Ιδέες για μικρές επιχειρήσεις με χαμηλές επενδύσεις

1. Mobile Shop Business- Mobile Shop: Σήμερα, όλοι χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα και υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη στο μέλλον. Ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσεται η αγορά κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με την τιμή ανοίγματος ενός καταστήματος για κινητά, θα είναι μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση. Δεν θα χρειαστείτε πάρα πολύ κεφάλαιο για αυτό. Ξεκινήστε με ένα μικρό κατάστημα και αυξήστε το κατάστημα μόλις αυξηθεί το εισόδημα.

2. Παντοπωλείο Επιχείρηση- Παντοπωλείο: Το παντοπωλείο θεωρούνταν πάντα μια καλή επιχειρηματική ιδέα. Το μεγαλύτερο πράγμα είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο για αυτό. Σε περιοχές όπου τα Παντοπωλεία είναι χαμηλά, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε το Profit. Εάν προσθέσετε και την ευκολία της παράδοσης κατ’ οίκον σε αυτό το κατάστημα, θα αναπτυχθεί πιο γρήγορα.

3.Blogging Business – Blogging: Το blogging είναι επίσης μια επιχείρηση χαμηλής επένδυσης. Αν γράφεις καλά και έχεις γνώσεις Η/Υ και Διαδικτύου τότε και αυτός ο τομέας έχει τεράστιες δυνατότητες για σένα. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες για το μέλλον σε αυτήν την επιχείρηση. Η αρχή θα είναι αργή, κάτι που συμβαίνει σε κάθε επιχείρηση, αλλά σε λίγες μέρες μπορεί να κερδίσει εκατομμύρια ρουπίες. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης μπορούν επίσης να κάνουν αυτήν την επιχείρηση.

4. Επιχείρηση Διαχείρισης Εκδηλώσεων – Event Manager: Η διαχείριση εκδηλώσεων είναι επίσης η υψηλότερη επιχείρηση αυτή τη στιγμή. Η Ινδία είναι μια χώρα φεστιβάλ και φεστιβάλ και οι άνθρωποι εδώ διοργανώνουν εκδηλώσεις για γάμους, γενέθλια και άλλες μικρές περιστάσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να κάνουν όλη τη δουλειά της εκδήλωσης λόγω της πολυάσχολης ενασχόλησης, επομένως χρειάζονται έναν Διαχειριστή εκδηλώσεων όπως εσείς που να μπορεί να διαχειριστεί όλες τις εργασίες και την εργασία από άλλους εργαζόμενους. Αυτή είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

5. Επιχείρηση Σαλόνι Αισθητικής – Σαλόνι ομορφιάς: Αυτή η επιχείρηση είναι η καλύτερη και εύκολη επιχείρηση για τις γυναίκες. Μπορείτε να ανοίξετε ένα ωραίο Σαλόνι Αισθητικής κάνοντας 2 ή 3 μήνες μάθημα αισθητικής. Σύμφωνα με τον τρόπο που αυξάνεται η χρήση του Μακιγιάζ στις μέρες μας, το μέλλον αυτής της επιχείρησης είναι χρυσό.

6. General Store Business – General Store: Το άνοιγμα ενός γενικού καταστήματος καθημερινών ειδών σε χρήση μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική και κερδοφόρα επιχείρηση. Σε αυτό μπορείτε να τοποθετήσετε Σαπούνια και Σαμπουάν, Προϊόντα Ομορφιάς, Στατικά και άλλα. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να κάνουν αυτή τη δουλειά με άνδρες. Υπάρχουν επίσης μεγάλες δυνατότητες για το Μέλλον.

7. Κτηματομεσιτική Επιχείρηση – Κτηματομεσίτης: Σήμερα όλοι θέλουν να αγοράσουν το δικό τους σπίτι ή να πάρουν ένα οικόπεδο και θέλουν να χτίσουν το σπίτι τους σε αυτό. Μπορείτε να τον βοηθήσετε ανοίγοντας Μεσιτικό Γραφείο. Γνωρίζω πολλούς κτηματομεσίτες που βοηθούν τους ανθρώπους να επιλέξουν σπίτι ή οικόπεδο σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους και σε αντάλλαγμα λαμβάνουν προμήθεια 1-2% του κόστους του ακινήτου. Αυτή είναι μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στο Future Prospects.

8. Health Club / Gym Business – Health Club / Γυμναστήριο: Προς το παρόν, κάθε άνθρωπος, είτε μεγάλος είτε νέος, κυρίες ή κύριοι, όλοι θέλουν να είναι καλή η υγεία τους. Για το οποίο πηγαίνουν σε λέσχες υγείας ή γυμναστήρια και εργάζονται εκεί έξω. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε καλά ανοίγοντας ένα κέντρο ευεξίας ή γυμναστήριο σε μια καλή περιοχή. Στο μέλλον, όταν το Health Club σας αρχίσει να λαμβάνει καλά έσοδα, μπορείτε να ανοίξετε το δεύτερο υποκατάστημά του σε άλλη περιοχή.

