Κατασκευαστικά Μυστικά Κολλοειδούς Χρυσού

Μια συγκεκριμένη διαδικασία εμπλέκεται για την κατασκευή κολλοειδών ορυκτών όπως ο χρυσός, ο άργυρος, η πλατίνα και το τιτάνιο. Τα κύρια προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο είναι ο κολλοειδής χρυσός και ο άργυρος. Ο κολλοειδής χρυσός παράγεται με τη βοήθεια κολλοειδούς γεννήτριας που είναι χρήσιμη για την κατασκευή πολλών κολλοειδών ταυτόχρονα. Αυτά τα κολλοειδή ποικίλλουν σε μεγέθη και καθένα από αυτά έχει ποικίλη συγκέντρωση. Οι γεννήτριες κολλοειδούς χρυσού έχουν ενσωματωμένη πολικότητα μεταγωγής. Απαιτούν μόνιμη ροή ρεύματος και θεωρούνται συσκευές παλμών υψηλής συχνότητας. Συνδέονται σε ειδικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την ανάδευση και την ομογενοποίηση του εναιωρήματος. Η τάση της γεννήτριας ποικίλλει από μηχανή σε μηχανή. Ωστόσο, η γεννήτρια 48v θεωρείται η πιο προηγμένη μορφή συστήματος.

Η κολλοειδής γεννήτρια παίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της ποιότητας του κολλοειδούς χρυσού. Η γεννήτρια δημιουργεί θετικά φορτισμένα άτομα χρυσού με τη βοήθεια θετικού ηλεκτροδίου που είναι επίσης γνωστό ως άνοδος. Έχει βρεθεί ότι το απεσταγμένο νερό είναι κατάλληλο για την παραγωγή κολλοειδούς χρυσού. Ένας από τους κύριους λόγους είναι ότι ορισμένα ιόντα που είναι αγώγιμα υπάρχουν στο απεσταγμένο νερό. Σύμφωνα με μελέτη, έχει υπολογιστεί ότι ο κολλοειδής χρυσός χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κατασκευαστεί σε σύγκριση με το κολλοειδές ασήμι. Αυτό οφείλεται στον αργό σχηματισμό θετικών ιόντων στην άνοδο. Στην πραγματικότητα, αυτός ο τύπος χρυσού χρειάζεται 2-3 ημέρες για να φτάσει σε συγκέντρωση 0,5 ή 1 ppm.

Η κολλοειδής γεννήτρια χρυσού είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την παραγωγή υλικών καλής ποιότητας. Η γεννήτρια με σύστημα 48v θεωρείται ιδανική για την κατασκευή σωματιδίων χρυσού υψηλής ποιότητας. Στη γεννήτρια, η ανάρτηση εξαρτάται από τη διάσταση των μικροσκοπικών σωματιδίων χρυσού. Εάν η διάσταση των σωματιδίων χρυσού είναι μικρή, ο κολλοειδής χρυσός είναι πιο αποτελεσματικός. Τα νανοσωματίδια είναι εξαιρετικά ωφέλιμα επειδή έχουν πολύ χαμηλή διάσταση. Το ηλεκτρονικό 48 volt ενισχύει το σχηματισμό μικροσκοπικών σωματιδίων χρυσού που παραμένουν εύκολα αιωρούμενα στο ιονισμένο νερό. Αυτό προστατεύει την απώλεια των θεραπευτικών αξιών των σωματιδίων χρυσού. Σύμφωνα με τη μελέτη, έχει βρεθεί ότι σωματίδια χρυσού μεγαλύτερα από 200 νανόμετρα δίνουν περισσότερα ροζ χρώματα. Αυτά τα σωματίδια χρυσού έχουν περισσότερα οφέλη για την υγεία σε σύγκριση με άλλα μικρά σωματίδια. Είναι λιγότερο βιολογικά συμβατά και είναι πιο αποτελεσματικά για τον οργανισμό.

Ο κολλοειδής χρυσός είναι πολύ ανώτερος από τον κατιονικό χρυσό που μπορεί να είναι λίγο πολύπλοκος. Στην παραγωγή κατιονικού χρυσού, οι άνθρωποι πρέπει να ακολουθήσουν μια διαφορετική τεχνολογική διαδικασία. Ο κατιονικός χρυσός απαιτεί χημικό συνδυασμό που συνήθως επεξεργάζεται στο εργαστήριο. Αυτός ο τύπος χρυσού χρησιμοποιείται επίσης σε μια ποικιλία εφαρμογών, ωστόσο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συνήθως κολλοειδές χρυσό λόγω πολλών πλεονεκτημάτων για την υγεία. Σε πολλές βιολογικές διεργασίες, χρησιμοποιείται ο συνδυασμός κολλοειδούς χρυσού και κατιονικού χρυσού. Ο κολλοειδής χρυσός έχει τεράστια σημασία και είναι σίγουρα ένα είδος χρυσού που θα πάρει εξέχουσα θέση στο μέλλον της ιατρικής.

Σχολιάστε