Γιατί τα ανδρικά ασημένια δαχτυλίδια είναι πιο δημοφιλή από τα χρυσά δαχτυλίδια

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το ασήμι στερλίνα ευνοείται έναντι του αντίστοιχου χρυσού. Σε ό,τι αφορά επίσης τα δαχτυλίδια, ισχύει ο ίδιος κανόνας. Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι το ασήμι και ο χρυσός έχουν διαφορετικές ιδιότητες και αισθητική έλξη.

Στα ανδρικά ασημένια δαχτυλίδια, μπορείτε να επωφεληθείτε από την επιλογή ασημένιων και χρυσών ποικιλιών. Το ασήμι 92,5 αποτελείται από ασήμι 92,5 και τα κοσμήματα φέρουν τα σημάδια 92,5. Αναμιγνύονται με άλλα μέταλλα όπως ο χαλκός για να σκληρύνουν. Βασικά έχει γκρι χρώμα. Ωστόσο, το οξειδωμένο ασήμι έχει σκούρους γκριζωπούς τόνους.

Όσον αφορά τα χρυσά κοσμήματα, διατίθενται σε διάφορες ποικιλίες όπως λευκόχρυσο, κίτρινο χρυσό και ροζ χρυσό. Ο λευκός χρυσός αποτελείται από καθαρό χρυσό που αναμιγνύεται με μέταλλα όπως το παλλάδιο, το νικέλιο και το μαγγάνιο. Ο κίτρινος χρυσός είναι καθαρός χρυσός που είναι κράμα με μέταλλα όπως ο χαλκός και ο ψευδάργυρος. Ο χρυσός και τα κράματα χαλκού ονομάζονται ροζ χρυσοί, ροζ χρυσοί ή κόκκινοι χρυσοί.

Αν ψάχνετε για δαχτυλίδια για να φορέσετε κατά τη διάρκεια των γάμων, τα χρυσά και πλατινέ είναι κατάλληλα από τα ασημένια. Αυτό συμβαίνει γιατί ο χρυσός και η πλατίνα είναι συνώνυμα με τους γάμους. Από την άλλη, τα ασημένια δαχτυλίδια είναι πιο φανταχτερά για casual και επίσημες εξόδους ή για καθημερινή χρήση.

Ασημί Vs Χρυσό

Κόστος

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το ασήμι στερλίνα προτιμάται έναντι των ποικιλιών χρυσού είναι ο παράγοντας κόστους. Ο χρυσός είναι πιο ακριβός από το ασήμι γιατί είναι πιο σπάνιος. Ωστόσο, τα ασημένια κοσμήματα μπορεί να είναι ακριβά εάν περιέχουν διαμάντια και πολύτιμους λίθους. Επίσης, πρέπει να προκύψουν χρεώσεις χειροτεχνίας που μπορεί να αυξήσουν το κόστος. Ωστόσο, ορισμένες ποικιλίες ασημένιων δαχτυλιδιών είναι φθηνές και μπορείτε να κατέχετε πολλά από αυτά τα αντικείμενα για να παραμένετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις.

Ο χρυσός χρησιμεύει ως εναλλακτική λύση χαμηλότερου κόστους έναντι της πλατίνας, αλλά είναι ακόμα πιο δαπανηρή από το ασήμι.

Λάμψη

Το ασήμι στερλίνα λάμπει το πιο λαμπερό ανάμεσα στα λευκά μέταλλα. Επίσης, είναι γνωστό ότι λάμπει πιο έντονα σε σύγκριση με τον χρυσό. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο αυτά τα δαχτυλίδια έχουν υψηλότερη δημοτικότητα σε σχέση με τα χρυσά.

Ο χρυσός δεν λάμπει τόσο λαμπερά όσο το ασήμι επειδή είναι κράμα με μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, το νικέλιο και το παλλάδιο.

Αντοχή

Τα ασημένια δαχτυλίδια είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση γιατί αποτελούνται από καθαρό ασήμι 92,5 και το υπόλοιπο περιέχει κράματα μετάλλων που κάνουν τα κοσμήματα ανθεκτικά στη φύση. Συνήθως αναμιγνύεται με χαλκό για τη σκλήρυνσή του.

Ευαισθησία του δέρματος

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο δίνεται μεγαλύτερη προτίμηση στο ασήμι από τον χρυσό έγκειται στο γεγονός ότι δεν περιέχει νικέλιο. Ορισμένες ποικιλίες χρυσού περιέχουν νικέλιο και άτομα με προβλήματα ευαισθησίας του δέρματος μπορεί να υποφέρουν από αλλεργικές αντιδράσεις όταν αθλούνται αυτά τα κοσμήματα.

Οδηγίες φροντίδας

Πρέπει να φροντίσετε ή ασήμι και χρυσό για να τα διατηρήσετε για πολλά χρόνια. Τα ασημένια δαχτυλίδια χρειάζονται γυάλισμα σε τακτική βάση. Χρησιμοποιώντας ασημένιο καθαριστικό και ένα πανί, τα κοσμήματα μπορούν να καθαριστούν. Όσον αφορά τα χρυσά κοσμήματα, πρέπει να φτιάξετε αφρό με σαπούνι και χλιαρό νερό και να βουτήξετε τα κοσμήματα στην προετοιμασία. ή αρκετή θεωρείται και η χρήση υφασμάτων κοσμήματος. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τα αντικείμενα στα κοσμηματοπωλεία που θα σας χρεώσουν μια ονομαστική αμοιβή για τις εργασίες καθαρισμού.

Καταλήγω

Συμπερασματικά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ανάλογα με την περίσταση πρέπει να φορεθούν τα κοσμήματά σας. Τόσο τα ασημένια όσο και τα χρυσά κοσμήματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και εξαιρετικά ανθεκτικά. Επίσης, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια μεγάλη ποικιλία από αυτά τα κοσμήματα. Ωστόσο, τα ασημένια δαχτυλίδια ή κοσμήματα θεωρούνται πιο κατάλληλα για καθημερινή χρήση, κυρίως λόγω της οικονομικής τους τιμής.

Σχολιάστε