Εκπληκτικά χρυσά Rakhi 22 καρατίων και 24 καρατίων για τον αγαπημένο σας αδελφό

Η αγάπη που δένει έναν αδελφό και μια αδελφή είναι κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί με λόγια. Ένας αδερφός δεν είναι μόνο ο πρώτος φίλος μιας κοπέλας, αλλά και ο προστάτης και ο φροντιστής της. Η ημέρα Raksha Bandhan είναι ένα υπέροχο φεστιβάλ που γιορτάζει αυτόν τον γοητευτικό δεσμό αγάπης. Εκπλήξτε τον αδερφό σας με εκπληκτικό χρυσό ρακί για αυτό το Raksha Bandhan. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα κομμάτια προτού στείλετε μια χρυσή ράχι στον αδελφό σας στην Ινδία.

Χρυσό νόμισμα Lakshmi Rakhi

Κατασκευασμένο από χρυσό 22 καρατίων, αυτό το σχέδιο ρακί είναι απλό και κομψό. Ευχηθείτε στον αδερφό σας πολλή ευτυχία και ευημερία με αυτό το ρακί.

Κομψό Emerald Rakhi

Μπορείτε να πάρετε αυτή τη χρυσή ράχι για τον αδερφό σας, εάν η γενέτειρά του είναι σμαραγδένια. Το κεντρικό κομμάτι του rakhi έχει ένα χρυσό νόμισμα με ανάγλυφη την εικόνα της θεάς Lakshmi. Και στις δύο πλευρές του χρυσού νομίσματος υπάρχουν χρυσά δαχτυλίδια στα οποία τοποθετούνται οι σμαραγδένιες πέτρες. Μπορείτε επίσης να πάρετε το ίδιο σχέδιο rakhi με άλλους πολύτιμους λίθους όπως μαργαριτάρι, ρουμπίνι, διαμάντι και πολλά άλλα.

Silver OM Sterling Silver και Diamond Rakhi

Αυτό το κεντρικό κομμάτι σχεδιασμένο με Om περιβάλλεται από ένα λουλουδάτο μοτίβο σε ασήμι. Ένα μικρό στρογγυλό διαμάντι που βρίσκεται στο σύμβολο Om προσθέτει μια πινελιά λάμψης στο σχέδιο. Αυτή η ασημένια ρακή μπορεί να φορεθεί και ως μενταγιόν στο λαιμό.

Ganesha Gold Rakhi

Μπορείτε να στείλετε αυτό το απολύτως αξιολάτρευτο χρυσό ρακί στον αδελφό σας στην Ινδία. Το σχέδιο παρουσιάζει τον λόρδο Ganesha καθισμένο μέσα σε έναν χρυσό κύκλο που κρατά μια πέτρα με διαμάντια ανάμεσα στα πόδια του και μια διαμαντένια πέτρα στο ένα χέρι. Επικαλέστε τις ευλογίες αυτού του θεού ελέφαντα και ευχηθείτε στον αδερφό σας ευτυχία και επιτυχία σε όλες τις προσπάθειές του στέλνοντας αυτή τη χρυσή ράχη.

Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε ρακί απευθείας από το σπίτι σας. Σκέφτεσαι πώς; Τότε η απάντηση στο πώς είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα κοσμημάτων. Τώρα τα ηλεκτρονικά καταστήματα κοσμημάτων πωλούν μεγάλη ποικιλία από ρακί με ή χωρίς πολύτιμους λίθους. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε χρυσό, ασήμι και χαραγμένο ρακί ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, η τάση είναι στα χαραγμένα rakhi, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μενταγιόν μετά την ημέρα Raksha Bandhan. Με αυτόν τον τρόπο, το rakhi σας θα είναι με τον αδερφό σας ακόμα και μετά τον Raksha Bandhan και του υπενθυμίζει την αγάπη και τη στοργή σας. Το ενδιαφέρον μέρος είναι ότι μερικά διαδικτυακά κοσμηματοπωλεία στέλνουν και πλήρη ρακή ταλί. Λοιπόν, τι περιμένεις? Δείτε τη συλλογή τους και παραδώστε τα στον αδελφό σας που ζει οπουδήποτε στην Ινδία.

Σχολιάστε