Επένδυση σε ακίνητη περιουσία στην εκπληκτική Κύπρο

Το εκπληκτικό νησί της Κύπρου βρίσκεται στα όμορφα ζεστά, ήρεμα και καθαρά νερά της Μεσογείου και απολαμβάνει έως και 320 ημέρες ανόθευτης ηλιοφάνειας κάθε χρόνο.

Αυτό κάνει την Κύπρο απαράμιλλη δημοφιλή στους παραθεριστές και στους κυνηγούς δεύτερης κατοικίας, γεγονός που με τη σειρά της την καθιστά την ιδανική τοποθεσία επένδυσης σε ακίνητα για διεθνείς επενδυτές ακινήτων.

Στην πραγματικότητα, για όποιον σκέφτεται να διαφοροποιήσει το επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο και να επεκταθεί σε ακίνητα στο εγγύς μέλλον, η Κύπρος πρέπει να είναι ένας από τους πιο hot προορισμούς όσον αφορά τις δυνατότητες κέρδους που προσφέρει στον επενδυτή.

Με ισχυρά ετήσια εισοδήματα που μπορούν να επιτευχθούν από την εκμίσθωση ακινήτων στην αγορά διακοπών όλο το χρόνο και τα κέρδη κεφαλαίου να φτάνουν σταθερά σε διψήφια επίπεδα στην Κύπρο στην αγορά ακινήτων πού αλλού θα έπρεπε να κοιτάξει ένας επενδυτής αυτή τη στιγμή;!

Προσθέστε σε όλα αυτά τα θετικά σημεία το γεγονός ότι όποιος αγοράζει ένα σπίτι στην Κύπρο για επενδυτικούς σκοπούς θα μπορούσε επίσης να κάνει τις διακοπές του στο σπίτι και να απολαύσει λίγη ευρωπαϊκή κομψότητα, λίγη μεσογειακή κουζίνα και λίγο κυπριακό ήλιο και έχετε το τέλειο πακέτο λόγων για να επενδύσετε στην Κύπρο αμέσως!

Από τότε που η Κυπριακή Δημοκρατία εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, οι κανόνες που σχετίζονται με την ξένη ιδιοκτησία ακίνητης περιουσίας στο νησί έχουν τεθεί υπό έλεγχο. Προς το παρόν επιτρέπεται μόνο σε ξένους αγοραστές να έχουν στην κατοχή τους ένα ακίνητο, αλλά μόλις αλλάξει αυτός ο νόμος προβλέπεται ότι θα υπάρξει αγοραστική φρενίτιδα στο νησί και ότι αυτή η αύξηση της ζήτησης θα διογκώσει απότομα τις τιμές των ακινήτων. Όσοι μπουν πρώτοι και στοιχηματίσουν την απαίτησή τους τώρα θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις προβλεπόμενες αυξήσεις των τιμών των ακινήτων στο μέλλον.

Το δίκαιο στην Κύπρο βασίζεται στο αγγλικό κοινό δίκαιο, και ως αποτέλεσμα όχι μόνο είναι απλή και απλή η όλη διαδικασία αγοράς ακινήτων, αλλά όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Κύπρο ανεξάρτητα από τη χώρα ιθαγένειάς τους έχουν τα ίδια δικαιώματα ιδιοκτησίας ιδιοκτησίας με τους ντόπιους Κύπριους. Αυτό σημαίνει ότι η κατοχή ακινήτου στην Κύπρο είναι ασφαλής και ότι ολόκληρη η διαδικασία εγγραφής του τίτλου ιδιοκτησίας είναι ασφαλής.

Τα πρότυπα δόμησης στην Κύπρο πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα και η αφθονία των διαθέσιμων ακινήτων μεταπώλησης και εκτός σχεδίου στην Κύπρο είναι καλή, πράγμα που σημαίνει ότι ένας επενδυτής όχι μόνο έχει επιλογή, αλλά έχει και επιλογή ποιοτικών ακινήτων προς πώληση.

Οι επενδυτές που ενδιαφέρονται για ακίνητα στην Κύπρο θα πρέπει να σημειώσουν ότι τα πιο δημοφιλή ακίνητα που αναζητούν οι παραθεριστές να νοικιάσουν είναι διαμερίσματα κοντά σε γήπεδα γκολφ και βίλες με ιδιωτικές πισίνες. και οι κυνηγοί δεύτερης κατοικίας γενικά αναζητούν διαμερίσματα ή σπίτια κοντά στην παραλία και στις κύριες τουριστικές πόλεις της Κύπρου όπως η Πάφος και η Λάρνακα.

Σχολιάστε