ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ECZACIBAŞI ΣΤΟ BOZÜYÜK – Bilecik11

5η επέτειος που έφερε στη χώρα ο Eczacıbaşı Yapı Gereçleri στο Bozüyük. Άνοιξε εργοστάσιο παραγωγής κεραμικών ειδών υγιεινής και κρυφών δεξαμενών.

bilecik11 Instagram

Στην ομιλία του εδώ, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Eczacıbaşı Holding Bülent Eczacıbaşı μίλησε για τις 80χρονες περιπέτειές του. Ο Eczacıbaşı συνέχισε την ομιλία του ως εξής:

«Αγαπητά μέλη, αγαπητοί προσκεκλημένοι, είμαι πολύ χαρούμενος που ανοίγω το πέμπτο εργοστάσιο δομικών υλικών Eczacıbaşı, έναν από τους πιο εδραιωμένους οργανισμούς της κοινότητάς μας, που άφησε πίσω του ογδόντα χρόνια στο ταξίδι της εκατονταετηρίδας της δημοκρατίας μας, και θα είμαι μαζί σας στο αυτή την περίσταση. Αυτή η χρονιά έχει μια άλλη σημασία για την ομάδα Eczacıbaşı. Γιορτάζουμε την τριακονταετή επέτειο από τον θάνατο του ιδρυτή μας, Δρ. Nejat Derin Eczacıbaşı. Πρόσφατα, το πρώτο κτίριο με είκοσι τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας πήρε το όνομά του από τον Nejat Ferit Eczacıbaşı. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε το σχολείο στο Bozok.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΑ

Πιστεύουμε ότι το δημοτικό μας σχολείο, όπου 1.400 μαθητές θα λάβουν διπλή εκπαίδευση το 2023-2024, θα γεννήσει περίεργες, ερευνητές, ερωτηματικές και παθιασμένες γενιές που θα μας μεταφέρουν στο μέλλον. Και με το όνειρο ενός υγιούς μέλλοντος, το 1940 παράγαμε κεραμικά επιτραπέζια σκεύη και στολίδια στο Kartal μαζί με πρωτοβουλίες βιταμινών και παιδικών τροφών.

Βάλαμε τα θεμέλια της κοινότητάς μας. Σήμερα, ο όμιλός μας δραστηριοποιείται σε περισσότερες από εκατόν είκοσι διεθνείς αγορές με πενήντα οργανισμούς και περισσότερα από σαράντα εργοστάσια παραγωγής. Ως διεθνής παίκτης με την υποστήριξη περισσότερων από δεκατριών χιλιάδων πεντακοσίων φίλων που παράγουν σε τρεις ηπείρους με τα εμπορικά σήματα μας που ξεπερνούν τα σύνορα της Τουρκίας, δημιουργούμε οικονομική και κοινωνική αξία.

Τα δομικά προϊόντα, που αποτελούν το μεγαλύτερο πεδίο δραστηριότητας του Ομίλου Eczacıbaşı, αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το πενήντα τοις εκατό των συνολικών εξαγωγών κεραμικών ειδών υγιεινής της χώρας μας. Αγαπητοί επισκέπτες, η εταιρεία Eczacıbaşı Building Materials παρήγαγε τα πρώτα κεραμικά είδη υγιεινής της Τουρκίας το 1958 στο Kartal. Με την πάροδο του χρόνου, όχι μόνο με την ικανότητά της να σχεδιάζει και να κατασκευάζει όλα τα προϊόντα μπάνιου, έχει επιτύχει διεθνή πρότυπα σε αυτόν τον κλάδο.

Ο σχεδιασμός και η καινοτομία έχουν γίνει κορυφαίος παίκτης στον καθορισμό του κλάδου. Σήμερα, ο οργανισμός μας συνεισφέρει περισσότερο από το εβδομήντα τοις εκατό του τζίρου του με προηγμένη τεχνολογία και δύναμη παραγωγής στις εγκαταστάσεις παραγωγής του. Διαθέτει έναν παγκόσμιο οργανισμό που παρέχει υπηρεσίες από εβδομήντα πέντε χώρες εκτός Τουρκίας. Πρόκειται για ένα νέο έργο που θα υλοποιήσουμε με συνολική επένδυση εβδομήντα έξι εκατομμυρίων ευρώ. Παράγεται στις εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και τεχνητή νοημοσύνη. Επωφελούμαστε από την ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση, από τις πρώτες ύλες έως τα τελικά προϊόντα.

Ο οργανισμός μας διατηρεί την αρχή της βιωσιμότητας στο επίκεντρο του επιχειρηματικού του μοντέλου και ακολουθεί αυτή την αρχή από το σχεδιασμό στην παραγωγή, από την αλυσίδα επεξεργασίας έως την εμπειρία του τελικού χρήστη. Στον χώρο παραγωγής της λύκρας, κάτω από τη στέγη της οποίας βρισκόμαστε, ιδρύσαμε φέτος μια ηλιακή μονάδα παραγωγής ενέργειας με στόχο την απόκτηση της ενέργειας που απαιτείται για την παραγωγή από ανανεώσιμες πηγές. Ταυτόχρονα, το 2022 ξεκινήσαμε να αγοράζουμε πράσινη ηλεκτρική ενέργεια με πιστοποίηση IREK, μηδενίζοντας έτσι τις εκπομπές άνθρακα που σχετίζονται με την ηλεκτρική ενέργεια κατά την παραγωγή. Με αυτό το έργο, επιταχύναμε τις επενδύσεις μας σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κάτι που ενέπνευσε και άλλους οργανισμούς μας.

