Γιατί τα Fine Pure 999 Silver Jewelry είναι καλύτερα από τα 925 Sterling Silver Jewelry

Έχετε αγοράσει ποτέ ένα ασημένιο κολιέ και ο λαιμός σας άρχισε να κοκκινίζει ή να εμφανίζει εξάνθημα; Αυτό συμβαίνει επειδή το ασήμι που φοράτε περιέχει άλλα κράματα που αντιδρούν στο δέρμα σας. Το ασήμι περιέχει 92,5% ασήμι, όπου το υπόλοιπο 7,5% μπορεί να είναι συνδυασμός άλλων μετάλλων όπως χαλκός ή νικέλιο ή αλουμίνιο. Αυτά τα άλλα μέταλλα δίνουν στο ασήμι περισσότερη δύναμη αλλά και μειώνουν την αξία των κοσμημάτων σας. Οι δερματικές αντιδράσεις με ασήμι στερλίνας αναγκάζουν τους καταναλωτές είτε να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για να αγοράσουν χρυσά ή πλατινένια κοσμήματα που μπορεί να κοστίζουν έως και δέκα φορές το κόστος ενός ασημένιου κολιέ. Το καθαρό ασήμι 999 δεν περιέχει άλλα μέταλλα ώστε να είναι υποαλλεργικό και δεν έχει βρεθεί ότι προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα.

Είναι κοινή πραγματικότητα ότι το καθαρό ασήμι 999 είναι πιο μαλακό μέταλλο και δεν μπορεί να γίνει κόσμημα. Αυτό δεν είναι πλέον θέμα. Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ειδικά μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να πλάθουν και να ωριμάζουν το καθαρό ασήμι σε λεπτά κοσμήματα και να διατηρούν τη μορφή του. Είναι επίσης πλέον σε θέση να κάνουν πολλά διαφορετικά περίπλοκα σχέδια που δεν μπορείτε να βρείτε ούτε σε χρυσά κολιέ.

Το καθαρό ασήμι 999 δεν αμαυρώνεται τόσο εύκολα όσο το ασήμι 925. Ο λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι τα άλλα μέταλλα αντιδρούν στο νερό ή το οξυγόνο σε κανονικές θερμοκρασίες και αρχίζουν να παρουσιάζουν αμαύρωση με πολύ ταχύτερο ρυθμό. Δεν είμαι χημικός, αλλά έχουμε αφήσει μια ασημένια αλυσίδα και μια αλυσίδα από ασήμι 999 σε μια σχάρα κοσμημάτων και η αλυσίδα από ασήμι 925 άρχισε να αμαυρώνεται πολύ νωρίτερα.

Το καθαρό ασήμι 999 διατηρεί την αξία του πολύ καλύτερα από το ασήμι. Είναι περισσότερο μια επένδυση παρά απλώς ένα κόσμημα. Μπορείτε εύκολα να πάρετε τα καθαρά ασημένια κοσμήματά σας σε ένα ενεχυροδανειστήριο ή σε έμπορο εκλεκτών μετάλλων και θα σας έδιναν πολύ περισσότερα από αυτά που θα έπαιρνατε από ένα παρόμοιο κολιέ από ασήμι 925. Το κόστος του ασημιού 999 δεν είναι πολύ περισσότερο από το ασήμι στερλίνας, αν αναζητήσετε τον κατάλληλο λιανοπωλητή. Λάβετε επίσης υπόψη ότι υπάρχει πραγματικό και ψεύτικο ασήμι. Τα λεπτά ασημένια κομμάτια πρέπει να είναι σφραγισμένα με ποιοτική γκραβούρα. Το ασήμι που αγοράζετε στα μεγάλα κουτιά θα διαπιστώσετε ότι δεν έχουν τη γκραβούρα και θεωρούνται ασημένια κοσμήματα και θα μπορούσαν να περιέχουν άλλα κράματα και έχουν μικρή αξία στην αγορά.

Βρήκαμε επίσης ότι τα καθαρά κοσμήματα από ασήμι 999 λάμπουν πολύ πιο φωτεινά από το ασήμι 999 έως σχεδόν ένα μεταλλικό λευκό από ένα ασημί χρώμα. Βρήκαμε ότι είναι συγκρίσιμο ακόμη και με χρυσό και πλατίνα. Είναι πολύ δύσκολο να το δεις χρησιμοποιώντας φωτογραφίες αλλά μόλις βάλεις τα κολιέ δίπλα δίπλα και με γυμνό μάτι μπορείς να καταλάβεις αμέσως τη διαφορά.

Λόγω της μικρής διαφοράς στην τιμή από το ασήμι, δεν υπάρχει λόγος να αγοράζετε από εδώ και στο εξής καθαρό ασημένιο κόσμημα 999. Εξακολουθεί να είναι πολύ φθηνότερο από το χρυσό, αλλά λάμπει και φαίνεται ακόμα καλύτερα. Δεν αμαυρώνει τόσο γρήγορα και είναι υποαλλεργικό. Από την έρευνά μας, μόνο λίγοι αξιόπιστοι λιανοπωλητές στη Βόρεια Αμερική πωλούν κολιέ από καθαρό ασήμι.

Σχολιάστε