Επένδυση σε χρυσό και ασήμι για τη συνταξιοδότησή σας

Ο έλεγχος του εγχειρήματος συνταξιοδότησής σας με ένα αυτοσυντονιζόμενο IRA σε ασήμι είναι βασικό για γνήσια συναισθήματα γαλήνης, έχοντας κατά νου τον τελικό στόχο να έχετε τον πλήρη έλεγχο του φυσικού πολύτιμου μετάλλου. Οι αυτοσυντονισμένοι ατομικοί λογαριασμοί συνταξιοδότησης προσφέρουν στους κερδοσκόπους μεγάλη προσαρμοστικότητα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Τα κύρια είδη εγχειρημάτων που απαγορεύονται από τους ελέγχους της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων είναι η προστασία από καταστροφές και τα συλλεκτικά αντικείμενα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε φυσικό ασήμι και διαφορετικά πολύτιμα μέταλλα με ένα αυτοσυντονιζόμενο IRA. Το IRS επιτρέπει μόνο ορισμένα είδη χρυσών νομισμάτων και ράβδων.

Ένας αυτοσυντονιζόμενος IRA είναι ένας ατομικός λογαριασμός συνταξιοδότησης με τις επιχειρήσεις του υπό τον πλήρη έλεγχο του κερδοσκόπου. Ο λόγος που πολλά άτομα συνεισφέρουν με αυτοσυντονιζόμενους IRA είναι άμεσο αποτέλεσμα της σχεδόν απεριόριστης ευελιξίας της κερδοσκοπίας. Τα μόνα πράγματα που δεν μπορεί να κρατήσει ένας αυτοκατευθυνόμενος IRA ισχύουν και για άλλους IRA – επενδύσεις σε ασφάλειες, μετοχές εταιρειών S ή συλλεκτικά αντικείμενα. Σε κάθε περίπτωση, οι φροντιστές του IRA θα περιορίσουν κανονικά κάθε IRA που δεν συντονίζεται από μόνος του για να ακολουθήσει αποτελεσματικά κερδοσκοπίες, για παράδειγμα, που διαπραγματεύονται σε ανοικτή αγορά μετοχές, τίτλους, εγκρίσεις καταστήματος και κοινά περιουσιακά στοιχεία. Υπάρχουν επίσης οι κρατικοί περιορισμοί για το μέτρο των μετρητών που μπορούν να διατηρηθούν σε έναν IRA για κάθε χρόνο. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει περιορισμός στο μέτρο των μετρητών που μπορούν να γίνουν μέσα στο όχημα, και οι αυτοσυντονιζόμενοι IRA έχουν πολύ μεγαλύτερη θεωρητική ισχύ από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο είδος αρχείου συνταξιοδότησης.

Ένας επενδυτής μπορεί να κρατήσει χρυσόχρυσο, χρυσά νομίσματα και ράβδους όσο το μήκος τους πληρούν δύο θεμελιώδη μέτρα. Ο χρυσός πρέπει να είναι νόμιμο μετρητά μιας αντιληπτής ανοιχτής ουσίας και πρέπει να πληροί ένα συγκεκριμένο πρότυπο αρετής. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η αρετή πρέπει να είναι 0,995. Αυτό το πρότυπο είναι διακριτικό για διάφορα έθνη, επομένως η έρευνα είναι σημαντική για να αποφασιστεί το σωστό επίπεδο αρετής.

Αυτή τη στιγμή, παρουσιάζεστε στον έλεγχο και τις διασκεδάσεις που παίζουν οι χρηματοδότες και οι έμποροι με τα μετρητά σας στη Wall Street. Αυτή η παρουσίαση σας προετοιμάζει για να σφυροκοπηθείτε όταν η άνοδος των αξιών και των ομολόγων εκτοξευθεί αναπόφευκτα. Ο χρυσός σε γενικές γραμμές συλλέγεται γρήγορα από τις εθνικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο, καθώς έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στα μετρητά. Απλώς δεν πιστεύουν στο δολάριο ΗΠΑ και ξέρουν πόσο κερδοφόρος είναι ο χρυσός ως αποθήκη πλούτου. Οι τράπεζες όλου του κόσμου ξέρουν πώς να κρατούν τα μετρητά τους. Θα προτιμούσατε να μην στοιχηματίσετε εναντίον τους! Το ασήμι, πάλι, καταλήγει αισθητά πιο ασυνήθιστο με συνέπεια, καθώς η προμήθεια του καταβροχθίζεται πιο γρήγορα από ότι εξορύσσεται. Μερικοί ειδικοί προβλέπουν ότι θα έχουμε έλλειψη ασήμι στα επόμενα 10 χρόνια λόγω της εκτεταμένης χρήσης του στην καινοτόμο συναρμολόγηση. Συγκλονιστικά, το ασήμι είναι πιο σπάνιο από το χρυσό. Τα καταστήματα αργύρου εκτιμάται ότι είναι περίπου 500 εκατομμύρια ουγγιές προσβάσιμα από το έδαφος σε αντίθεση με περίπου 2 δισεκατομμύρια ουγγιές χρυσού.

Σχολιάστε