9. Επιχείρηση Επισκευής Υπολογιστών / Laptop – Επισκευή Υπολογιστών / Laptop: Εάν έρχεστε να επισκευάσετε υπολογιστή, τότε μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη επιχείρηση για εσάς. Αλλά ακόμα κι αν δεν έρθει, στις μέρες μας τρέχουν πολλά κρατικά και ιδιωτικά ιδρύματα και μαθήματα Επισκευής Laptop. Αυτό το μάθημα είναι συνήθως τριών μηνών. Μπορείτε εύκολα να ανοίξετε ένα κατάστημα επισκευής υπολογιστών κάνοντας αυτό το μάθημα. Δεδομένης της αυξανόμενης χρήσης υπολογιστών, αυτή η επιχείρηση μπορεί να θεωρηθεί επωφελής για το μέλλον.

10. Trainer / Tutor – Trainer / Tutor: Μπορείτε επίσης να κερδίσετε καλά χρήματα με το να γίνετε εκπαιδευτής ή δάσκαλος. Απαιτεί πολλά χρήματα για αυτό. Εάν είστε καλοί στον τομέα ή σε αυτήν την περίπτωση τα κότσια σας είναι δυνατά, τότε ξεκινήστε να τα διδάσκετε σε άλλους μαθητές ή ανθρώπους. Εάν ο αριθμός των μαθητών αυξηθεί μετά από λίγο, τότε μπορείτε να προσθέσετε μερικούς ακόμη Καθηγητές ή Εκπαιδευτές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανεβάσετε αυτήν την επιχείρηση σε πολύ υψηλό επίπεδο.

11. Επαγγελματίας Ελεύθερος Επαγγελματίας – Επαγγελματίας Ελεύθερος Επαγγελματίας: Ίσως δεν θεωρείτε το Freelancing επιχείρηση, αλλά γνωρίζετε ότι πολλοί άνθρωποι κερδίζουν πολλά χρήματα ανοίγοντας Γραφεία Ελεύθερων Επαγγελματιών και ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Εάν διαθέτετε Σχεδιασμό Ιστού, Ανάπτυξη Λογισμικού, Συγγραφή, Επεξεργασία Φωτογραφιών, Συγγραφή, Μετάφραση κ.λπ. ή οποιοδήποτε άλλο ταλέντο, μπορείτε εύκολα να κερδίσετε χρήματα με το να γίνετε Επαγγελματίας Ελεύθερος Επαγγελματίας. Σήμερα υπάρχουν πολλές πλατφόρμες freelancing που παρέχουν εργασία σε ελεύθερους επαγγελματίες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ελεύθερου επαγγελματία είναι ότι εσείς καθορίζετε το χρόνο και το κόστος της εργασίας σας. Υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης αυτής της επιχείρησης στον αναπτυσσόμενο διαδικτυακό κόσμο.

12. Διακοσμητής εσωτερικών χώρων – Διακοσμητής εσωτερικών χώρων: Όλοι θέλουν το σπίτι του να φαίνεται όμορφο, λόγω της καλής εντύπωσής του στους ανθρώπους που έρχονται. Οι άνθρωποι συχνά προσλαμβάνουν τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων για αυτό. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους ξεκινώντας το Business of Interior Design. Σε αντάλλαγμα, παίρνεις και καλά χρήματα. Υπάρχουν επίσης απεριόριστες δυνατότητες για το Μέλλον. Εκτός από το σπίτι μπορείτε να διακοσμήσετε και τους εσωτερικούς χώρους γραφείων και καταστημάτων.

13. Επιχείρηση Αρτοποιίας – Αρτοποιείο: Η αρτοποιία είναι επίσης μια πολύ καλή και μακροχρόνια επιχείρηση. Δεν απαιτεί μεγάλη επένδυση για την εκκίνηση. Μπορείτε εύκολα να το ξεκινήσετε και να φτιάξετε ψωμί, τοστ, μπισκότα κ.λπ. και να το παραδώσετε στην κοντινή αγορά. Μπορείτε επίσης να κάνετε παράδοση κατ’ οίκον των προϊόντων σας. Περισσότερες πληροφορίες για τις επιχειρήσεις αρτοποιίας και τις αναφορές έργων μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο – Πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση αρτοποιίας – Αναφορά έργου

14. Οικιακή καντίνα – Οικιακή καντίνα: Καθώς ο πληθυσμός συνεχίζει να αυξάνεται, η εργασία αυξάνεται επίσης και με την ίδια αναλογία αυξάνονται και τα Γραφεία. Το προσωπικό του γραφείου δεν μπορεί να βρει χρόνο για να πάρει το μεσημεριανό γεύμα στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο του. Μπορείτε να ανοίξετε μια καντίνα στο σπίτι και να τους φέρετε φαγητό στο γραφείο τους. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη δουλειά μόνο από το σπίτι σας και το εισόδημα είναι επίσης πολύ υψηλό.

15. Ηλεκτρονικό Κατάστημα – Ηλεκτρονικό Κατάστημα: Μπορείτε επίσης να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επενδύοντας λίγη περισσότερη επένδυση. Σήμερα, η ζήτηση για τηλεοράσεις, ψυγεία, συσκευές κουζίνας έχει αυξηθεί τόσο πολύ και ο καθένας μπορεί να κερδίσει καλά κέρδη εύκολα ανοίγοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σχολιάστε