Μπάρες Gold Credit Suisse και Gold IRA

Δεδομένων των δύσκολων καιρών που γνώρισε πρόσφατα η οικονομία, πολλοί Αμερικανοί ρωτούν πώς μπορούν να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους IRA. Μια εξαιρετική επιλογή που συχνά παραβλέπεται είναι να προσθέσετε χρυσόχρυσο στο IRA σας. Αυτό το άρθρο εξετάζει μερικά σημαντικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε όταν το εξετάζετε.

Προσθήκη ράβδων χρυσού σε έναν IRA

Μερικοί από εμάς εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το μόνο χρυσόβουλο που επιτρέπεται στο IRA σας είναι το νόμισμα American Gold Eagle 22 καρατίων. Ωστόσο, ο νόμος φορολογικής απαλλαγής του 1997 το άλλαξε για να συμπεριλάβει και ράβδους χρυσού. Το πλεονέκτημα των ράβδων χρυσού έναντι των χρυσών νομισμάτων είναι ότι φέρουν μικρότερο «προσαύξηση» ή «ασφάλιστρο». Με άλλα λόγια, σας κοστίζουν λιγότερο για να αγοράσετε. Επιπλέον, το premium είναι μικρότερο για μεγαλύτερες μπάρες. Έτσι, αν σκοπεύετε να προσθέσετε 10 ουγκιές χρυσό ράβδος στο IRA σας, θα πληρώσετε λιγότερα αγοράζοντας μία ράβδο των 10 ουγκιών από 10 ράβδους της 1 ουγγιάς.

Όταν αγοράζετε ράβδους χρυσού, υπάρχουν επίσης μερικά νομικά ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Καθαρότητα

Οι ράβδοι χρυσού για το IRA πρέπει να έχουν ελάχιστη καθαρότητα 99,50% ή αυτό που είναι επίσης γνωστό ως λεπτότητα 9950. Οι ράβδοι χρυσού Credit Suisse ταιριάζουν τέλεια καθώς είναι 99,99% καθαρές/ 9999 λεπτότητα (γνωστές επίσης στη βιομηχανία ως «Four 9’s Gold»).

Διαπίστευση

Οι ράβδοι πρέπει να φέρουν σήμα κατατεθέν από αναλυτές εγκεκριμένους από τη NYMEX, το μεγαλύτερο χρηματιστήριο χρυσού στις ΗΠΑ. Ένας τέτοιος εγκεκριμένος προσδιοριστής είναι ο Valcambi. Με έδρα την Ελβετία, το Valcambi είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα διυλιστήρια στον κόσμο. Κατασκευάζοντας αποκλειστικά ράβδους χρυσού Credit Suisse για περισσότερα από 40 χρόνια, το σήμα κατατεθέν τους «CHI Essayeur Fondeur» διακοσμεί κάθε ράβδο.

Προτεινόμενες Εταιρείες

Πώς μπορείτε, λοιπόν, να προσθέσετε χρυσόβουλα στον IRA σας; Δύο αξιόπιστες εταιρείες με εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα είναι η Goldstar και η Entrust. Απλώς αναζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά στο Διαδίκτυο. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αναδιαρθρώσετε ή να δημιουργήσετε τον IRA σας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κατανοήσετε καλύτερα πώς μπορείτε να προσθέσετε χρυσό ράβδο στο IRA σας και γιατί οι ράβδοι χρυσού Credit Suisse είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αλλά έχετε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό σας. Μπορείτε πάντα να επενδύσετε απευθείας σε χρυσόχρυσο. Η προσθήκη στο IRA σας δεν είναι η μόνη επιλογή.

Σχολιάστε