Ασημένια κοσμήματα – Έλεγχος στοιχείων και τελευταίες τάσεις

Είστε μέλος της ταξιαρχίας που βλέπει τα ασημένια κοσμήματα με λίγη αμφιβολία; Αν ναι, τότε είναι καιρός να αντιστρέψετε αυτή τη γνώμη, γιατί το ασήμι 925 χονδρικής δεν είναι απομίμηση και είναι αληθινό και έξυπνο. Επιπλέον, είναι επίσης ευέλικτο, χάρη στην πρόσθετη αντοχή και αισθητική, δεδομένων των μοντέρνων σχεδίων στα οποία μπορεί να διαμορφωθεί.

Παρά το γεγονός ότι έχει χαμηλότερη συγκέντρωση από το 99,9% που ορίζει το εκλεκτό ασήμι, με 92,5% περιεκτικότητα σε ασήμι είναι αρκετά πολύτιμο για να έχει ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Αλλά αυτό που καθιστά το ασήμι 925 χονδρικής πραγματικά ελκυστικό είναι η ελασιμότητα του, λόγω της οποίας αναδεικνύεται γρήγορα ως τέλεια επιλογή για όλα τα είδη κοσμημάτων, όπως δαχτυλίδια και κολιέ πολύτιμων λίθων χονδρικής.

Τι ακριβώς είναι το Sterling Silver;

Στην ορολογία που σχετίζεται με το κόσμημα, είναι ένα κράμα ασημιού που περιέχει 92,5% ασήμι σε συνδυασμό με 7,5% οποιοδήποτε άλλο μέταλλο. Συνήθως, οι κοσμηματοπώλες χρησιμοποιούν χαλκό με ασήμι, αλλά το νικέλιο είναι επίσης μια επιλογή όπου χρησιμοποιείται για να σχηματίσει τα ισχυρότερα και πιο ανθεκτικά στολίδια.

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πολύτιμα μέταλλα που υπάρχουν από το 3000 π.Χ., ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται το ασήμι έχει διαφοροποιηθεί με τα χρόνια. Αρχικά το καθαρό ασήμι, που αναφέρεται επίσης ως λεπτό ασήμι, χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή κοσμημάτων. Ωστόσο, η απαλότητά του έγινε ένα προφανές μειονέκτημα, καθώς ήταν πολύ επιρρεπές σε ζημιές και απώλεια σχήματος. Η αναζήτηση μιας πιο ανθεκτικής επιλογής ήταν σε εξέλιξη όταν κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του 12ου αιώνα, τα γερμανικά κράτη υπό αγγλική κυριαρχία βρήκαν μια λύση.

Επειδή τα γερμανικά νομίσματα ονομάζονταν «Easterlings», η ελαφρώς αραιωμένη μορφή ασημιού που είχαν επινοήσει με σκοπό τη βελτίωση της αντοχής τους βαφτίστηκε ασήμι. Από τότε η ανθρωπότητα έχει χρησιμοποιήσει αυτό το όμορφο ασήμι 925 στερλίνας χονδρικής σε διάφορες βιομηχανίες, που κυμαίνονται από την ηλεκτρική αγωγιμότητα έως τον εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό.

Επιλογές κοσμημάτων χονδρικής ασήμι 925

Ο λόγος για τον οποίο αυτή η επιλογή προτιμάται από το καθαρό ασήμι για την κατασκευή κοσμημάτων είναι επειδή μπορεί άνετα να σκαλιστεί και να σφυρηλατηθεί σε οποιοδήποτε σχήμα. Ως αποτέλεσμα, τα ασημένια κοσμήματα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μιας ποικιλίας διακοσμητικών, για να μην αναφέρουμε τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων που είναι διαθέσιμα σε κάθε τμήμα. Για το σκοπό αυτό, συζητούνται ως εξής μερικές κοινές κατηγορίες που μπορεί να ενδιαφέρουν κάθε άπληστο λάτρη του κοσμήματος –

Σκουλαρίκια – Κάτω από αυτή την κατηγορία μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο ζευγάρι για κάθε είδους περίσταση. Οι συνήθεις επιλογές περιλαμβάνουν καρφιά, τα οποία μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα στη δουλειά ή στο σπίτι. Ομοίως, χρησιμοποιήστε ένα ζευγάρι κρίκους για να ανανεώσετε ένα casual ντύσιμο και να δείχνετε μοντέρνα με ελάχιστα αξεσουάρ. Έπειτα, υπάρχουν τα σκουλαρίκια από ασήμι και πολυέλαιοι, και τα δαχτυλίδια χονδρικής από πολύτιμους λίθους που προσθέτουν σε μια επίσημη ή παραδοσιακή ενδυμασία.

