Δημιουργήστε πολλαπλές ροές εισοδήματος με 3 μεγάλα βουνά χρημάτων

Υπάρχουν τρία μεγάλα βουνά οικονομικής ελευθερίας. Κάθε βουνό είναι μοναδικά διαφορετικό από τα άλλα. Ωστόσο, κάθε βουνό μπορεί να γίνει εξαιρετικά σημαντικό για τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Η επένδυση σε ολόκληρη την οροσειρά θα σας προσφέρει τόσο την ασφάλεια της διαφοροποίησης όσο και τη συνεχή έκθεση στις πιο καυτές ευκαιρίες.

Από καθένα από αυτά τα χρηματικά βουνά ρέουν ξεχωριστά ρεύματα εισοδήματος, 10 για την ακρίβεια. Ο στόχος είναι να έχετε πολλά ρεύματα από κάθε βουνό χρημάτων να ρέουν στη δεξαμενή της συσσωρευμένης ευημερίας σας. Αυτά δεν είναι απλώς συνηθισμένες ροές εισοδήματος, έχουν περάσει από τη φόρμουλα του δέντρου του χρήματος. Θέλετε ροές εισοδήματος που ρέουν στη ζωή σας 24 ώρες το 24ωρο – ακόμα και όταν κοιμάστε.

ΤΟ REAL ESTATE ΒΟΥΝΟ

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι του σχεδίου σας για τη δια βίου οικονομική ελευθερία. Υπάρχουν εκατοντάδες βιβλία για το πώς να κερδίσετε χρήματα σε ακίνητα. Θα επρεπε να ξερω. Έχω γράψει τρία από αυτά. Κάθε ένα από αυτά τα βιβλία είναι γεμάτο με δεκάδες στρατηγικές, τεχνικές και συμβουλές. Εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι στις επενδύσεις σε ακίνητα, θυμηθείτε αυτό…

Εύρεση

Χρηματοδότηση

Καλλιέργεια

Πρέπει να ξέρετε πώς να ΒΡΕΙΤΕ ακίνητα σε ευκαιρίες, πώς να ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΤΕ αυτά τα ακίνητα και, στη συνέχεια, πώς να τα ΕΚΤΡΟΦΗΣΕΤΕ – ή να αποκομίσετε τα κέρδη από κάθε συμφωνία. Στη δική σας πόλη υπάρχουν χιλιάδες ακίνητα προς πώληση, ωστόσο μπορείτε να εξαλείψετε το 99 τοις εκατό από αυτά, προσδιορίζοντας πρώτα ποια από αυτά είναι οι καλύτερες ευκαιρίες. Τότε μπορείτε να ανησυχείτε για τα κεφάλαια που απαιτούνται για την απόκτησή τους. Στη συνέχεια αποφασίζετε αν θα τα κρατήσετε για μακροπρόθεσμο κέρδος ή θα τα ανατρέψετε για βραχυπρόθεσμο κέρδος. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικά απλοποιημένο, αλλά αυτός είναι ο κόσμος της επένδυσης σε ακίνητα με λίγα λόγια. Βρες το. Χρηματοδοτήστε το. Καλλιεργήστε το.

ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΒΟΥΝΟ

Το ίδιο ισχύει και για το επενδυτικό βουνό. Υπάρχουν πάνω από 10.000 δολάρια μεμονωμένες μετοχές στο χρηματιστήριο και σχεδόν τόσα αμοιβαία κεφάλαια. Ακριβώς όπως τα ακίνητα, υπάρχει ένας τύπος που χρησιμοποιώ για να φιλτράρω αυτές τις μετοχές. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε.

Έλεγχος και φιλτράρισμα

Χρονομέτρηση μέσα

Τάιμ άουτ

Χρησιμοποιώντας απλά, κατανοητά φίλτρα, μπορείτε να περάσετε από το χαλίκι της αγοράς και να αποκαλύψετε ένα ή δύο ψήγματα. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των φθηνών εργαλείων, μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς πότε να αγοράσετε και πότε ακριβώς να πουλήσετε. Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΒΟΥΝΟ

Υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες «συμφωνίες» που επιπλέουν εκεί έξω. Λοιπόν, πώς επιλέγετε τη σωστή επιχειρηματική ευκαιρία που είναι κατάλληλη για εσάς; Και πάλι, χρησιμοποιείτε τον τύπο του δέντρου χρήματος για να φιλτράρετε όλες τις ευκαιρίες και, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να τις περιορίζετε ακόμη περισσότερο. Πρέπει να βρείτε μια ευκαιρία για την οποία είστε παθιασμένοι.

Έκανα κάποιες εξετάσεις στον εαυτό μου και βρήκα 4 επιχειρηματικούς τομείς που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ανυπολόγιστα ποσά εισοδήματος.

Το διαδίκτυο

Infopreneuring

Δικτυακό Μάρκετινγκ

Αδειοδότηση

Η θεμελιώδης δραστηριότητα πίσω από όλα αυτά είναι το μάρκετινγκ. Γι’ αυτό το ονομάζω Marketing Mountain. Είτε πουλάτε ιδέες, μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς μάρκετινγκ. Ακόμα και τα καλύτερα βιβλία μαραζώνουν σε ένα σκονισμένο γκαράζ χωρίς μάρκετινγκ. Χωρίς μάρκετινγκ ο ιστότοπός σας δεν είναι τίποτα άλλο από μια διαφημιστική πινακίδα πολυμέσων σε μια γωνιά του υπογείου σας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό λοιπόν να μάθετε πώς να κάνετε μάρκετινγκ, γιατί κερδίζει εκείνος που κάνει το καλύτερο εμπόριο. Και όλοι θέλουμε να κερδίσουν οι επιχειρήσεις μας.

Λοιπόν σε ποιο χρηματικό βουνό θέλετε να ανεβείτε; Ας ελπίσουμε ότι όλοι τους.. Σωστά; Κάθε βουνό απαιτεί ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων και είναι σημαντικό να αναπτύξετε αυτές τις δεξιότητες, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όταν απαιτείται.

Σχολιάστε