Μάθετε πώς να διπλασιάσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) με έναν αυτοκατευθυνόμενο IRA (Ατομικός λογαριασμός συνταξιοδότησης)

Ένα αυτοκατευθυνόμενο IRA είναι ένα όχημα που σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες επενδύσεις θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε, ενώ εξακολουθείτε να είστε επιλέξιμοι είτε για αναβαλλόμενο φόρο είτε για αφορολόγητο εισόδημα. Έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε αφορολόγητα ή με αναβολή φόρου σε επενδύσεις που καταλαβαίνετε και με τη δυνατότητα να έχετε σύνθετο τόκο για εσάς, μπορείτε να δημιουργήσετε το συνταξιοδοτικό σας εισόδημα με έναν αυτοδιευθυνόμενο IRA σε χρόνο μηδέν.

Ενώ η επένδυση σε συνταξιοδοτικά ταμεία με ακίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, μπορεί να μην τα έχετε ακούσει. Επειδή, η μεγάλη πλειοψηφία των τραπεζών και των χρηματιστηριακών εταιρειών επικεντρώνεται σε μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και CD, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτό είναι το μόνο στο οποίο μπορείτε να επενδύσετε. Καθώς αυτές, οι τράπεζες και οι χρηματιστηριακές εταιρείες, δεν σας δίνουν καμία επιλογή όταν επενδύετε τα χρήματά σας με τους. Πράγματι, η λανθασμένη αντίληψη ότι τα αμοιβαία κεφάλαια, οι μετοχές και τα CD είναι όλα όσα μπορείτε να επενδύσετε, υπάρχει τόσο καιρό, ορισμένοι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι που δεν έχουν ακούσει για έναν αυτοδιευθυνόμενο IRA, δεν γνωρίζουν κάτι διαφορετικό. Εφόσον ακολουθείτε τους κανόνες, ένας αυτοδιευθυνόμενος IRA είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα για τη συνταξιοδότησή σας.

Ορισμένοι από εσάς έχετε ρωτήσει, είναι εγγυημένο το IRA που κατευθύνεται από τον εαυτό σας, αλλά δεν είναι. Λαμβάνετε πολύ λίγες επενδύσεις αυτές τις μέρες που είναι εγγυημένες. Ωστόσο, έχοντας πει ότι, αν μεταβείτε στον ιστότοπό μου, η διεύθυνση URL του οποίου βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου, θα βρείτε μία από τις πολύ λίγες επενδύσεις, όπου η απόδοση επένδυσης είναι εγγυημένη. Στην πραγματικότητα, το ROI είναι εγγυημένο ότι θα είναι τουλάχιστον διπλάσιο από αυτό που κερδίσατε πέρυσι. Οι περισσότεροι επενδυτές πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να επενδύσουν σε τομείς που γνωρίζουν, αντί να παραμείνουν με τα περιουσιακά στοιχεία στα οποία «σας επιτρέπουν» να επενδύσετε οι τράπεζες και οι χρηματιστηριακές εταιρείες.

Μια απαγορευμένη συναλλαγή μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό του IRA σας, με αυστηρές φορολογικές κυρώσεις.

Το IRS ορίζει μια απαγορευμένη συναλλαγή ως εξής:

“Γενικά μια απαγορευμένη συναλλαγή είναι οποιαδήποτε ακατάλληλη χρήση του λογαριασμού IRA ή της πρόσοδος από εσάς, τον δικαιούχο σας ή οποιοδήποτε άτομο που έχει αποκλειστεί. Στα άτομα που έχουν αποκλειστεί περιλαμβάνουν τον καταπιστευματοδόχο σας και τα μέλη της οικογένειάς σας (σύζυγο, πρόγονο, κατ’ αρχήν απόγονο και οποιονδήποτε σύζυγο γραμμικής καταγωγής) .”–Πηγή IRS Publication 590

Δεν μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια επένδυση σε ένα άτομο που έχει αποκλειστεί. Η αυτοκατευθυνόμενη IRA είναι εκεί για να σας προσφέρει ένα αυγό φωλιάς στη συνταξιοδότησή σας. Δεν είναι εκεί για να το χρησιμοποιήσετε τώρα. Οι συναλλαγές δεν μπορούν να σας ωφελήσουν με έμμεσο τρόπο. Αυτό δεν επιτρέπεται. Εδώ είναι μερικά από τα έμμεσα οφέλη που δεν επιτρέπονται. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσωπικά ακίνητα που αγοράσατε μέσω του IRA σας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπίτι για διακοπές ή ως γραφείο, δεν μπορείτε να ζήσετε σε αυτό. Δεν μπορείτε να δανειστείτε χρήματα από τον IRA σας. Μη συνδεδεμένος φόρος εισοδήματος επιχειρήσεων ή UBIT, εμφανίζεται με μια επένδυση που δημιουργεί εισόδημα με χρηματοδότηση χρέους, (π.χ. αγορά ακινήτων με δάνειο χωρίς αναγωγή σε έναν IRA) και είναι υπεύθυνη για την UBIT σε ευθεία αναλογία με το εισόδημα που χρηματοδοτείται από το χρέος.

Εάν διαπιστώσετε ότι αυτό δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας και θέλετε μια πιο απλή λύση με το κλειδί στο χέρι, κάντε κλικ στη διεύθυνση url στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου. Μεταβείτε στον ιστότοπό μου, εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για ακίνητα και IRA.

Σχολιάστε