Αξιολόγηση της επένδυσης σε ακίνητη περιουσία πριν αγοράσετε

Εάν είστε στην αγορά για να αγοράσετε ένα ακίνητο επένδυσης σε ακίνητη περιουσία, είναι φυσικό να θέλετε να το κοιτάξετε πριν αποφασίσετε εάν το θέλετε ή όχι. Ωστόσο, υπάρχει μια τέχνη στο να το κάνεις αυτό γιατί αν χάσεις κάτι σημαντικό, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για σένα. Όχι μόνο η ιδιοκτησία σας δεν θα σας αποφέρει χρήματα, αλλά μπορεί να χάσετε χρήματα. Οι συμβουλές που ακολουθούν ισχύουν για όλες τις κοινές επενδύσεις σε ακίνητα που θα μπορούσατε να αγοράσετε.

Κοιτάξτε τη Γειτονιά

Η γειτονιά είναι εξίσου σημαντική με το ίδιο το ακίνητο. Εάν η πιθανή επένδυση σε ακίνητη περιουσία κατοικιών είναι καλή, αλλά η περιοχή γύρω της δεν είναι, αυτή είναι μια κόκκινη σημαία που μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την ενοικίαση, τη μεταπώληση ή την ανατροπή ακινήτων που αγοράζετε εκεί.

Υπάρχει ένα άλλο πλεονέκτημα στην εξερεύνηση μιας γειτονιάς. Ενδέχεται να μάθετε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στην αγορά ενός επενδυτικού ακινήτου σε καλύτερη τιμή, ενημερώνοντας για δημοπρασίες ή κάνοντας μια συμφωνία με τον ιδιοκτήτη. Επίσης, μπορεί να βρείτε ορισμένα επενδυτικά ακίνητα προς πώληση για τα οποία μπορεί να μην έχετε ακούσει μέσω του αντιπροσώπου σας ή των καταχωρίσεων.

Προσοχή στα φθηνά ακίνητα

Η επένδυση σε ακίνητα εξαρτάται από το αν θα βρείτε ή όχι ένα ακίνητο υψηλής ποιότητας που θα σας βγάλει χρήματα. Κάθε τόσο μπορεί να βρείτε μια επένδυση σε ακίνητα που είναι τόσο φθηνή, που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Ωστόσο, πιστεύετε ότι είναι καλό να αγοράζετε κάτι φθηνά, ειδικά αν ασχολείστε με την ανατροπή ακινήτων.

Ωστόσο, δεν είναι κάθε φτηνό ακίνητο που θα κάνει μια καλή επένδυση, ειδικά εάν υπάρχει πολύ λάθος με αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν εξετάζετε επενδυτικά ακίνητα προς πώληση, είναι σημαντικό να δείτε το ακίνητο με περισσότερα από ένα άτομα, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε εάν αξίζει την επένδυση.

Βρίσκοντας μια καλή γειτονιά

Ναι, είναι ένα πράγμα να πούμε στους ανθρώπους να αποφεύγουν την αγορά επενδυτικών ακινήτων σε κακές γειτονιές. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να εξεταστεί από «ασπρόμαυρη» οπτική. Υπάρχει μια μέση λύση. Κάποιες γειτονιές μπορεί να μην φαίνονται άσχημες στην επιφάνεια, αλλά μπορεί να έχουν προβλήματα.

Λοιπόν, πώς μπορείτε να αγοράσετε επενδυτικά ακίνητα βρίσκοντας μια αξιοπρεπή γειτονιά και ένα σταθερό ακίνητο για να επενδύσετε; Υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που πρέπει να λάβετε υπόψη και μπορείτε να ξεκινήσετε παρακολουθώντας τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο κατάλυμα. Γενικά, θέλετε απλώς να αναζητήσετε σημάδια ότι η περιοχή είναι σε καλή κατάσταση – δεν υπάρχουν σπασμένα παράθυρα, οι άνθρωποι είναι καλά περιποιημένοι κ.λπ. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε με τις αρχές επιβολής του νόμου για να δείτε ποιο είναι το ποσοστό εγκληματικότητας στην περιοχή. Όλα αυτά είναι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Η αγορά μιας επενδυτικής ιδιοκτησίας σε ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να είναι μια μεγάλη απόφαση. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε το ακίνητο και τη γειτονιά για να διασφαλίσετε ότι η επένδυσή σας θα είναι καλή.

Σχολιάστε