Κάντε τα χρυσά και ασημένια κοσμήματά σας να λάμπουν όπως δεν έκαναν ποτέ πριν – Super Cleaners Jewelry

Τα κοσμήματα είναι τα διακοσμητικά κομμάτια που όχι μόνο προσθέτουν στην ομορφιά μιας γυναίκας αλλά έχουν και τη δική τους γοητεία. Αλλά αυτά τα όμορφα κομμάτια παραμένουν πάντα ίδια; Όχι. Με τον καιρό, τα κοσμήματα χάνουν την πραγματική τους λάμψη. Αρχίζει να φθείρεται.

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν αυτή τη διαδικασία φθοράς. Πολλά είναι η υπερβολική και απρόσεκτη χρήση, η υπερβολική έκθεση σε φυσικά αντιδραστικά στοιχεία όπως ο ήλιος, το νερό (αλμυρό και χλωριωμένο), τα απορρυπαντικά σαπούνια, η στενή επαφή με τη θερμότητα και η λίστα συνεχίζεται. Τέτοια προβλήματα παρατηρούνται κυρίως στα ασημένια και χρυσά κοσμήματα.

Ενώ ο χρυσός δεν αμαυρώνει, δεν σκουριάζει ή διαβρώνεται, το ασήμι δείχνει όλα τα παραπάνω σημάδια με το πέρασμα του χρόνου. Σε χρυσό μπορούμε να παρατηρήσουμε μόνο απώλεια λάμψης και γυαλάδας. Για την απώλεια της λάμψης και της γυαλάδας στο χρυσό, τα σούπερ καθαριστικά κοσμημάτων έρχονται να μας σώσουν.

Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζουμε συχνά τα κοσμήματά μας. Αλλά μπορεί να μην είναι τόσο οικονομικό να πηγαίνετε σε καθαριστικά και στιλβωτικά κοσμημάτων στην αγορά, κάθε φορά που εμφανίζεται η ανάγκη. Το πρώτο προϊόν που σας προσφέρεται από τα super cleaners είναι το «The super cleaner polisher». Διατίθενται σε μορφή υφασμάτων καθώς και σε μορφή κρέμας. Ο καθαρισμός είναι σημαντικός καθώς απομακρύνει τη βρωμιά και τη βρωμιά. Το γυάλισμα αφαιρεί τις γρατσουνιές από την επιφάνεια. Αυτά τα πανιά και οι κρέμες περιέχουν μικρά σωματίδια που αφαιρούν ελαφριές γρατσουνιές όταν τρίβονται στο μέταλλο. Δεν πρέπει να ξεχάσετε να ξεπλύνετε το στολίδι πριν το φορέσετε μετά το καθάρισμα και το γυάλισμα.

Ένα άλλο σημαντικό προϊόν στη γκάμα των σούπερ καθαριστικών κοσμημάτων είναι το «Tarn shield». Αυτό χρησιμοποιείται σε περίπτωση αμαύρωσης ασημένιων κοσμημάτων. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται πανί αφαίρεσης αμαύρωσης. Αυτά είναι διαλύματα χωρίς φωσφορικά άλατα και δείχνουν εξαιρετικά αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη χρήση. Μπορεί να βρείτε πολλές σπιτικές θεραπείες, όπως αυτές που περιλαμβάνουν αλάτι, οδοντόκρεμα, σόδα κ.λπ., που αποδεικνύονται ότι δεν βοηθούν παρά να επιταχύνουν τη διαδικασία αμαύρωσης. Ως εκ τούτου, αποθαρρύνεται ιδιαίτερα.

Τα συναρπαστικά διακοσμητικά κοσμήματα είναι με μαργαριτάρια. Αλλά είναι εκπληκτικό να γνωρίζουμε ότι ακριβώς όπως ο χρυσός και το ασήμι όπως συζητήθηκε παραπάνω, τα μαργαριτάρια απαιτούν επίσης φροντίδα. Και για αυτό, τα σούπερ καθαριστικά προσφέρουν ένα «καθαριστικό σαμπουάν χωρίς απορρυπαντικό». Τα μαργαριτάρια είναι εξαιρετικά πορώδη και έτσι χάνουν τη λάμψη τους εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό μικρό πινέλο μακιγιάζ για να εφαρμόσετε σαμπουάν πάνω από κάθε πέρλα και να το ξεπλύνετε με ένα καθαρό μαλακό πανί.

Τα διαμάντια, ως φυσικοί ελκυστήρες λίπους χρειάζονται λίγο προσεκτικό καθάρισμα. Με τα σούπερ καθαριστικά «υπερήχων ντιπ», μπορεί κανείς να βοηθήσει τα κοσμήματα με διαμάντια. Καθώς βάζετε ένα διαμαντένιο κόσμημα στο μεταλλικό κύπελλο (παρέχεται με το ντιπ), λαμβάνει χώρα μια αντίδραση καθαρισμού και μέσα σε δευτερόλεπτα καθαρίζεται.

Τα κοσμήματα με ρουμπίνια, κεχριμπάρι, πίδακα και κοράλλια μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας το ίδιο σαμπουάν καθαρισμού μαργαριταριών. Αλλά κοσμήματα με νεφρίτη, οπάλια και τιρκουάζ θα ταίριαζαν με το «στεγνό καθαριστικό» των σούπερ καθαριστικών κοσμημάτων. Πρέπει ακόμα να στεγνώσει αμέσως μετά το στεγνό καθάρισμα. Τα σμαράγδια είναι πολύ μαλακά και χρειάζονται μόνο επαγγελματικό καθάρισμα. Ελπίζουμε να βοηθήσει το σούπερ καθαριστικό κοσμημάτων να διατηρεί τα κοσμήματά σας πάντα λαμπερά και χωρίς γρατσουνιές.

Σχολιάστε