Επωφεληθείτε από τον πυρετό του χρυσού με αυτά τα δημοφιλή είδη οικιακής χρήσης

Η ανακύκλωση χρυσού είναι πιο δημοφιλής από ποτέ τα τελευταία χρόνια λόγω της ζήτησης πολύτιμων μετάλλων. Κάθε κομμάτι ανακύκλωσης χρυσού βοηθά στην προσφορά αυτής της ζήτησης και το αμερικανικό κοινό μπορεί να βοηθήσει στην ανακύκλωση και να πληρωθεί για να το κάνει. Ακόμα κι αν δεν έχετε πολλά χρυσά κοσμήματα γύρω από το σπίτι σας, υπάρχουν πολλά άλλα είδη σπιτιού που περιέχουν χρυσό και μπορούν να ανακυκλωθούν για κέρδος. Η ανακύκλωση χρυσού μπορεί να είναι πολύ επικερδής και να σας βοηθήσει να κερδίσετε μερικές εκατοντάδες δολάρια έως μερικές χιλιάδες δολάρια ανάλογα με το τι πρέπει να ανακυκλώσετε.

Για να ξεκινήσετε την ανακύκλωση χρυσού, εδώ είναι 10 αντικείμενα που μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε στο σπίτι σας για να ξεκινήσετε την ανακύκλωση.

1) παλιός φορητός υπολογιστής και παλιοί υπολογιστές – διαφορετικές μάρκες και μοντέλα μπορεί να έχουν διαφορετικά εξαρτήματα, αλλά πιθανότατα ο παλιός σας υπολογιστής θα έχει χρυσό στον επεξεργαστή τσιπ, τη μονάδα μονάδας δίσκου CD και την επέκταση προσαρμογέα για φορητό υπολογιστή. Πριν εξαγάγετε το χρυσό από αυτά τα αντικείμενα, θα πρέπει να ερευνήσετε τη διαδικασία αφαίρεσης χρυσού από αυτά τα αντικείμενα. Συχνά, θα απαιτήσει τη χρήση τοξικών χημικών ουσιών, επομένως είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του χρυσού καθώς και να ασκήσετε ασφάλεια για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας βλάψουν τα χημικά.

2) κινητά τηλέφωνα – στο κινητό σας υπάρχουν εξαρτήματα από χρυσό ή αυτά τα αντικείμενα μπορούν να είναι επιχρυσωμένα.

3) σπασμένα και ανεπιθύμητα κοσμήματα – μπορεί να έχετε παλιά κοσμήματα από πρώην σύζυγο, πρώην φίλη ή φίλο, ακόμα και από συγγενείς. Μπορεί να έχετε αντικείμενα που δεν έχετε φορέσει εδώ και 10 χρόνια ή αντικείμενα που έχουν σπάσει. Τα καλά νέα είναι ότι αυτά τα αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε μετρητά εάν δεν τα επιθυμείτε πλέον.

4) αναμνηστικές καρφίτσες – μπορεί να έχετε καρφίτσες και κουμπιά γύρω από το σπίτι που είναι πραγματικά χρυσά. Μπορεί να έχετε κληρονομήσει στρατιωτικά αναμνηστικά που περιέχουν χρυσό.

5) Παλιά σφραγίσματα και καπάκια – οι οδοντίατροι πριν από χρόνια χρησιμοποιούσαν χρυσό για σφραγίσματα και καπάκια. Μπορεί να έχετε έναν συγγενή ή ακόμα και τον εαυτό σας που έχει αφαιρέσει ένα χρυσό γέμισμα.

6) Παλιοί ανιχνευτές καπνού – αφαιρέστε τους παλιούς σας ανιχνευτές καπνού και αντικαταστήστε τους με νέους. Πριν απορρίψετε τον παλιό σας ανιχνευτή καπνού, αφαιρέστε τυχόν χρυσό

7) Παλιά βίντεο – έχουν χρυσό μέσα τους

8) Παλιό αυτοκίνητο Junker – υπάρχει χρυσός στο παλιό σας αυτοκίνητο. Ανάλογα με το έτος, τη μάρκα και το μοντέλο, η περιεκτικότητα σε χρυσό θα διαφέρει. Τα τσιπ συστήματος και η θερμομόνωση είναι μερικά σημεία που μπορείτε να δείτε.

9) παλιές τηλεοράσεις, εκτυπωτές και κάμερες – Δεν μπορώ να αναφέρω κάθε μάρκα και μοντέλο, αλλά υπάρχει χρυσός σε αυτά τα αντικείμενα. Οι άνθρωποι απορρίπτουν αυτά τα αντικείμενα καθημερινά επειδή γίνονται ξεπερασμένα. Μπορείτε να τα παραλάβετε δωρεάν και να τα μετατρέψετε σε μετρητά.

10) γυάλινα και ασημικά – δεν θα έχουν όλα τα γυάλινα και ασημικά σκεύη χρυσό, αλλά ορισμένα αντικείμενα θα έχουν. Ορισμένα σημεία θα έχουν χρυσό στο πιάτο, μερικά γυάλινα σκεύη θα έχουν χρυσό στο ποτήρι και μερικά ασημικά θα έχουν χρυσό μέσα στο σκεύος. Ελέγξτε προσεκτικά όλα τα στοιχεία σας. Τα ασημικά μπορεί επίσης να είναι ασήμι στερλίνας, το οποίο είναι επίσης ένα πολύτιμο μέταλλο που μπορείτε να πουλήσετε για άμεσο κέρδος.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά αντικείμενα που μπορούν να ανακυκλωθούν και να μετατραπούν σε άμεσα μετρητά. Ορισμένες μέθοδοι ανακύκλωσης χρειάζονται περισσότερο χρόνο από άλλες, επομένως ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε με τη διαδικασία για να προσδιορίσετε ποια μέθοδο απολαμβάνετε καλύτερα. Το σπουδαίο με την ανακύκλωση πολύτιμων μετάλλων είναι ότι ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει την ανακύκλωση σήμερα και να κερδίσει κάποιο επιπλέον εισόδημα κάνοντας αυτό.

Σχολιάστε