Καλύτερες Επενδυτικές Συμβουλές Χρηματιστηρίου

Εάν θέλετε να επενδύσετε τα κεφάλαιά σας που κερδίσατε με κόπο καθώς και να δημιουργήσετε αποδόσεις στο χρηματιστήριο. Ακολουθούν μερικές καλύτερες επενδυτικές συμβουλές στο χρηματιστήριο που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επενδύσετε.

Αρχικά, το χρηματιστήριο είναι απλώς το εργαλείο για να πετύχετε τους νομισματικούς σας στόχους. Θα επενδύσετε τα δολάρια σας για να αυξήσετε για μερικά επερχόμενα έξοδα όπως το κολέγιο του παιδιού σας, το σπίτι των ονείρων σας ή απλώς για τη συνταξιοδότησή σας.

Καλύτερες Επενδυτικές Συμβουλές Χρηματιστηρίου

Αν και πριν από την επένδυση στην αγορά, θα πρέπει να χρειαστείτε τις βασικές γνώσεις για το πώς λειτουργούν οι επενδύσεις στην αγορά και να τηρείτε τις καλύτερες επενδυτικές συμβουλές στο χρηματιστήριο για να γίνετε αποτελεσματικός επενδυτής. Η επένδυση σε μια αγορά υποδηλώνει βασικά την αγορά της ιδιοκτησίας σε μια επιχείρηση. Εάν η εταιρεία έχει καλή απόδοση, η αξία των μετοχών που κατέχετε από εσάς αυξάνεται επίσης και τα κέρδη σας θα αυξηθούν. Σε περίπτωση που αυτή η εταιρεία έχει κακές επιδόσεις, η αξία των μετοχών είναι πιο πιθανό να πέσει.

Κάθε φορά που αγοράζετε τη μετοχή, αγοράζετε απλώς ένα μικρό κομμάτι της εταιρείας. Γίνεστε συνιδιοκτήτης της εταιρείας με όλους τους άλλους μετόχους. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις συνελεύσεις των μετόχων και να συμμετέχετε σε συγκεκριμένες αποφάσεις και μπορείτε να ψηφίζετε για τα εταιρικά θέματα και να ακούτε.

Πολλοί άνθρωποι γενικά δεν θέλουν να γίνουν επενδυτές μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν τις συνελεύσεις των μετόχων και να συμμετέχουν σε ορισμένες αποφάσεις. Οι άνθρωποι κάνουν επενδύσεις αφού χρειάζονται τα μετρητά τους για να αυξηθούν για λογαριασμό τους και να πολλαπλασιαστούν. Η αγορά προσφέρει διάφορες μεθόδους για να επενδύσετε τα μετρητά σας και να αποκομίσετε οφέλη.

Όταν πρόκειται για επένδυση, μπορείτε να επενδύσετε τα μετρητά σας στην αγορά μέσω του αμοιβαίου κεφαλαίου, μόνοι σας ή μέσω της βοήθειας του χρηματιστή. Αλλά τα Αμοιβαία Κεφάλαια σπάνια κέρδισαν το χρηματιστήριο λόγω των κανόνων που προστέθηκαν σε αυτά. Ο μόνος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε είστε εσείς, επομένως μελετήστε τις καλύτερες επενδυτικές συμβουλές στο χρηματιστήριο για να είστε κερδοφόρος επενδυτής.

Η αγορά δίνει πολλά σημεία αναφοράς, ωστόσο οι 3 πιο καυτές δείκτες είναι ο Dow, ο NASDAQ, καθώς και ο S&P 500. Οι τιμές αυτών των δεικτών εξαρτώνται από τις μετοχές που παρακολουθούν. Για παράδειγμα, ο S&P 500 παρακολουθεί 500 μετοχές. Εάν αυτές οι 500 μετοχές αυξηθούν κατά μέσο όρο, ο δείκτης S&P 500 αναρριχείται. Θέστε τον επενδυτικό σας στόχο της αγοράς για να βγείτε στην αγορά. Το επενδυτικό σας κέρδος πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το όφελος των μεγάλων δεικτών.

Κάθε επένδυση έχει ρίσκο, τόσο περισσότερο ρίσκο αναλαμβάνετε και τόσο περισσότερες αποδόσεις έχετε. Ακριβώς όπως ένας επενδυτής στον οποίο πρέπει να είστε στην αρχή καθορίζει τον κίνδυνο που θα μπορούσατε να είστε έτοιμοι να αναλάβετε και να επενδύσετε τα χρήματά σας αναλόγως. Για παράδειγμα, μια μετοχή σεντ είναι πιο επικίνδυνη από μια τεράστια εταιρεία όπως η Microsoft ή η Wal-Mart. Από την άλλη πλευρά, ένα απόθεμα σεντ μπορεί εύκολα να αυξηθεί 100%, 200%, 300% ή περισσότερο. Παρόλο που οι μετοχές μεγάλων εταιρειών όπως η Microsoft ή αλλιώς η Wal-mart μπορεί να είναι πολύ πιο ριψοκίνδυνες αν επιλέξετε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε αυτήν.

Σχολιάστε