Εξασφάλιση της κατασκευαστικής σας επένδυσης

Η προστασία του εργοταξίου σας με παρουσία ασφαλείας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή βανδαλισμού ή εγκλήματος στον χώρο σας. Παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται πρώτα την ευάλωτη φύση των ανοιχτών εργοταξίων, με ακριβά εργαλεία και υλικά στην τοποθεσία, πολλούς εργολάβους και εργάτες επί τόπου καθ’ όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας με την πρόσθετη πολυπλοκότητα των πολλαπλών καταχωρήσεων, οι εγκληματίες προσελκύονται σε αυτές τις τοποθεσίες. Είναι επιτακτική ανάγκη να προσέχετε τους κινδύνους ασφαλείας για τα εργοτάξια και να είστε προετοιμασμένοι και προνοητικοί κατά τον σχεδιασμό της διαχείρισης του εργοταξίου.

Αν και οι εγκληματίες χρησιμοποιούν συχνά το σκοτάδι της νύχτας για να κλέψουν περιουσία και υλικά, χωρίς να παρακολουθούν ποιος πηγαινοέρχεται κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να ανοίξει έναν ιστότοπο σε υψηλότερους κινδύνους. Υπάρχει λογική για την επιτόπια ασφάλεια τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και μετά τις ώρες. Πολλές κατασκευαστικές εταιρείες αναζητούν έναν ειδικό σε θέματα ασφάλειας και βρίσκουν τον προϋπολογισμό για να εξασφαλίσουν την τοποθεσία κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν οι περιοχές είναι πιο ευάλωτες. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία του ιστότοπού σας, η επένδυση στο front end για ασφάλεια μπορεί να εξοικονομήσει εκατομμύρια δολάρια και πολύτιμο χρόνο που απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.

Οι φρουροί ασφαλείας προστατεύουν τα υλικά σας

Οτιδήποτε αφήνεται έξω στο ύπαιθρο και είναι εύκολα προσβάσιμο είναι ένας πειρασμός για τους εγκληματίες. Οι εγκληματίες συχνά κλέβουν υλικά ή εργαλεία που μπορούν να αφαιρεθούν από ένα εργοτάξιο και να μεταπωληθούν γρήγορα έναντι μετρητών ή να επιστραφούν για πίστωση καταστήματος ως δωροκάρτες σε καταστήματα οικιακών βελτιώσεων. Ένας ένοπλος φρουρός μπορεί να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για εγκληματική δραστηριότητα και να παρέχει επαγγελματική και έμπειρη προσέγγιση σε οποιεσδήποτε περιστάσεις προκύψουν. Εκπαιδευμένοι φύλακες είναι ειδικά εκεί για να προστατεύσουν την επένδυσή σας και να διασφαλίσουν την προστασία της περιουσίας και των υλικών.

Στον υψηλότερο κίνδυνο βρίσκονται τα εργαλεία χειρός, ο κατασκευαστικός εξοπλισμός, η ξυλεία, το τούβλο, τα υλικά φινιρίσματος, οι καλωδιώσεις, ακόμη και τα οχήματα. Επιπλέον, εάν ένα μικρό γραφείο βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου, οι υπολογιστές και ο εξοπλισμός γραφείου κινδυνεύουν επίσης.

Όσο μεγαλύτερο είναι το εργοτάξιο, τόσο περισσότερα υλικά είναι πιθανό να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή. Είναι δύσκολο να παρατηρήσετε μικρές ποσότητες υλικών που έχουν κλαπεί μέχρι αργότερα στη διαδικασία κατασκευής – μέχρι εκείνη τη στιγμή, η πραγματική κλοπή είναι πολύ παλιά και σχεδόν αδύνατο να ανακτηθεί. Είναι σχεδόν αδύνατο να εξασφαλίσετε οτιδήποτε θα ήταν δελεαστικό για έναν εγκληματία που επιδιώκει να βγάλει γρήγορα μετρητά. Ακόμα κι αν μπορούσατε να το καταφέρετε αυτό, εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα του βανδαλισμού.

Η παρουσία ασφαλείας είναι επίσης αποτρεπτικός παράγοντας για όποιον μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να βανδαλίσει ιδιοκτησία ή υλικό στον ιστότοπό σας. Αν και δεν είναι άμεση απώλεια υλικών, ο χρόνος και τα χρήματα που απαιτούνται για την απομάκρυνση ή την κάλυψη βανδαλισμών μπορεί να επηρεάσουν ένα στενό χρονοδιάγραμμα κατασκευής. Και πάλι, σε αυτήν την περίπτωση, η ασφάλεια μπορεί να αποτρέψει τους βανδάλους από τη σήμανση εξοπλισμού ή άλλης ιδιοκτησίας εντός των ορίων της τοποθεσίας.

Εκπαιδευμένοι επαγγελματίες ασφαλείας ξέρετε ήδη τι να αναζητήσετε και πώς να χειριστείτε κάθε κατάσταση που μπορεί να απειλήσει την επένδυσή σας ή τους εργαζομένους σας. Οι φρουροί ασφαλείας είναι επίσης εκπαιδευμένοι να ενεργούν και να προστατεύουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ελαχιστοποιώντας την αναστάτωση στον χώρο και το έργο και κάθε ευθύνη από κακή χρήση του ιστότοπου.

Η κατασκευή είναι μια σημαντική επένδυση, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι ένα έργο ή πόσο απομακρυσμένη είναι η τοποθεσία. Τυχόν ανοιχτά εργοτάξια κινδυνεύουν. Έχοντας μια αξιόπιστη εταιρεία ασφαλείας που σας παρέχει εκπαιδευμένους και επαγγελματίες φύλακες ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ο ιστότοπός σας να γίνει θύμα εγκλήματος ή βανδαλισμού. Η πρόσληψη ικανών και καλά εκπαιδευμένων φρουρών ασφαλείας επιτρέπει στους διαχειριστές κατασκευών να ησυχάζουν μετά από ώρες και διασφαλίζει ότι η κλοπή και ο βανδαλισμός δεν θα προκαλέσουν καθυστέρηση στην παραγωγή.

Ένας ειδικός ασφαλείας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον καλύτερο τρόπο προστασίας της επένδυσής σας κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας και μετά το ωράριο λειτουργίας. Οι φύλακες ασφαλείας με πείρα σε εργοτάξια παρέχουν τεχνογνωσία και γνώση με εκπαιδευμένα μάτια για να δουν πιθανούς κινδύνους πριν συμβούν και εκπαίδευση για τη διαχείριση καταστάσεων καθώς συμβαίνουν.

Καθώς τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα, όπως εμπορικά κέντρα, κατοικίες και κατασκευές χώρων βρίσκονται σε εξέλιξη, το ερώτημα δεν θα πρέπει να είναι ΑΝ πρέπει να υπάρχει παρουσία ασφάλειας, αλλά ΠΟΣΗ παρουσία ασφαλείας απαιτείται για την προστασία της επένδυσης που έγινε για να ολοκληρωθεί το έργο.

Σχολιάστε