Μπελίζ Real Estate – Το καυτό σημείο επένδυσης

Η τουριστική βιομηχανία στο Μπελίζ υφίσταται μια τεράστια μεταμόρφωση. Η έκρηξη είναι εμφανής παντού. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το να βρείτε διεθνείς επενδυτές ακινήτων να κάνουν μια γραμμή beeline για να επενδύσουν σε ακίνητα στο Μπελίζ.

Από τις παρθένες ακτές της Καραϊβικής μέχρι την καταπράσινη ζούγκλα της, η Μπελίζ είναι άφθονη σε εκπληκτική φυσική ομορφιά. Καθώς η τουριστική βιομηχανία στο Μπελίζ αφυπνίζει τις δυνατότητές της, η αγορά ακινήτων αγωνίζεται να αντιμετωπίσει την αύξηση της ζήτησης για ένα κομμάτι ακίνητης περιουσίας στο Μπελίζ από ξένους επενδυτές ακινήτων. Εάν τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία είναι οποιοσδήποτε δείκτης, τότε η Μπελίζ είναι καλά και καθ’ οδόν να γίνει ο επόμενος καυτός προορισμός για τους διεθνείς επενδυτές ακινήτων.

Ένας από τους πιο καυτούς προορισμούς ομογενών στη Λατινική Αμερική, το Μπελίζ προσφέρει πραγματικά πλεονεκτήματα, όπως χαμηλότερο κόστος ζωής, καλύτερη ποιότητα ζωής, εκπληκτικές ευκαιρίες για ακίνητα, χαμηλότερους φόρους και παραγωγικές επιχειρηματικές δυνατότητες. Οι λίστες ακινήτων στο Μπελίζ είναι μια εξαιρετική πηγή πληροφοριών για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα εδώ. Σε αυτές τις τοποθεσίες παρατίθενται κορυφαία οικιστικά ακίνητα, εμπορικές εκτάσεις και επιχειρηματικά μέρη όπως ξενοδοχεία και θέρετρα, ώστε οι επενδυτές να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται σε ένα μέρος.

Τα ακίνητα στο Μπελίζ προσφέρουν εξαιρετικές επενδυτικές δυνατότητες στο τρέχον σενάριο της αγοράς λόγω πολλών παραγόντων που είναι συγκεκριμένοι για αυτήν τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής. Είναι ένας φορολογικός παράδεισος όπου οι επενδυτές δεν χρειάζεται να πληρώσουν καμία υπεραξία ή φόρο κληρονομιάς. Οι φόροι ακίνητης περιουσίας είναι απίστευτα χαμηλοί με μόλις ένα τοις εκατό της αγοραίας αξίας της υπανάπτυκτης γης. Οι τίτλοι γης μπορούν εύκολα να μεταβιβαστούν χωρίς να περάσουν από περίπλοκες νομικές διαδικασίες όπως άλλες χώρες.

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για τους οποίους οι επενδυτές ακινήτων βρίσκουν την επένδυση εδώ ως ελκυστική επιλογή. Οι ξένοι επενδυτές ακινήτων μπορούν να αγοράσουν ακίνητα χωρίς προεπιλογές ή περιορισμούς. Οι κυβερνητικοί κανόνες είναι πολύ ευέλικτοι και δεν λειτουργούν αποτρεπτικά για τους επενδυτές. Η Μπελίζ, η μόνη χώρα της Κεντρικής Αμερικής με πρώτη γλώσσα τα αγγλικά, έχει μια σταθερή κυβέρνηση και μια αναπτυσσόμενη οικονομία. Το κόστος ζωής είναι φθηνό και υπάρχουν πλεονεκτήματα συνταξιοδότησης. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει μέρος στην Κεντρική Αμερική όπου η ιδιοκτησία είναι διαθέσιμη σε τόσο απίστευτες τιμές.

Τα καλύτερα ακίνητα προς πώληση στο Μπελίζ μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τις πύλες ακινήτων με καλή διαχείριση. Οι εταιρείες ακινήτων βοηθούν τους επενδυτές να περάσουν από τη διαδικασία αγοράς με ελάχιστη έως καθόλου ταλαιπωρία. Συνεργάζονται στενά με τον πελάτη τους από το σημείο της αρχικής επαφής μέχρι τη στιγμή της μεταβίβασης του τίτλου. Όλα τα εισηγμένα ακίνητα του Μπελίζ ερευνώνται για να διασφαλιστεί ότι οι τίτλοι είναι σαφείς.

Σχολιάστε