Διπλασιάστε την απόδοση επένδυσης (ROI) όταν μεταφέρετε 401.000 σε έναν IRA (Ατομικός λογαριασμός συνταξιοδότησης)

Ποιοι είναι μερικοί καλοί λόγοι για να μετατρέψετε ένα 401k σε έναν IRA; Ένας από τους πελάτες μου έκανε αυτή την ερώτηση πρόσφατα. Έτσι, έσφιξα τα φρύδια μου, μετά κοίταξα ψηλά στο ταβάνι και το σκέφτηκα.

Όλοι οι λογαριασμοί συνταξιοδότησης έχουν πλεονεκτήματα. Μερικοί έχουν μειονεκτήματα. Στην καλύτερη περίπτωση, ένα σχέδιο χρηματοδοτείται από έναν εργοδότη που κάνει ισοδύναμες εισφορές, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε το ταμείο σας πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσατε μόνοι σας. Αυτό έχεις με ένα 401-K? το καλύτερο σενάριο.

Αλλά, δεδομένου ότι πρόκειται για σχέδια που χρηματοδοτούνται από τον εργοδότη, ένας από τους λόγους για να μετατραπεί ένα 401k σε έναν IRA είναι μια αλλαγή εργασίας. Ωστόσο, η νέα σας δουλειά μπορεί επίσης να έχει ένα πρόγραμμα συνταξιοδότησης που χορηγείται από τον εργοδότη. Εάν ναι, η καλύτερη λύση μπορεί να είναι η μεταφορά του κεφαλαίου από τη μια εταιρεία θεματοφυλακής στην άλλη. Είναι πιθανό ο νέος σας εργοδότης και ο παλιός σας εργοδότης να χρησιμοποιούν ακόμη και την ίδια εταιρεία φύλαξης, κάτι που θα απλοποιούσε πραγματικά τα πράγματα.

Σε γενικές γραμμές, οι εταιρείες θεματοφυλακής σάς επιτρέπουν να επενδύετε σε αμοιβαία κεφάλαια ή μετοχές. Μερικές φορές, προσφέρονται κρατικά ομόλογα για όσους θέλουν να «το παίξουν καλά». Εταιρείες όπως η T Rowe Price, χωρίς να προσφέρουν πραγματικά συμβουλές, ταξινομούν τα αμοιβαία κεφάλαια που προσφέρουν ανάλογα με τον κίνδυνο. Φυσικά, όλα τα κεφάλαια συνδέονται με το χρηματιστήριο, επομένως υπάρχει πάντα κάποιος κίνδυνος.

Το IRS επιτρέπει την επένδυση των συνταξιοδοτικών κεφαλαίων σε διάφορα άλλα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των ακινήτων. Ωστόσο, οι περισσότερες εταιρείες που διαχειρίζονται 401-Ks δεν επιτρέπουν στους επενδυτές να επιλέξουν άλλες επιλογές. Έτσι, ένας από τους λόγους για να μετατρέψετε ένα 401k σε έναν IRA είναι να έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε το αμοιβαίο κεφάλαιο, επενδύοντας σε λιγότερο παραδοσιακές, πιο κερδοφόρες ή λιγότερο επικίνδυνες επιλογές.

Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε έναν αυτοκατευθυνόμενο λογαριασμό. Ένας θεματοφύλακας που επιτρέπει πραγματικά αυτοκατευθυνόμενες επενδύσεις θα σας επιτρέψει να επιλέξετε οποιαδήποτε επιλογή επιτρέπεται βάσει του φορολογικού κώδικα. Μπορείτε να επιλέξετε φορολογικά εμπράγματα βάρη, μετοχές δημόσιας διαπραγμάτευσης, ιδιωτικές μετοχές, δομημένους διακανονισμούς και, όπως ανέφερα παραπάνω, ακίνητα.

Εγγυημένη απόδοση επένδυσης σε μια επένδυση σε ακίνητα; Ναι, προσφέρουμε εγγυημένη απόδοση επένδυσης (ROI) τουλάχιστον διπλάσια από αυτή που κερδίσατε από τις παραδοσιακές σας επενδύσεις, όπως μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια κ.λπ. πέρυσι. Σωστά, διπλασιάστε αυτά που κερδίσατε από τις επενδύσεις σας πέρυσι. Το City Capitol δεν εγγυάται πόσα χρήματα θα βγάλετε, αλλά εγγυάται ότι θα κερδίσετε τουλάχιστον το διπλάσιο από το ROI σας πέρυσι. Σας προτρέπω θερμά να ελέγξετε μόνοι σας αυτές τις πληροφορίες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ο δρόμος προς την οικονομική ελευθερία κατά τη συνταξιοδότησή σας.

Τα ακίνητα είναι μια καλή επιλογή για διαφοροποίηση, επειδή η επένδυσή σας είναι ασφαλής. Ο λογαριασμός κατέχει κάτι πραγματικό, κάτι που έχει πραγματική αξία. Ναι, αυτή η αξία μπορεί να αλλάξει, θα μπορούσε να μειωθεί, αλλά δεν επηρεάζεται από τα κέρδη της εταιρείας ή άλλους οικονομικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την αξία μιας μετοχής.

Ο πελάτης μου ρωτούσε για τους λόγους για την ανατροπή ενός 401k σε έναν IRA, επειδή ήταν δυσαρεστημένος με τις αποδόσεις που έπαιρνε σε ετήσια βάση. Αναρωτήθηκε αν δεν υπήρχε τρόπος να κερδίσει περισσότερα, πιο γρήγορα.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε 100.000 $ στον λογαριασμό συνταξιοδότησής σας και αυτή τη στιγμή κερδίζετε 10% ετησίως. Αυτό δεν συνέβη πρόσφατα, αλλά απλώς ας υποθέσουμε, για λόγους επιχειρηματολογίας, κερδίζατε τόσα πολλά.

Εάν παίρνατε αυτά τα 100.000 $ και αγοράζατε ένα σπίτι, το μεταπωλούσατε με κέρδος 10.000 $ και μετά το επαναλάβατε τρεις φορές το χρόνο, θα κερδίζατε 30% απόδοση της επένδυσής σας. Έτσι, ένας από τους καλύτερους λόγους για να μετατρέψετε ένα 401k σε έναν IRA είναι να κερδίσετε περισσότερα και να εξασφαλίσετε τη συνταξιοδότησή σας. Ελπίζω ότι απαντά στην ερώτηση. Εάν έχετε μερικά λεπτά στη διάθεσή σας, μη διστάσετε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μου.

Σχολιάστε