Είναι το Valcambi Gold CombiBar 50 γραμμαρίων μια σοφή επένδυση;

ο CombiBar Gold Η ράβδος είναι ένα προϊόν χρυσού που κατασκευάζεται από τη Valcambi Suisse και έχει μέγεθος 50 γραμμάρια, γραμμένο σε ορθογώνια πενήντα – 1 γραμμαρίου που μπορούν εύκολα να αποκοπούν και να χρησιμοποιηθούν για ένα σύστημα πληρωμής έκτακτης ανάγκης σε δύσκολες στιγμές.

Οι Gold CombiBars κόβονται σε μέγεθος παρόμοιο με μια πιστωτική κάρτα με σκοπό να χωρέσουν στο πορτοφόλι σας και να μεταφερθούν εύκολα μαζί σας καθώς ταξιδεύετε ή απλά πηγαίνετε στη μέρα σας.

Η πρώτη ερώτηση Αυτό που μπορεί να σας έρθει στο μυαλό είναι, “είναι το CombiBar απάτη;”. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι. Αυτό το προϊόν χρυσού χρυσού προσφέρεται από αξιόπιστους αντιπροσώπους πολύτιμων μετάλλων, που κόπηκε από μια αξιόπιστη εταιρεία και θα περάσει μια δοκιμασία αν χρειαστεί. Στην πραγματικότητα, συνοδεύονται από μια αυθεντική κάρτα ανάλυσης.

Κάθε ορθογώνιο χρυσού 1 γραμμαρίου στο Valcambi CombiBar είναι εγγεγραμμένο με το περιεχόμενο και τη λεπτότητα του, που είναι 0,9999 λεπτός χρυσός. Για να προσδιορίσετε την τρέχουσα αξία ενός τεμαχίου 1 γραμμαρίου από ένα Gold CombiBar 50 γραμμαρίων, απλώς διαιρέστε την τιμή μιας ουγγιάς χρυσού με το 31,1035. δεν ακριβήςαλλά αρκετά κοντά.

Η επόμενη ερώτηση που μπορεί λογικά να ακολουθήσει είναι, “χρειάζομαι πραγματικά ένα σύστημα πληρωμών Valcambi CombiBar Gold; θα γίνουν ποτέ τα πράγματα τόσο άσχημα;”. Λοιπόν, η προφανής απάντηση σε αυτό είναι “ελπίζω σίγουρα όχι”.

Δύο πράγματα, όμως (τουλάχιστον) είναι εναντίον μας.

Το ένα είναι η ιστορία. Τα νομίσματα της Fiat δεν διαρκούν ποτέ. Το δολάριο ΗΠΑ είναι ένα νόμισμα fiat, που δεν υποστηρίζεται πλέον από τίποτα άλλο εκτός από μια διαρκώς παραπαίουσα «πλήρη πίστη και πίστη» της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Από τον νόμο για την Federal Reserve του 1913 το δολάριο έχει χάσει το 92% της αγοραστικής του δύναμης.

Δύο, είναι τα τρέχοντα γεγονότα. Από τότε που ξεκίνησε η τρέχουσα οικονομική κρίση πριν από αρκετά χρόνια, το χρέος της κυβέρνησης των ΗΠΑ έχει εκραγεί σε αχαρτογράφητα νερά. Πολλά από αυτά φαίνεται ότι έγιναν απλώς για να σωθούν ισχυρά τραπεζικά συμφέροντα. Και ενώ η απόδοση σε αυτό το απόσπασμα φαίνεται δύσκολη, φαίνεται σωστό ότι μια δημοκρατία μπορεί να υπάρξει μόνο έως ότου η πλειοψηφία ανακαλύψει ότι μπορεί να ψηφίσει μεγάλη από το δημόσιο ταμείο.

Σε όλο τον κόσμο βλέπουμε οικονομίες να καταρρέουν, μαζικές ταραχές και κυβερνήσεις να λαμβάνουν απεγνωσμένα μέτρα για να ελέγξουν τους πολίτες τους με περιορισμούς στις συναλλαγές σε μετρητά, στη διακίνηση κεφαλαίων πέρα ​​από τα σύνορα και στον ίδιο τον Χρυσό.

Πολύ απλά, εάν δεν έχετε Χρυσό πριν το χρειαστείτε, ενδέχεται να μην μπορείτε να το αποκτήσετε.

Καταλαβαίνουν αρκετοί άνθρωποι τα πραγματικά χρήματα όπως ο χρυσός και το ασήμι;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Ο Μαρκ Ντάινς πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσε να πουλήσει ένα καναδικό νόμισμα χρυσού φύλλου σφενδάμου των 1200 δολαρίων της ουγγιάς για 50 δολάρια, μετά 25 δολάρια, και τελικά δεν μπορούσε να το χαρίσει σε ανθρώπους που περνούσαν στο δρόμο.

Ωστόσο, καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες έρχονται στα νέα για την προσφορά τιμών μενού του 1964 για νομίσματα του 1964 και τα βενζινάδικα πωλούν βενζίνη για δέκα σεντς ανά γαλόνι εάν πληρωθούν με μια δεκάρα πριν από το 1965, οι άνθρωποι λαμβάνουν το μήνυμα.

Και μπορεί να είναι ότι, παρόλο που ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ δεν το παίρνουν, αυτοί που έχουν τους πόρους που χρειάζεστε για να αποκτήσετε θα είναι αυτοί που θα το αποκτήσουν.

Ακόμη και το φαινόμενο του BitCoin ευαισθητοποιεί τον κόσμο για ορισμένα από τα ζητήματα. Σημειώστε, επίσης, πώς η κυβέρνηση της Γερμανίας άρχισε τώρα την επίθεση στο BitCoin που θα ακολουθήσει σύντομα και άλλες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στα νομίσματα Fiat δεν αρέσει καθόλου ο ανταγωνισμός, πόσο μάλλον από “πραγματικά χρήματα” ή κάτι που δείχνει την αδυναμία του νομίσματος fiat.

Η κατώτατη γραμμή στο Valcambi CombiBar χρυσού 50 γραμμαρίων.

Είτε χρειαστεί ποτέ είτε όχι να αποκόψετε τις μικρές ράβδους CombiBar Gold 1 γραμμαρίου από το σύνολο για να πραγματοποιήσετε πληρωμές, εξακολουθεί να είναι μια τέλεια φυσική ιδιοκτησία Gold. Το ασφάλιστρο είναι μόνο ένα ή δύο τοις εκατό υψηλότερο από ένα κυρίαρχο χρυσό νόμισμα όπως ένα Buffalo ή Eagle.

Σκεφτείτε τις ράβδους χρυσού CombiBar 50 γραμμαρίων σαν ασφάλεια πυρκαγιάς στο σπίτι σας: ελπίζετε να μην το χρειαστείτε ποτέ, αλλά αν το χρειάζεστε, μετά την έναρξη της πυρκαγιάς είναι πολύ αργά για να το αποκτήσετε.

Σχολιάστε