Κύρια σημεία που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την πώληση χρυσού

Ο κόσμος έχει άφθονο χρυσό, ο οποίος εξορύσσεται. Η εξορυκτική δραστηριότητα έδωσε το αποτέλεσμα σε εκατοντάδες και χιλιάδες ουγγιές χρυσού. Τα κοιτάσματα χρυσού είναι συνήθως σε μικρά βάθη. Μπορείτε να το αγοράσετε ή να το πουλήσετε στις αγορές. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε ασήμι, πολύτιμους λίθους ή σκραπ χρυσού στις αγορές. Θεωρείται ότι οι αγοραστές κοσμημάτων είναι έμπειροι και πολύ καλά εκπαιδευμένοι. Πιστεύεται ότι δίνουν μια δίκαιη τιμή για τον χρυσό που θέλετε να πουλήσετε.

Έχοντας επίγνωση των απατών

Θα πρέπει να γνωρίζετε για την ποιότητα και να προσπαθήσετε να βγάλετε περισσότερα μετρητά από τον χρυσό σας. Εκπαιδευτείτε με όλους τους όρους και τις προδιαγραφές, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε μια καλή συμφωνία. Υπάρχουν μέρη που λεηλατούν τους πελάτες τους για περισσότερα χρήματα και για να πάρουν γρήγορα τα χρήματα από αυτούς. Πείθουν τους ανθρώπους να πουλήσουν σε χαμηλότερες τιμές από τις κανονικές τιμές της αγοράς. Βγάζουν τα λεφτά τους ενώ είναι πολύ αργά για να καταλάβεις ότι έχεις κοροϊδέψει. Μην πουλάτε εάν ο αγοραστής σας πιέζει. Μην πουλάς σε ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι να το ζυγίσουν μπροστά σου.

Τι να ζητήσετε από το διυλιστήριο

Το πρώτο και κύριο σημείο είναι ότι εάν ο αγοραστής ζυγίζει το χρυσό σε πένα, τότε θα πρέπει να του ζητήσετε να ζυγίσει σε γραμμάρια. Αυτό που ζυγίζεται σε πένα μπορεί να σας δώσει μια κακή ποσότητα. Όλοι οι υπολογισμοί πρέπει να γίνονται σε γραμμάρια αυστηρά για τη δική σας ευκολία και επίσης η σημερινή αγορά ζυγίζει το χρυσό σε γραμμάρια.

Λόγοι για να πουλήσετε το χρυσό σας τώρα

Οι τιμές του χρυσού έχουν αυξηθεί σε μια αξιέπαινη τιμή από $400 σε $1000 η ουγγιά. Ο χρυσός είναι ακόμη και σε τιμή 1400$ που είναι προφανώς μεγαλύτερη από την αρχική τιμή με την οποία αγοράστηκε. Με την πώληση μπορείτε επίσης να συμβάλετε στα οφέλη του περιβάλλοντος μειώνοντας τις εξορυκτικές δραστηριότητες και οι αγορές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χρυσό που έχει ήδη εξορυχθεί. Το σκραπ χρυσού θα ανακυκλώνεται από τα διυλιστήρια.

Πώληση χρυσού σε αγοραστές

Ο χρυσός πρέπει να μετριέται σε γραμμάρια και να ξέρετε ότι 1 δεκάρα = 1,555 γραμμάρια. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε ζημία, πείθοντάς σας ότι πληρώνουν περισσότερα χρήματα από τους άλλους αγοραστές. Πρέπει πάντα να γνωρίζετε την τιμή που πληρώνεστε για ανά γραμμάριο χρυσού. Εάν οι αγοραστές μπλοφάρουν για να σας δώσουν υψηλότερες τιμές από τις τιμές της αγοράς, δεν πρέπει να πέσετε σε αυτό το κόλπο καθώς ο αγοραστής λέει για την καλύτερη τιμή του στην αρχή. Αναζητήστε μόνο επαγγελματίες αγοραστές για να σας προσφέρουν τις καλύτερες τιμές. Οι πωλήσεις στις αγορές μπορεί να σας βοηθήσουν απίστευτα να πουλήσετε σε καλή τιμή εάν είστε διατεθειμένοι να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας με αυτά τα χρήματα.

Σχολιάστε