Απλοποιήστε την επένδυσή σας σε ακίνητα: Γιατί προμηθεύουμε τις επενδυτικές σας ανάγκες σε ακίνητα

Διαχειρίζεστε το δικό σας χαρτοφυλάκιο ενοικίασης; Έχετε βαρεθεί να ερευνάτε τους ενοικιαστές σας και να τους ελέγχετε πλήρως για να βεβαιωθείτε ότι έχετε σταθερές ροές εισοδήματος;

Προσπαθείτε να βρείτε ακίνητα όπου λειτουργούν οι αριθμοί; Πιστεύετε ότι θα είναι σοφότερο να συνάψετε μια συμφωνία με έναν επαγγελματία διαχειριστή ακινήτων για να περιορίσετε τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η κτηματομεσιτική σας επιχείρηση;

Διαχειρίζεστε μελλοντικές υποθέσεις σχετικά με επισφαλή χρέη, καθυστερήσεις, παραχωρήσεις, κενές θέσεις, αύξηση ενοικίων κ.λπ. όλες οι αποδόσεις και οι αποδόσεις έχουν αντίκτυπο;

Αγκαλιάζετε την τεχνολογία και δεν ξέρετε πώς να αρχίσετε να εργάζεστε για την παρουσία σας στο διαδίκτυο;

Η επένδυση σε ακίνητα μπορεί να μην είναι επιστήμη των πυραύλων, αλλά μπορεί να κολλήσετε με τις διάφορες προκλήσεις των καθημερινών συναλλαγών.

Η ακίνητη περιουσία μπορεί να είναι μια πολύπλευρη και δυναμική βιομηχανία που εξελίσσεται γρήγορα και θα υπάρχουν πάντα μια χούφτα προβλήματα σε έναν τόσο ασταθή τομέα που πρέπει να πλοηγηθείτε, αλλά η αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας.

Μην στεναχωριέσαι.

Μπορείτε να αναθέσετε. Μπορείτε να έχετε την ησυχία σας.

Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε στα πιο σημαντικά πράγματα στην επιχείρησή σας στο real estate και να αφήσετε ελεύθερο χρόνο δουλεύοντας σε αυτά που αγαπάτε και σε αυτά που είστε καλοί, μπορείτε να αναθέσετε δύο σημαντικούς ρόλους:

  1. Διαχείριση Μισθώσεων

  2. Εξειδικευμένο προσωπικό

Ναι, αυτός είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να διευθύνετε την επιχείρηση επενδύσεων σε ακίνητα σήμερα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ.

Γιατί πρέπει να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τις επενδυτικές σας ανάγκες σε ακίνητα;

• Για να απλοποιήσετε την επένδυσή σας σε ακίνητα

Μπορείτε να απομυθοποιήσετε τις επενδύσεις σας σε ακίνητα εάν έχετε αναπτύξει ένα σύστημα με μια ειδική ομάδα για την κάλυψη συγκεκριμένων εργασιών. Αφήστε τους διαχειριστές ακινήτων να κάνουν ό,τι είναι καλοί στο να κάνουν. Αφήστε την ομάδα ελέγχου να κάνει τους αριθμούς. Αφήστε το προσωπικό των social media να εργαστεί για την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Αναθέστε συγκεκριμένες εργασίες στα κατάλληλα άτομα για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

• Για να σας δώσει περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα

Εφόσον έχετε ήδη ένα σύστημα και μια αφοσιωμένη ομάδα που εργάζεται στο παρασκήνιο στις εργασίες στις οποίες είναι καλοί, έχετε πλέον περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα. Δεν μπορείς να είσαι μονοπρόσωπη μπάντα για να κάνεις τα πάντα. Έχετε τις δικές σας ειδικές δεξιότητες και ταλέντα που απαιτούνται για την επένδυση σε ακίνητά σας και θα σας εξυπηρετήσει καλά για να το κάνετε αυτό.

• Για να σας δώσουμε την ελευθερία να έχετε μια ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να εργαστείτε σκληρά για την επένδυση στο ακίνητό σας. Χρειάζεται μόνο να εργαστείτε έξυπνα. Με ένα ηχοσύστημα στη θέση του και αφοσιωμένο προσωπικό, μπορείτε επίσης να απολαύσετε και να ζήσετε μια ζωή.

Αξίζετε να έχετε μια ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και τη χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε στην επιχείρησή σας. Ένα υγιές μυαλό, σώμα και πνεύμα που συνεργάζονται αρμονικά είναι το μυστικό της επιτυχίας σας. Δεν μπορείς να δουλεύεις έξυπνα και να μην ζεις τη ζωή. Μπορείς να το έχεις και… δουλειά και ζωή.

Γίνετε μια ιστορία επιτυχίας στις επενδύσεις σας σε ακίνητα. Εργαστείτε έξυπνα, αναθέστε και αναθέστε σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Σχολιάστε