Βρείτε μια επένδυση σε ακίνητα στο Μεξικό – Διαδικτυακές καταχωρίσεις MLS

Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων όπως ο Jim Cramer του Mad Money του CNBC και του TheStreet.com, προτείνουν να επενδύσετε σε ακίνητα στο Μεξικό. Λοιπόν, αυτό είναι υπέροχο – ας επενδύσουμε στο Μεξικό! Αυτό είναι περίπου τόσο χρήσιμο όσο σας λένε να επενδύσετε σε μετοχές για να κερδίσετε χρήματα. Ποιες μετοχές; Οταν? Πόσο?

Για μια επένδυση σε ακίνητα στο Μεξικό, πρέπει επίσης να γνωρίζετε πού, πότε και πόσο. Ειδικά, εάν αγοράζετε με μικρότερο προϋπολογισμό, θα χρειαστεί να βρείτε καλά ακίνητα σε καλή τιμή. Δύο βασικά βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτήν την ερώτηση. Το ένα είναι να κάνετε κάποια διαδικτυακή έρευνα χρησιμοποιώντας καταχωρίσεις MLS από αξιόπιστους ιστότοπους και πληροφορίες για διαφορετικούς τομείς της αγοράς. Το άλλο είναι να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό.

Ορισμένες καταχωρίσεις MLS παρέχουν ακίνητα από όλο το Μεξικό. Μπορείτε να ξεκινήσετε υπολογίζοντας πόσα μπορείτε να επενδύσετε και να ρίξετε μια ματιά σε καταχωρίσεις εντός αυτού του εύρους. Περιηγηθείτε, δείτε τι υπάρχει εκεί.

Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση ανά περιοχή. Πάρτε για παράδειγμα τα ακίνητα Playa del Carmen. Θέλετε να κάνετε μια μικρή επένδυση, κάτω από $100.000 USD. Μια επιλογή που θα βρείτε:

  • περίπου 70.000 $ – ένα σπίτι στην παραλία, σε μια μικρή περιφραγμένη κοινότητα. Αυτό το σπίτι θα μπορούσε να νοικιαστεί σε παραθεριστές που αναζητούν κάτι λίγο πιο ήσυχο, μακριά από την κύρια τουριστική κίνηση. Είναι μόλις 10 λεπτά μακριά από την πόλη.

  • περίπου 90.000 $ – παρτίδες σε μια πολυτελή περιφραγμένη κοινότητα. Τα σπίτια σε αυτήν την περιοχή κοστίζουν περίπου 500.000 $ USD. Είναι μια κοινότητα μαρίνας και γκολφ με πλήρεις υπηρεσίες, με εμπορικό κέντρο, εκκλησία, σχολείο και μικρό κατάστημα και εστιατόριο.

  • Περίπου 100.000 $ – ένα σπίτι 2 υπνοδωματίων, 2 υπνοδωματίων σε μια νέα κατασκευή, περίπου 10 λεπτά από την παραλία. Υπάρχει πισίνα, 24ωρη φύλαξη και άφθονο πράσινο. Ένα υπέροχο ακίνητο και κοινότητα για ενοικίαση σε παραθεριστές με προϋπολογισμό (αποδεδειγμένη σταθερή πηγή εισοδήματος), τις δικές σας διακοπές ή οικογενειακή διαβίωση.

Φυσικά, οι επιλογές σας διευρύνονται με μεγαλύτερο προϋπολογισμό, με τις περισσότερες επιλογές να κυμαίνονται από 150.000 έως 200.000 $. Αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε περισσότερα. μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μια ποικιλία περιοχών. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με τις περιοχές, τον τουρισμό και την οικονομία.

Ωστόσο, αφού εξερευνήσετε το εύρος τιμών σας, η καλύτερη πηγή πληροφοριών είναι ένας έμπειρος μεσίτης ακινήτων. Ένας εξειδικευμένος, έμπειρος μεσίτης θα μπορεί να κάνει προτάσεις για περιοχές και τύπους ακινήτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οι γνώσεις τους για την αγορά θα τους επιτρέψουν επίσης να σας συμβουλεύσουν εάν τα σχέδιά σας είναι εφικτά ή όχι και να παρέχουν εναλλακτικές προτάσεις.

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας σήμερα. ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, τα ακίνητα στο Μεξικό θα είναι μια επένδυση κατάλληλη για εσάς.

Σχολιάστε