Η καλύτερη επενδυτική τραπεζική στην Ινδονησία

Η επενδυτική τραπεζική είναι ένας συγκεκριμένος κλάδος τραπεζικής που σχετίζεται με τη δημιουργία κεφαλαίων για κυβερνήσεις, άλλες επιχειρήσεις και οντότητες. υποστήριξη των τραπεζών σε περίπλοκες χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Πολλές εκτεταμένες επενδύσεις είναι θυγατρικές μεγαλύτερων τραπεζικών ιδρυμάτων και οι υπόλοιπες έχουν μετατραπεί σε επώνυμα ονόματα, όπως η Morgan Stanley (Ττλήθηκε η Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ασία για το 2008 από το περιοδικό Asiamoney), η Goldman Sachs, η JPMorgan Chase και η Deutsche Bank.

Εν τω μεταξύ, στην Ινδονησία, έχουμε το Mandiri Sekuritas ως τη μεγαλύτερη επενδυτική τραπεζική στην Ινδονησία, DBSI, Citi, BNP Paribas, CIMB Securities και ούτω καθεξής. Οι τραπεζίτες είναι ειδικοί που βοηθούν τις κυβερνήσεις, τις εταιρείες και άλλες ομάδες πριν προχωρήσουν, να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν τα μεγάλα έργα τους, διατηρώντας τα χρήματά τους και τον χρόνο τους αναλύοντας τους κινδύνους που σχετίζονται με το έργο.

Ειδικά Καθήκοντα Επενδυτικής Τραπεζικής

Ακολουθούν οι ειδικές εργασίες της Επενδυτικής Τραπεζικής.

Οι τράπεζες επενδύσεων βοηθούν στην πώληση τίτλων.

Διευκόλυνση συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Αναλάβετε μετοχικούς τίτλους και νέο χρέος για κάθε τύπο επιχείρησης.

Προσφορά καθοδήγησης για εκδότες σχετικά με την έκδοση και την τοποθέτηση μετοχών.

Μεσιτικές συναλλαγές και αναδιοργανώσεις τόσο για ιδιώτες επενδυτές όσο και για ιδρύματα.

Συμβουλές σχετικά με την αξία μιας εταιρείας και τον καλύτερο τρόπο δομής μιας συμφωνίας, είτε ο πελάτης εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς, συγχώνευσης ή πώλησης.

Έκδοση τίτλων ως μέσο άντλησης χρημάτων για τις ομάδες πελατών.

Η τεκμηρίωση για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είναι απαραίτητη για τη δημοσιοποίηση μιας εταιρείας.

Mandiri Sekuritas, Η μεγαλύτερη επενδυτική τραπεζική στην Ινδονησία

Η Mandiri Sekuritas έχει ολοκληρώσει περισσότερα από 35 συμβουλευτικά έργα για διαφορετικές κορυφαίες εταιρείες. Τα έργα που χειρίζονται περιλαμβάνουν τα PTPN 5, ASDP, Waskita Karya, PTPP και Kawasan Berikat Nusantara.

Με φήμη ως κορυφαία επένδυση στην Ινδονησία, η επενδυτική μονάδα Mandiri Sekuritas προσφέρει υπηρεσίες τίτλων και χρηματοοικονομικής αναδοχής ως εξής:

Αναδοχή τίτλων.

Χρηματοοικονομική Συμβουλευτική.

Κύρια Επένδυση.

Η εταιρεία έλαβε επίσης πολλά διεθνή και εθνικά βραβεία, όπως το καλύτερο στην Ινδονησία για δέκα συνεχόμενα χρόνια από την Global Finance και το Best Investment στην Ινδονησία για τρία συνεχόμενα χρόνια από το Finance Asia κ.λπ.

Άλλες κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων στην Ινδονησία

Μπορούμε να εντοπίσουμε πολλές κορυφαίες μεταξύ Επενδύσεων στην Ινδονησία με έδρα την Τζακάρτα, ως εξής:

  • PT Bank DBS Indonesia σε συνεργασία με την DBS Vickers Securities Indonesia και την DBS Bank. Η DBSI παρέχει ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών που περιλαμβάνουν εταιρικό και καταναλωτικό δανεισμό, διαχείριση περιουσίας, προθεσμιακές καταθέσεις, χρηματοδότηση εμπορίου, λογαριασμούς ταμιευτηρίου, τρεχούμενους λογαριασμούς, υπηρεσίες συναλλάγματος και χρηματαγορά.

  • Η Citi δραστηριοποιείται στην Ινδονησία από το 1968 και έχει μια ανεξάρτητη έρευνα επενδύσεων και μια ομάδα πωλήσεων μετοχών, επίσης επαγγελματίες επενδυτικής τραπεζικής, με έδρα την Τζακάρτα.

  • Η BNP Paribas Securities Indonesia είναι παρούσα στην Ινδονησία από το 1970 και ειδικεύεται σε ένα πλήρες φάσμα επενδυτικών προϊόντων, όπως Έρευνα μετοχών και κεφαλαιαγορές, συγχώνευση και εξαγορές, εταιρικές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

  • Η PT CIMB Securities Indonesia ιδρύθηκε στην Ινδονησία από το 1991 και έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό franchise σε θεσμικές μετοχές, ειδικά στις θεσμικές πωλήσεις, την έρευνα και τις συναλλαγές.

Σχολιάστε