Δημιουργήστε πλούτο συλλέγοντας διαβαθμισμένα νομισματικά χρυσά και ασημένια νομίσματα

Υπάρχει τρόπος να χτίσετε τον πλούτο σας συλλέγοντας νομισματικά νομίσματα. Το αγαπημένο μου, το MS70 Silver American Eagle είναι το πιο hot συλλεκτικό στην αγορά σήμερα. Υπάρχει μια νέα εταιρεία MLM που εμπορεύεται συλλεκτικά χρυσά και ασημένια νομισματικά νομίσματα που ονομάζεται Numis Network.

Το Numis Network ιδρύθηκε από τους Ian Cordell, Chris Kent και Jake Kevorkian. Αυτοί οι τρεις έχουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο των άμεσων πωλήσεων. Συνεργάστηκαν με τον Mike Mezack τον νούμερο 1 πωλητή νομισματικών νομισμάτων στον κόσμο. Ο Mezack έχει πουλήσει εκατομμύρια δολάρια στα 20 χρόνια εμπειρίας του στην πώληση μοντέρνων ασημένιων και χρυσών νομισμάτων. Μπορεί να τον έπιασες αργά το βράδυ στο δίκτυο αγορών του σπιτιού. Το Numis Network έχει στόχο να γίνει ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής στον κόσμο συλλεκτικών νομισματικών νομισμάτων από χρυσό και ασήμι. Η έναρξη λειτουργίας της Numis Network ως εταιρείας MLM είναι μια διαφορετική ιδέα για τη βιομηχανία δικτυακού μάρκετινγκ.

Αυτή είναι μια μοναδική προσέγγιση στο δικτυακό μάρκετινγκ για τους ακόλουθους λόγους:

1. Όλοι θέλουν να μαζέψουν χρήματα. Γιατί να μην το κάνετε με τα χρυσά και ασημένια νομισματικά νομίσματα;

2. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ πριν σε μια εταιρεία MLM

3. Οι ιδρυτές έχουν δημιουργήσει ή βοηθούν στην οικοδόμηση πολλών άλλων εταιρειών απευθείας πωλήσεων.

Με βάση αυτό η εταιρεία ήδη βλέπει τεράστια ανάπτυξη και ενδιαφέρον για το προϊόν συλλογής νομισμάτων. Αυτή η τάση συλλογής χρυσών και αργυρών νομισματικών νομισμάτων είναι μια επιχείρηση που παίρνει φωτιά. Όλοι βλέπουν την αξία του δολαρίου να συρρικνώνεται και ψάχνουν να συλλέξουν νομίσματα ως τρόπο διατήρησης και δημιουργούν πλούτο για το μέλλον τους. Όσοι ενδιαφέρονται για ένα MLM υιοθετούν ή προσπαθούν να υιοθετήσουν τις στρατηγικές των πλουσίων.

Υπάρχουν τέσσερις στρατηγικές που εφαρμόζουν τακτικά οι πλούσιοι. Αυτοί είναι:

1. Δημιουργήστε πολλαπλές ροές εισοδήματος

2. Κερδίστε από τις προσπάθειες των άλλων

3. Δημιουργία και συλλογή περιουσιακών στοιχείων

4. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες πριν από όλους

Το να γίνετε μέλος της ομάδας του Numis Network είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση συλλογής νομισμάτων που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε, να συλλέξετε και να διατηρήσετε πλούτο χρησιμοποιώντας τις τέσσερις στρατηγικές των πλουσίων.

Σχολιάστε