Ανακοινώθηκε ο νέος πρόεδρος της ITOB OSB

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ Ανακοινώθηκε νέος πρόεδρος: İTOB Οργάνωση Η περιφέρεια πήγε χθες σε έκτακτη γενική συνέλευση. Ο βιομήχανος Faruk Uğurlu, ο οποίος ήταν αντίπαλος του σημερινού προέδρου του διοικητικού συμβουλίου Onur Ramazan Acar, εξελέγη νέος πρόεδρος. Ο πρώην πρόεδρος Onur Ramazan Acar και ο επιχειρηματίας Faruk Uğurlu διαγωνίστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Uğurlu εξελέγη νέος πρόεδρος, λαμβάνοντας τις ψήφους 175 μελών, ενώ ο Acar έλαβε 61 ψήφους. Ο νέος πρόεδρος, Faruk Uğurlu, δήλωσε σε δήλωση στο Egedesonsöz ότι η τελετή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Τι συνέβη πριν

Ο Onur Ramazan Acar, ιδιοκτήτης του εργοστασίου όπου συνέβη η περιβαλλοντική καταστροφή, που έγινε δημόσια ατζέντα και αντικείμενο της έρευνας του δικαστικού μεγάρου, και ο οποίος είναι και πρόεδρος του ITOB, έχασε την προεδρία στις χθεσινές εκλογές. Τα μέλη του ITOB απομάκρυναν τον Acara, ο οποίος έδωσε μια μακρά ομιλία κατά τη διάρκεια των εκλογών και ήταν στην ατζέντα της περιβαλλοντικής καταστροφής, από την προεδρία με ψήφους 174 κατά 61 κατά. Στο τέλος των εκλογών του ITOB, αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Acara από την προεδρία και ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΟι βιομήχανοι που ψήφισαν την Ομάδα Βιομηχάνων, που κατάφερε να αναλάβει την προεδρία, γιόρτασαν την επιτυχία τους χτυπώντας τύμπανα.

Από την άλλη πλευρά, περαιτέρω καταγγελίες για παρατυπίες και διαφθορά που προέκυψαν μετά την εκλογική ήττα κατά των Onur Ramazan Acar, Caner Keşoğlu και της μάνατζέρ του Sabiha Deren Güzelırmak, που ήρθαν στο πρόγραμμα σχετικά με την οικολογική καταστροφή και έχασαν την προεδρία, και Do έρχονται στο προσκήνιο. θα λάβει και μήνυση.

Αποκαλύφθηκε περιβαλλοντική καταστροφή

Στην περιοχή Menderes της Σμύρνης, η ITOB οργάνωσε βιομηχανική ζώνη βιομηχανία Η οικολογική καταστροφή σημειώθηκε με βάση ειδοποίηση και ισχυρισμό εργάτη που εργάζεται στην περιοχή. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εργάτη που δήλωσε ότι προκάλεσε την οικολογική καταστροφή κατόπιν εντολής. Ο Πρόεδρος του ITOB Onur Ramazan Acar πέταξε μέρος των απορριμμάτων από το εργοστάσιό του γύρω από το OIZ και ένα μέρος στο χωριό Küner στο Menderes και τα κάλυψε.

Με τη μαρτυρία των εργαζομένων που εκτελούσαν τις εργασίες και την εμφάνιση εικόνων, αποκαλύφθηκε η έκταση της περιβαλλοντικής σφαγής στο Μεντερές. Μετά τις ανακοινώσεις και τις εικόνες, η Γενική Εισαγγελία του Μεντερές ξεκίνησε έρευνα για την οικολογική καταστροφή και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους στην οικολογική καταστροφή στο δικαστικό μέγαρο για να ακούσουν έναν προς έναν τις δηλώσεις τους.

Ο Onur Ramazan Acar, ιδιοκτήτης του εργοστασίου όπου συνέβη η περιβαλλοντική καταστροφή, που έγινε δημόσια ατζέντα και αντικείμενο της έρευνας του δικαστικού μεγάρου, και ο οποίος είναι και πρόεδρος του ITOB, έχασε την προεδρία στις χθεσινές εκλογές. Τα μέλη του ITOB έδιωξαν τον Acara, ο οποίος είχε δώσει μια μακρά ομιλία κατά τη διάρκεια των εκλογών και βρισκόταν σε μια ατζέντα περιβαλλοντικής καταστροφής, από την προεδρία με ψήφους 174 κατά 61. Στο τέλος των εκλογών ITOB, οι βιομήχανοι που ψήφισαν για την Ομάδα Βιομηχάνων, που πέτυχε να εκδιώξει τον Acar και να αφαιρέσει την προεδρία του ITOB, γιόρτασε I χτυπάω τα τύμπανα της επιτυχίας μου.

Από την άλλη πλευρά, θεωρείται πιθανό περαιτέρω ισχυρισμοί για παρατυπίες και διαφθορά που προβλήθηκαν μετά τις χαμένες εκλογές εναντίον των Onur Ramazan Acar, Caner Keşoğlu και της μάνατζέρ του Sabiha Deren Güzelırmak, που ήρθαν στο προσκήνιο σε σχέση με την οικολογική καταστροφή και έχασαν θα βγει στο προσκήνιο και το προεδρικό γραφείο και το γεγονός ότι βρίσκονται στα δικαστήρια.

Faruk Uğurlu Era στο ITOB

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η Γενική Συνέλευση της Οργανωμένης Βιομηχανικής Ζώνης ITOB με έκτακτες εκλογές.

Η γαλάζια λίστα κέρδισε τις εκλογές με σαφές περιθώριο 174:60 στο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο αγωνίστηκαν ο πρώην πρόεδρος της οργανωμένης βιομηχανικής ζώνης ITOB Onur Ramazan Acar και ο επιχειρηματίας Faruk Uğurlu. Ο Faruk Uğurlu εξελέγη νέος πρόεδρος λαμβάνοντας τις ψήφους 174 μελών, ενώ ο Onur Ramazan Açar έλαβε 60 ψήφους.

Διοικητικό Συμβούλιο Τακτικά μέλη

Φαρούκ Ουγκουρλού

Μουσταφά Γκιουβέν

Σαμπρί Αλκάν

Murat Yücebaş

Önder Yenerer

Μεχμέτ Ονούρ Γενιγίλ

Raşit İmrenci

Αναπληρωτές του Δ.Σ

Onur Sıtkı

Hürkan Halit Aldoğan

Μουράτ Νεργκίζ

Λεβέντ Ισμάν

Mehmet Özer Gümülcineli

Hüsnü Ozan Aslankara

Musa Uygul

Τακτικά μέλη του ελεγκτικού συμβουλίου

Σουάτ Εβρέν

Μπόρα Τέκιν

Αναπληρωματικά μέλη του Ελεγκτικού Συμβουλίου

Ahmet Naci Sertçelik

Abdulmenaf Aydemir

Τακτικά μέλη της OSBÜK

Μουσταφά Γκιουβέν

Önder Yenerer

Εφεδρικά μέλη του OSBÜK

Murat Yücebaş

Μεχμέτ Ονούρ Γενιγίλ

Source link

Σχολιάστε