Μειονεκτήματα φορτίου – Μην λαμβάνετε κανενός είδους υπερβολικές υπηρεσίες που προσφέρονται από έναν πωλητή

Το φορτίο αναφέρεται στην αμοιβή που πρέπει να καταβληθεί στον πωλητή που έχει πείσει τους επενδυτές να επενδύσουν τα χρήματά τους σε ένα συγκεκριμένο αμοιβαίο κεφάλαιο. Η αμοιβή που πληρώνετε με τη μορφή φορτίου στον πωλητή που δεν φτάνει στον οικονομικό σύμβουλο. Απλώς, κινείται με έξαρση στην τσέπη του πωλητή. Εάν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα μειονεκτήματα των φορτίων, τότε πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα στοιχεία που μπορούν να σας εξηγήσουν περισσότερα σχετικά με αυτό. Αυτά τα σημεία συζητούνται παρακάτω, τα οποία είναι πολύ απαραίτητα να γνωρίζετε πριν προσλάβετε υπηρεσίες πωλητή για την εταιρεία σας.

Τα φορτία δεν παίζουν κανένα ρόλο στα αμοιβαία κεφάλαια

Αυτό είναι ένα είδος αμοιβής που πρέπει να πληρώσει ο επενδυτής σε έναν πωλητή για να αναζητήσει τη σωστή θέση των χρημάτων του. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των φορτίων. Έτσι, όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση αμοιβαίων κεφαλαίων, δεν αναζητάτε τις υπηρεσίες φορτίου που μπορεί να παρεμποδίσουν την καλή θέληση και τη φήμη της επιχείρησής σας. Είναι πολύ περίπλοκο για το φορτωμένο αμοιβαίο κεφάλαιο να επιλέξει με το load free ποσό για ορισμένους βασικούς του παράγοντες.

Μεγαλύτερα έξοδα

Εάν επενδύετε τα χρήματά σας χωρίς έξοδα φορτίων, τότε θα χρεωθείτε λιγότερο από τα έξοδα κεφαλαίων. Εδώ, ο όρος έξοδα που αναφέρεται στους φορτιστές φορτίων που δαπανώνται γενικά για την εύρεση των περιουσιακών στοιχείων. Τα υψηλότερα έξοδα που σχετίζονται με τα φορτία είναι τα πιο αποτελεσματικά μειονεκτήματα. Οι εταιρείες που περνούν από μια τέτοια φάση μπορούν πραγματικά να αντιμετωπίσουν τεράστια έξοδα.

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά στην τιμή επιστροφής

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά στις αποδόσεις. Εδώ και πολύ καιρό παρατηρείται ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά μεταξύ της απόδοσης των φορτίων και των φορτωμένων. Η μόνη διαφορά που θα βρείτε είναι όσον αφορά την προμήθεια που πρέπει να καταβληθεί στον πωλητή. Ως αποτέλεσμα, τα αποτελέσματα του αμοιβαίου κεφαλαίου θα διαφέρουν από τη μια περίοδο στην άλλη, ωστόσο, το γενικό μοτίβο θα παραμείνει το ίδιο. Η συζήτηση σχετικά με το ποια από τα κεφάλαια είναι καλύτερα, χωρίς φόρτο και φορτωμένα αντίστοιχα, είναι μια συζήτηση που δεν μπορεί να καταλήξει πολύ σύντομα. Αν και οι διαφορές μεταξύ 2 ειδών είναι πολλές, πολλοί συγγραφείς προσπαθούν να τις περιορίσουν στην περίπτωση του ποιος θα κερδίσει από τη συμφωνία: επενδυτής ή μεσίτης. Δεν είναι σωστό να ισχυρίζεστε ότι είστε σε καλύτερη κατάσταση σε περίπτωση που επενδύσετε σε κεφάλαια χωρίς φορτίο αντί για χρήματα στάθμευσης στο φορτωμένο αντίστοιχο.

Σχολιάστε