Διαδικτυακές θέσεις εργασίας χωρίς επένδυση

Χρειάζονται χρήματα για να βγάλεις χρήματα.

Πιθανώς να έχετε ακούσει αυτό το ρητό πολλές φορές, αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν χρειάζεστε χρήματα για να κερδίσετε χρήματα, ειδικά στο διαδίκτυο. Πολλές διαδικτυακές ευκαιρίες εργασίας δεν απαιτούν από εσάς να κάνετε καμία επένδυση.

Ελεύθερη γραφή

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κατανοούν τη σημασία της διαδικτυακής παρουσίας. Γνωρίζουν ότι πρέπει να δημοσιεύουν έναν ιστότοπο και να συνεισφέρουν σε ένα ιστολόγιο πολλές φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, αφού δουλέψουν την επιχείρησή τους, δεν βρίσκουν χρόνο να αφιερώσουν στον ιστότοπό τους. Αυτός είναι ο λόγος που προσλαμβάνουν ανεξάρτητους συγγραφείς για να το κάνουν για αυτούς.

Οι ανεξάρτητοι συγγραφείς γράφουν για τα ιστολόγια των ιδιοκτητών επιχείρησης. Κερδίζουν χρήματα για κάθε blog που δημοσιεύεται. Οι αρχάριοι κερδίζουν περίπου $5 έως $10 ανά ιστολόγιο και οι έμπειροι μπορούν να κερδίσουν έως και $100 ή περισσότερα ανά ανάρτηση.

Μπορείτε να βρείτε αυτές τις ευκαιρίες αναζητώντας τοποθεσίες εργασίας, Craigslist ή απευθυνόμενοι σε ιδιοκτήτες ιστότοπων για να προσφέρουν τις υπηρεσίες γραφής σας. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε διαφημίσεις σε εφημερίδες, περιοδικά και σε άλλους ιστότοπους.

Παίζοντας παιχνίδια

Οι προγραμματιστές παιχνιδιών αφιερώνουν πολύ χρόνο σχεδιάζοντας παιχνίδια που θα λατρέψουν να παίζουν οι άνθρωποι. Δεδομένου ότι οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες των ανθρώπων αλλάζουν, πρέπει να παραμείνουν στην κορυφή τους. Ένας τρόπος με τον οποίο το κάνουν αυτό είναι να επιτρέπουν στους ανθρώπους να δοκιμάσουν τα παιχνίδια τους πριν τα κυκλοφορήσουν στο κοινό.

Οι δοκιμαστές παιχνιδιών απλώς παίζουν ένα παιχνίδι, παρέχουν σχόλια και, στη συνέχεια, πληρώνονται. Ορισμένα παιχνίδια διαρκούν περισσότερο από άλλα και αυτά συνήθως πληρώνουν περισσότερα από τα μικρότερα. Ορισμένοι δοκιμαστές παιχνιδιών μπορούν να κερδίσουν $10 ανά παιχνίδι και άλλοι μπορούν να κερδίσουν έως και $50.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους για να βρείτε ευκαιρίες εργασίας για να δοκιμάσετε παιχνίδια είναι το GameTesters.net. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές εταιρείες στο indeed.com που θα σας προσλάβουν για να δοκιμάσετε τα παιχνίδια τους.

Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα social media είναι καυτά αυτή τη στιγμή. Σχεδόν όλοι βρίσκονται σε τουλάχιστον ένα δίκτυο κοινωνικών μέσων αυτήν τη στιγμή. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων γνωρίζουν ότι οι καταναλωτές τους βρίσκονται σε αυτά τα δίκτυα, επομένως τους ακολουθούν για να διαφημίσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Όπως και να γράφουν για ένα blog, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν έχουν το χρόνο να διαχειριστούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν λογαριασμούς κοινωνικών μέσων για τους πελάτες τους. Δημοσιεύουν για λογαριασμό τους, αλληλεπιδρούν με τους ακόλουθους και αυξάνουν τους ακόλουθους προσεγγίζοντας άτομα στο διαδίκτυο. Οι στόχοι των διαχειριστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι να διασφαλίσουν ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης εκπροσωπείται με θετικό τρόπο και να αυξήσουν την προβολή στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε πολλά μέρη στο διαδίκτυο. Αναζητήστε Craigslist και πίνακες θέσεων εργασίας για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και εταιρείες που χρειάζονται βοήθεια μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύετε διαφημίσεις στο Google, στα δίκτυα κοινωνικών μέσων και σε ιστότοπους που σχετίζονται με το μάρκετινγκ Διαδικτύου.

Πολλά άλλα διαδικτυακές θέσεις εργασίας χωρίς επένδυση υπάρχουν, αλλά αυτά θα σας κάνουν να ξεκινήσετε να βγάζετε κάποια χρήματα. Μόλις λάβετε την πρώτη σας πληρωμή για τις υπηρεσίες σας, πιθανότατα θα αρχίσετε να ψάχνετε για περισσότερες ευκαιρίες και το σπουδαίο με αυτό είναι ότι πιθανότατα θα τις βρείτε. Το να βγάλεις τα προς το ζην στο Διαδίκτυο είναι εφικτό και είναι δυνατό χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις πρώτα.

Σχολιάστε