Καλύτερος τρόπος επένδυσης 10.000 $ – Μερικές διαδικτυακές επενδυτικές ευκαιρίες που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Δέκα χιλιάδες δολάρια είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε εάν ενδιαφέρεστε για οποιοδήποτε είδος επένδυσης. Η ασφαλέστερη, χωρίς κινδύνους επιλογή προφανώς θα ήταν να το κολλήσετε σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου με όσο υψηλό επιτόκιο μπορείτε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για πολλούς ανθρώπους. Υπάρχουν πιο κερδοφόρες στρατηγικές – επιπλέον, ίσως να μην θέλετε να βάλετε όλα τα χρήματά σας σε ένα μέρος. Όταν σκέφτεστε τον καλύτερο τρόπο επένδυσης 10.000 $, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη όχι μόνο τις παραδοσιακές επιλογές, αλλά και τις νεότερες.

Ένας τέτοιος “νεότερος” τύπος επένδυσης είναι η πλατφόρμα δανεισμού peer-to-peer που περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι επενδυτές μπορούν να γίνουν “δανειστές” οι ίδιοι σε άλλους που χρειάζονται χρήματα και δεν θέλουν να περάσουν από μια μεγάλη τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό οργανισμό δανειστής. Με τις πλατφόρμες δανεισμού peer-to-peer, μπορείτε να κατανείμετε τις επενδύσεις σας έναντι εκατοντάδων προσαυξήσεων δανείου για μόλις $25 – $50 ανάλογα με την πλατφόρμα που θα επιλέξετε και να κερδίζετε περίπου 5% ετησίως για καθεμία από τόκους. Ωστόσο, θα μπορούσατε να σημειώσετε υψηλότερο ποσοστό απόδοσης εάν ξοδέψετε περισσότερα χρήματα και κάνετε πιο επικίνδυνα δάνεια.

Θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη οι ΗΜΧ. Τα “αμοιβαία κεφάλαια που διαπραγματεύονται σε χρηματιστήριο” μπορούν να περιέχουν μια μεγάλη ποικιλία επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένων εμπορευμάτων, ομολόγων και μετοχών, μερικά από τα οποία είναι συμμετοχές μόνο στις ΗΠΑ, ενώ άλλες είναι διεθνείς. Το πλεονέκτημα της επιλογής ΗΜΧ σε αντίθεση με την αγορά μετοχών μεμονωμένα είναι ότι υπάρχουν χαμηλές αναλογίες εξόδων και λιγότερες αμοιβές μεσιτών που πρέπει να ανησυχείτε.

Ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσετε 10.000 $ στο Διαδίκτυο

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επενδύσετε δέκα χιλιάδες στον 21ο αιώνα είναι να χρησιμοποιήσετε μια ONLINE τράπεζα που προσφέρει CD. Δεδομένου ότι οι ηλεκτρονικές τράπεζες δεν έχουν φυσικά υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα, δεν χρειάζονται τόσα γενικά και λειτουργικά κόστη και επομένως είναι σε καλύτερη θέση να προσφέρουν στους πελάτες υψηλότερα επιτόκια CD από τον παραδοσιακό τύπο τράπεζας. .

Τα CD μπορεί να είναι πιο κερδοφόρα από τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου, επειδή με τα CD, συμφωνείτε να καταθέσετε και να διατηρήσετε τα χρήματά σας στον λογαριασμό για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, που αναφέρεται ως “διάρκεια περιόδου”. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν θα έχετε πρόσβαση στα κεφάλαια και εάν κάνετε πρόωρη ανάληψη, ενδέχεται να υπάρξει ποινή.

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για τη ζωή στον 21ο αιώνα είναι ότι δεν χρειάζεστε 100.000 $ για να επενδύσετε σε ακίνητα. Μπορείτε ακόμα να το κάνετε με 10.000 $, αρκεί να κοιτάξετε σε REIT (εμπιστευτήρια επενδύσεων σε ακίνητα). Αυτοί οι τύποι εταιρειών κατέχουν / χρηματοδοτούν ακίνητα που παράγουν εισόδημα σε μια σειρά τομέων (λιανικό εμπόριο, καταλύματα και θέρετρα, αυτοαποθήκευση, υγειονομική περίθαλψη, κατοικίες, κ.λπ….) σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσετε $10.000, εγγραφείτε στο Motley Fool. Θα λάβετε όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία και τους πόρους που θα χρειαστείτε, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν συμβουλών, για τα καλύτερα μέρη για να βάλετε τα χρήματά σας και τις κορυφαίες επιλογές από κορυφαίους ειδικούς.

Σχολιάστε