του John T. Reed για διάφορους γκουρού επενδύσεων σε ακίνητα

Ξυπνάτε στη μέση της νύχτας – δεν μπορείτε να ξανακοιμηθείτε, οπότε αρχίζετε να ξεφυλλίζετε τα κανάλια. Αναμφίβολα, θα συναντήσετε έναν σταθμό – όπου ένας όμορφα ντυμένος άνθρωπος σε μια εξωτική τοποθεσία λέει πόσο πλούσιος έγινε πουλώντας ακίνητα. Στη συνέχεια, ακούτε μαρτυρία μετά από μαρτυρία από ανθρώπους που δηλώνουν πώς έγιναν και αυτοί πλούσιοι ακολουθώντας τις συμβουλές των γκουρού. Ανάλογα με το πώς ήταν η μέρα σας στη δουλειά – αρχίζετε να σκέφτεστε να τηλεφωνήσετε και να το δοκιμάσετε. Θυμάμαι στα τέλη της δεκαετίας του ’80, παραλίγο να εγγραφώ στο σεμινάριο του Robert Allen χωρίς χρήματα. Ωστόσο, ένας φίλος που το είχε παρακολουθήσει στο παρελθόν με μίλησε για αυτό. Μου γλίτωσε λίγα δολάρια, γιατί τότε – όπως τώρα τα ακίνητα ήταν σε ύφεση.

Ο John T. Reed κάνει κριτική σε όλους τους γκουρού του παρελθόντος και του παρόντος, συμπεριλαμβανομένων των Robert Allen, Wade Cook, Robert Kiyosaki, Carleton Sheets, Donald Trump και πολλών άλλων.

Με πονούσε που διάβασα την κριτική του για τον Robert Kiyosaki. Αφού διάβασα την αρκετά περίτεχνη κριτική του, σχεδόν ντράπηκα να πω ότι έμαθα οτιδήποτε από το βιβλίο του Kiyosaki «Rich Dad Poor Dad». Το διάβασα στο χρονικό πλαίσιο 98-99. Οπότε, ίσως να ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος εκείνη την εποχή. Συμφώνησα ότι τα περισσότερα από τα επόμενα βιβλία του Kiyosaki ήταν απλώς επανάληψη του “Rich Dad Poor Dad” και της συνέχειας του “Cash Flow Quadrant”. Έχω το τελευταίο βιβλίο του Kiyosaki που έγραψε από κοινού με τον Τραμπ, αλλά ακόμα δεν το έχω καταφέρει να περάσει τις πρώτες δύο σελίδες. Ανεξάρτητα από τη γνώμη του Ριντ, εξακολουθούσα να απολαμβάνω το “Rich Dad Poor Dad”. Ωστόσο, αν συναντούσα ποτέ τον Ριντ – θα κρατούσα αυτές τις πληροφορίες για τον εαυτό μου.

Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές του για τους γκουρού. Δεν θα δείτε ποτέ ξανά αυτές τις ενημερωτικές διαφημίσεις με το ίδιο φως.

Αναθεώρηση γκουρού για επενδύσεις σε ακίνητα

Σχολιάστε