Εξελίξεις όπου μπορείτε να διπλασιάσετε τα χρήματά σας Τα επιτόκια έχουν αλλάξει! Επιπλέον 3.581 TL θα πληρωθούν

Η απόφαση για τα επιτόκια του Οκτωβρίου ανακοινώθηκε την επόμενη μέρα. Η Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να αυξήσει το επιτόκιο του Οκτωβρίου κατά 500 μονάδες. Η δήλωση επηρέασε τη χρήση των επιτοκίων δανείων και πιστωτικών καρτών, καθώς και τα επιτόκια καταθέσεων. Όσοι έχουν χρήματα άρχισαν να κάνουν έρευνα για την αύξηση των επιτοκίων που θα τεθεί σε ισχύ την 1η Νοεμβρίου. Ακόμα κι έτσι, οι πολίτες θέλουν να επενδύσουν τις αποταμιεύσεις τους στην τράπεζα για να δημιουργήσουν μηνιαίο εισόδημα. Τα επιτόκια των καταθέσεων επηρεάστηκαν θετικά από την αύξηση των επιτοκίων και από την 1η Νοεμβρίου θα αρχίσουν να προβάλλονται τα επιτόκια και η απόδοση των καταθέσεων θα αρχίσει να υπολογίζεται με επιτόκιο 35%.

Οι καταθετικοί λογαριασμοί είναι γνωστοί ως λογαριασμοί για την επένδυση χρημάτων που παρέχονται από τις τράπεζες στους πελάτες. Οι πολίτες λαμβάνουν εισόδημα από τόκους για τη διάθεση των χρημάτων τους στην τράπεζα για ορισμένο χρονικό διάστημα. Τα τρέχοντα επιτόκια των καταθέσεων συνεχίζουν να αυξάνονται ως αποτέλεσμα της πολιτικής της κεντρικής τράπεζας για αύξηση των επιτοκίων. Αυτή η ελκυστική εξέλιξη για τους επενδυτές αυξάνει τη χρήση των καταθετικών λογαριασμών. Οι καταθέσεις είναι το όνομα για πολύτιμα μέταλλα ή χρήματα που παρουσιάζονται στην τράπεζα για αυτή τη συναλλαγή, η οποία μπορεί να γίνει προσωρινά ή επ’ αόριστον. Αυτές οι καταθέσεις επεξεργάζονται από την τράπεζα.

Ενώ η κεντρική τράπεζα συνεχίζει την απόφασή της να αυξήσει τα επιτόκια για να διασφαλίσει τη σταθερότητα των τιμών, τα επιτόκια των καταθέσεων συνεχίζουν να αυξάνονται με αυτόν τον τρόπο. Αυξήθηκαν και οι επενδύσεις των πολιτών με 100.000 TL. Μετά την απόφαση για αύξηση βάσει 500 μονάδων, αυξήθηκαν και τα έσοδα από τόκους ύψους 100.000 TL.

Μετά την απόφαση αυτή, η οποία λήφθηκε λόγω της περαιτέρω αύξησης του πληθωρισμού το τρίτο τρίμηνο, οι τράπεζες που πληρώνουν ετήσια επιτόκια από 35 έως 43 τοις εκατό θα ενημερώσουν επίσης τα επιτόκια των καταθέσεων.

100.000 TL ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ

Ένας πολίτης με 100.000 TL στο χέρι αναζητά τράπεζα με την υψηλότερη απόδοση κατάθεσης. Σε αυτήν την περίπτωση

Ενώ η Odea Bank δίνει επιτόκιο 43 τοις εκατό, το μηνιαίο κέρδος των 100.000 TL είναι 3.581,37 TL.

TEB, επιτόκιο: Μια δήλωση ως 42 τοις εκατό μπορεί να παρέχει μηνιαίο εισόδημα 3.498,08 TL.

Ενώ η Vakıfbank, η Akbank και η ING Bank εφαρμόζουν επιτόκιο 40 τοις εκατό, οι τόκοι καταθέσεων που πληρώνουν στο τέλος του μήνα είναι 3.331,51 TL.

Source link

Σχολιάστε