Κινεζικά Hedge Funds

Κίνα Hedge Fund Industry Trend

Καθώς οι κεφαλαιαγορές τους γίνονται ισχυρότερες και πιο ώριμες, ο μέσος άνθρωπος στην Κίνα εξοικονομεί 15% περισσότερο από αυτά που κερδίζει κάθε χρόνο. Οι μετοχές έχουν σημειώσει ράλι αύξησης σχεδόν 75% μέχρι στιγμής το 2007, αλλά τελικά η αγορά θα είναι αρκετά ώριμη και οι προοπτικές ανάπτυξης των μετοχών θα είναι αρκετά ασταθείς ώστε η διαφοροποίηση σε εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία θα γίνει πιο σημαντική. Εάν είστε hedge fund, ενδέχεται να υπάρχουν ευκαιρίες να πουλήσετε και να προωθήσετε τα προϊόντα σας μέσω τραπεζών ή χρηματοπιστωτικών δικτύων με έδρα την Κίνα αλλά την αμερικανική ιδιοκτησία. Η WSJ αναφέρει ότι το 2006 υπήρχαν πάνω από 60 hedge funds που επενδύουν επί του παρόντος στην Κίνα και σύμφωνα με το Eurekahedge αυτό αντιστοιχεί σε περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία.

Μάρκετινγκ τρίτου μέρους Hedge Fund στην Κίνα

Εάν είστε έμπορος τρίτου μέρους, μπορεί να είστε σε θέση να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας χτίζοντας αυτές τις σχέσεις ή ταξιδεύοντας στην Κίνα δύο φορές το χρόνο για να αποκτήσετε τη γη και να συστηθείτε σε σημαντικές επαφές που έχετε εκεί. Θα μπορούσατε επίσης να βρείτε μερικά κινεζικά hedge funds και να προσφερθείτε να τα εκπροσωπήσετε εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι περισσότεροι διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου στην Κίνα μιλούν αγγλικά, αλλά πολύ λίγοι έχουν υποστήριξη μάρκετινγκ και πωλήσεων πλήρους απασχόλησης με έδρα εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πόροι Κινεζικών Hedge Funds

Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο ΗΠΑ-Κίνας έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με κινεζικά hedge funds και επενδυτές στην Κίνα. Άλλοι πόροι περιλαμβάνουν το ιστολόγιο All About Alpha, το ιστολόγιο hedge fund, το Albourne Village και το ενημερωτικό δελτίο Fierce Finance. Επίσης, συνεχίζω να δημοσιεύω περισσότερα άρθρα στο ιστολόγιο του Richard Wilson Hedge Fund σχετικά με τις τάσεις των κινεζικών αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου.

– Ρίτσαρντ

Σχολιάστε