Καθώς ο οργανισμός μας αναπτύσσεται για να πρωτοστατήσει σε ένα σύγχρονο, ποιοτικό και υγιές μέλλον για την κοινότητα του Eczacıbaşı, συνεχίζουμε να συμβάλλουμε σημαντικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Τουρκίας. Με αυτή την ευκαιρία, θυμάμαι για άλλη μια φορά με έλεος, σεβασμό και ευγνωμοσύνη όλους τους συνεργάτες και τα ενδιαφερόμενα μέρη μας, ιδιαίτερα τον ιδρυτή μας Nejat Eczacıbaşı, ορισμένοι από τους οποίους έχουν ήδη πεθάνει, που μοιράστηκαν τα όνειρα και τις προσπάθειές μας που φύτρωσαν και άκμασαν με τη δημοκρατία μας. «Εκ μέρους της κοινότητας Eczacıbaşı, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Eczacıbaşı που συνέβαλαν στη νέα μας επένδυση και όλους τους καλεσμένους μας που είναι μαζί μας σήμερα για να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας».

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Ο Özgen Özkan, Διευθύνων Σύμβουλος της Eczacıbaşı Building Products, δήλωσε: «Η τεχνητή νοημοσύνη έχει ξεχαστεί με τις τελευταίες τεχνολογίες. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στην παραγωγή που χρησιμοποιεί πρώτες ύλες από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν πριν το τέλος». Στην ομιλία του, που ξεκίνησε με τα λόγια, έδωσε τις εξής πληροφορίες:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη συμβολή μας στην παραγωγή και την απασχόληση της χώρας μας. Χαιρόμαστε. Το πιο σημαντικό, είμαστε πολύ χαρούμενοι που πραγματοποιήσαμε μια επένδυση που δίνει έμφαση στην ισότητα ευκαιριών. Ανοίξτε το δρόμο για ίσες ευκαιρίες με επενδύσεις που εξισορροπούν την τεχνολογία και την ανθρώπινη δύναμη και εξετάζουν το μέλλον του κόσμου. «Ως οργανισμός που αντιπροσωπεύει πάνω από το ήμισυ των συνολικών εξαγωγών ειδών υγιεινής της Τουρκίας για πολλά χρόνια, πουλάμε τρεις φορές περισσότερα από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή μας».

ΕΠΕΝΔΥΣΗ 77 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Ο κυβερνήτης του Bilecik, Şefik Aygöl, δήλωσε: «Όταν μιλάμε για την πόλη Bilecik, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η γη των προγόνων μας και η πόλη όπου ιδρύθηκαν οι πρόγονοί μας. Χρησιμοποιούμε επίσης τον όρο πόλη της σωτηρίας δίπλα στην πόλη ίδρυσης. Εδώ στο Bozüyük, θα ήθελα να εκφράσω ότι βρισκόμαστε στη χώρα όπου έγιναν οι πόλεμοι του İnönü, όπου έλαβαν χώρα ήρωες και παραδείγματα και όπου υπέστησαν σοβαρά μάρτυρα. Η οικογένεια Eczacıbaşı επένδυσε 77 εκατομμύρια ευρώ στο τελευταίο μέρος αυτής της δουλειάς, που ξεκίνησε σήμερα και άνοιξε την πέμπτη έκδοσή της. Αυτή η επένδυση θα την καταστήσει τη μεγαλύτερη εγκατάσταση και τη μεγαλύτερη επένδυση κάτω από μια στέγη στον κόσμο. Θα ήθελα να εκφράσω ιδιαίτερα την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Eczacıbaşı για την επένδυσή τους», είπε.

Ο δήμαρχος του Bozüyük M. Talat Bakkalcıoğlu παρείχε επίσης πληροφορίες για την περιοχή στους συμμετέχοντες και ευχαρίστησε την ομάδα Eczacıbaşı.

Υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Mehmet Fatih Kaçır, Κυβερνήτης Bilecik Şefik Aygöl, εκπρόσωπος του Κόμματος AK Bilecik Halil Eldemir, εκπρόσωπος CHP Bilecik Yaşar Tüzün, Κυβερνήτης της Περιφέρειας Bozüyük Adem Öztürk, Eczacıbaşı Talkıbaşı Productinggens, Πρόεδρος του Δ.Σ. Kalcıoğlu, Πρόεδρος Εμπορίου και Βιομηχανίας Bilecik Mehmet Ergün, πρώην υφυπουργός Bahattin Şeker, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, δήμαρχοι περιφερειών, επιχειρηματίες και πολίτες.Source link

Σχολιάστε