Βραχιόλια γοητείας – Λίγα είδη κοσμημάτων μπορούν να ξεπεράσουν αβίαστα τα όρια ηλικίας, κουλτούρας και φύλου, και τα βραχιόλια γοητείας είναι ένα από αυτά. Τα βραχιόλια γοητείας από ασήμι έρχονται σε διαφορετικά στυλ, όπως ευρωπαϊκό, ιταλικό, Pandora και ακόμη και κρύσταλλο και γυαλί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην περίσταση και στις προσωπικές προτιμήσεις και να το χαρίσετε ως δώρο ή αναμνηστικό.

μανσέτες – Χρησιμοποιήστε μια μανσέτα για να κάνετε μια δήλωση, όπου μια φαρδιά μανσέτα είναι ιδανική για να τραβήξετε την προσοχή και μια στενή ζώνη είναι ενδεικτική μιας μινιμαλιστικής νοοτροπίας, αλλά με συνείδηση ​​του στυλ. Διαφορετικά από ένα βραχιόλι, η μανσέτα είναι ένα από τα κοσμήματα που μπορούν να χωρέσουν σε κάθε περίσταση και ταιριάζει με κάθε είδους ντύσιμο.

Κολιέ – Ένα ασημένιο κολιέ θα μπορούσε να είναι λείο, όπως μια αλυσίδα φιδιού ή μια αλυσίδα Ωμέγα. Εναλλακτικά, μπορεί να διαθέτει μια υφασμένη δομή σαν σχοινί, η οποία είναι χαρακτηριστική μιας αλυσίδας Figaro ή Σιγκαπούρης. Η επιλογή του κολιέ σας αντικατοπτρίζει τη στάση που αποπνέετε, όπου μια συμπαγής αλυσίδα κάνει μια τολμηρή και δυνατή δήλωση που είναι δύσκολο να αγνοηθεί, ενώ μια αλυσίδα από σχοινί δίνει μια συμβατική ατμόσφαιρα. Και τα δύο ταιριάζουν καλά με δαχτυλίδια χονδρικής από πολύτιμους λίθους.

Πώς συγκρίνεται με τον λευκό χρυσό;

Τα κοσμήματα χονδρικής από ασήμι 925 μπορούν εύκολα να θεωρηθούν λανθασμένα με λευκό χρυσό, δεδομένου ότι και τα δύο φαίνονται πανομοιότυπα με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, η ομοιότητα τελειώνει εκεί, γιατί και τα δύο πολύτιμα μέταλλα είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Σε σύγκριση με τον λευκό χρυσό, αυτή η επιλογή είναι –

  • Πιο προσιτόεπειδή το ασήμι είναι φθηνότερο από οποιαδήποτε και κάθε μορφή χρυσού.
  • Δύσκολο στη συντήρησηκαθώς είναι επιρρεπής στο μαύρο χρώμα λόγω οξείδωσης, ένα πρόβλημα που δεν επηρεάζει τον λευκό χρυσό.
  • Λιγότερο ανθεκτικόκαθώς ο λευκός χρυσός είναι πιο ανθεκτικός σε γρατσουνιές και βαθουλώματα.

Τούτου λεχθέντος, είναι μια από τις φθηνότερες επιλογές στην εξειδικευμένη θέση και, όπως τα δαχτυλίδια χονδρικής πώλησης πολύτιμων λίθων, μπορεί να φορεθεί από οποιονδήποτε, καθώς δεν αντιδρά με το δέρμα για να προκαλέσει αλλεργίες.

Τελικές σκέψεις

Η οικονομική προσιτότητα και η ευκολία συντήρησης είναι μερικοί από τους κύριους λόγους που καθιστούν τα κοσμήματα χονδρικής και τα δαχτυλίδια χονδρικής από πολύτιμους λίθους από ασήμι 925 πιο ελκυστικά σε σύγκριση με το καθαρό ασήμι. Έχει επίσης μεγαλύτερη διάρκεια, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος φθορά της πλάκας, αν και μπορεί να χρειαστεί να γυαλίζετε την επιφάνεια κάθε τόσο.

Έτσι, αν είστε λάτρης του κοσμήματος, τότε θα μπορούσε να αποδειχθεί μια άξια επιλογή από άποψη ποικιλίας, τιμής και σχέσης ποιότητας/τιμής.

Σχολιάστε